Senator Liberty pennen

Prijs

t/m

Kleur


Liberty pennen zijn het paradepaardje van het Duitse merk Senator. Nog niet zo heel lang in de collectie, maar het strakke ontwerp spreekt velen aan. In de loop der jaren is het mogelijk geworden om allerlei uitvoeringen van Senator Liberty pennen te bedrukken. Het is de pen met de meeste variant- en kleurkeuze. Liberty pennen hebben een modern design met volop variatiemogelijkheden. Voel je vrij om te kiezen wat je wilt. Beschikbaar in 25 prachtige standaardkleuren, in verschillende uitvoeringen. Voel je ook vrij om de pen helemaal naar wens zelf samen te stellen. Je kunt hiervoor terecht bij de Liberty mix and match. Liberty pennen laat je bedrukken vanaf 500 stuks. 

Vrije keuze in Liberty pennen

Grote kans dat je Liberty balpennen laat bedrukken als nieuwe promotiepen. Je hebt de keuze uit meer dan 10 varianten. Deze reclamepennen zijn beschikbaar in Clear, Polished en Soft touch uitvoering. Je kunt de pen zo chic maken als je zelf wilt. Je hebt dus veel vrijheid in het samenstellen van je pen. Wil je liever een klassieke touch aan je pen geven, kies dan voor een metalen tip of clip. Als klap op de vuurpijl is er de Liberty Clip4You. Deze uitvoering stelt je in de gelegenheid om de clip geheel naar eigen wens en vorm te laten maken. Zit ondanks het grote aanbod jouw variant er niets tussen, dan kun je terecht bij de Liberty Mix and Match uitvoering. Je kunt gratis de pen om laten zetten naar zwarte vulling. Ideaal voor notarissen en gemeentemedewerkers, wanneer belangrijke documenten dienen te worden ondertekend. Het strakke ontwerp en de vele variaties maken de Liberty pen tot een uitvoering die voor iedere doelgroep en in iedere branche geschikt is. De smalle pen ligt bij zowel mannen als vrouwen prettig in de hand.

Senator Liberty pennen bedrukken

Senator is een van de grote spelen in de promotionele pennenbranche. Meer dan 100 jaar ervaring zorgt ervoor dat wij jouw Liberty pennen subliem bedrukken. Je hebt de keuze uit heel veel drukposities en weergave mogelijkheden. Zo kun je logo en tekst in één keer laten bedrukken, dit scheelt je een extra drukpositie. Je kunt hiervan ook gebruik maken als je logo aan de ene kant wilt en aanvullende tekst tegenover. Rondom druk geeft je perfecte kansen om optimaal gebruik te maken van alles wat je wilt delen met je klant. Je kunt in één of meerdere kleuren bedrukken. Extra gevoel voor jouw logo breng je over door te kiezen voor de voelbare HD-print. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur je ontwerp eens in, we laten je graag zien hoe wij Senator Liberty pennen voor jouw bedrijf kunnen bedrukken.

Voordelen van Liberty pennen

Samen met Senator zorgen wij voor een perfecte beleving van Liberty pennen. Maak gebruik van de vele voordelen die deze pen te bieden heeft. We regelen:

✔ gratis samples
✔ vrijblijvende drukpresentatie
✔ logocheck
✔ snelle levering

Daarnaast maakt onze site gebruik van staffels. Des te meer je bestelt, des te lager de stuksprijs. De Liberty Polished en de Liberty Polished basic zijn de voordeligste uitvoeringen. Wil je meerdere gegevens plaatsen, dan is de Liberty al gauw goedkoper dan menig ander Chinese variant. En je krijgt er zoveel meer voor. Jouw klanten zullen langdurig plezier beleven aan deze uitvoering. Niet alleen van de pen, maar ook van de opdruk. Een blijvende herinnering aan jouw bedrijf is het belangrijkst. Daarom bedrukken we Liberty pennen alleen met de beste drukmachines.