Goedkope pennen bedrukken met logo

Prijs

t/m

Kleur


Een goede pen hoeft niet heel erg duur te zijn, daarom kunt u bij ons goedkope pennen bedrukken met logo. We hebben een ruime collectie in mooie modellen pennen. Deze pennen zijn in diverse kleurvariaties beschikbaar. Uw logo kan op een prominente plaats gedrukt worden. We hebben pennen met ruime drukmogelijkheden en met beperkte drukmogelijkheden. Deze pennen kunt u in verschillende hoeveelheden bestellen. Bestelt u meer, dan is de prijs per stuk lager. Kleinere hoeveelheden zijn ook mogelijk. Een pen is een goedkoop alternatief om reclame te maken voor uw bedrijf of organisatie. Kies uit goedkope pennen met of zonder grip, met gekleurde clip of juist een grappige clip. Heeft u vragen over onze goedkoop pennen of hoe wij deze bedrukken met logo, neem dan contact met ons op via mail of per telefoon, we helpen u graag.

Diverse mogelijkheden om goedkope pennen te bedrukken

Pennen zijn er in allerlei modellen, kleuren en materialen. De goedkoopste pennen zijn pennen die van geheel kunststof zijn. Des te meer metaal er in de pen verwerkt is, des te duurder de pen. Metalen onderdelen kunnen bijvoorbeeld het neusje, het drukkertje of de clip zijn. Gaat u voor voordelig, dan kunt u kiezen uit vele modellen kunststof pennen. Uw logo en/of tekst kunnen we drukken op de houder, dit is het lange deel van de pen. Daarnaast zijn vele modellen beschikbaar waarbij we ook op de clip uw gegevens kunnen plaatsen. Het bedrukken van goedkope pennen doen we met geavanceerde drukmachines. Doorgaans kiezen we voor tampondruk bij pennen met een beperkte drukformaat en zeefdruk voor pennen die bijna geheel rondom bedrukt kunnen worden.

Levertijden van goedkope pennen met logo

Onze levertijden worden steeds sneller. Zo kunnen wij de meeste voordelige pennen al levering in 8 werkdagen. Voordat de pennen geleverd worden ontvangt u van ons een drukproef ter goedkeuring. De drukproef toont de gekozen pen met uw gegevens. Om fouten in de opdruk te voorkomen vragen we u om de drukproef goed te controleren. U kunt altijd een wijziging aanbrengen. Hebt u goedkope pennen sneller nodig, dan kunt u met ons overleggen. We hebben een ruime collectie pennen die in 5 werkdagen en soms al in 3 werkdagen geleverd kunnen worden. Een snellere levering is mogelijk door te kiezen voor een expresse zending, tegen toeslag, dit scheelt toch weer een werkdag.

Goedkope pennen bedrukken met logo voor beurzen en evenementen

Goedkope pennen kunt u op allerlei manieren inzetten. Vaak worden deze pennen ingezet voor beurzen en grotere evenementen. Maar u kunt een pen ook bijsluiten bij een factuur. Een pen is nog altijd favoriet als het gaat om een voordelig geschenk. Het wordt door de ontvanger nog steeds erg gewaardeerd. Goedkope pennen doen ook waar ze voor bedoelt zijn, gewoon lekker schrijven. Het bedrukken van deze pennen regelen we graag voor u. U kunt kiezen uit alle pms kleuren voor de opdruk. Bovendien kunnen logo's ook in full colour gedrukt worden. Bestel bij ons gratis samples tot een bedrag van € 3,00 per pen. Zo kunt u op uw gemak de pen beoordelen, niet alleen qua kleur maar ook qua schrijfgenot.

Goedkope pennen bedrukken in de snelle leveringsservice

Voor de late beslisser of besteller zijn er nog voldoende mogelijkheden om snel goedkope pennen te laten bedrukken. Soms is er een onverwachte gebeurtenis waarbij u uw klanten of bezoekers iets mee wilt geven. Een pen is dan een ideale en voordelige weggever. Doorgaans zijn onze pennen beschikbaar met blauwe of zwarte vulling. Beide inktkleuren zijn standaard op voorraad en beschikbaar voor een aantal modellen. Geef bij uw bestelling door welke inktkleur u wilt, zodat er achteraf geen teleurstelling is over de inktkleur. Om alles snel in gang te zetten dient u beschikbaar te zijn om de drukproef zo snel mogelijk goed te keuren. In overleg kunnen we kiezen voor een expresse levering, zodat we zeker weten dat de pennen op tijd worden geleverd. Heeft u vragen over het bedrukken van goedkope pennen of over de mogelijkheden voor uw logo? Stuur ons dan een mail of bel ons even. Dan kunnen we snel schakelen.