Parker pennen

Prijs

t/m

Kleur

Parker pennen laten bedrukken of graveren? Bij PrimaPennen kunt u kleine of grote aantallen pennen, vulpennen en rollerbalpennen van Parker laten voorzien van een bedrukking of een gravure. De Parker Jotter kunnen wij zelfs full colour bedrukken vanaf 25 stuks. U vindt op onze site een uitgebreide collectie. Van de voordeligste Parker serie, de Jotter,  tot aan de duurdere Parker Sonnet serie. Voor elk budget en elke gelegenheid hebben wij de juiste Parker pen. Met garantie op pen, vulling en bedrukking.

 

Bedrukte Parker pennen, een geschenk voor het leven!

Voor speciale gelegenheden geeft u iets bijzonders aan uw klanten. Met een Parker pen kiest u voor kwaliteit en uitstraling. Met een bijpassende bedrukking of gravure heeft u een ultiem relatiegeschenk in handen. Parker is het meest bekende merk, met een vloeiende vulling en robuuste materialen heeft u een schrijfartikelen in handen dat een leven lang meegaat. Vullingen zijn in iedere goede boekhandel voorhanden of eenvoudig bij ons na te bestellen. Waardeer uw relaties, klanten of medewerkers en toon uw waardering. Een bedrukte balpen helpt u daarbij!

Parker pennen bedrukken of graveren?

Doorgaans wordt de Parker Jotter serie bedrukt geleverd. Een gravure kan echter net voor extra glans zorgen. De meeste ontvangers vinden een gravure chiquer. Het voordeel van een gravure is dat u een heel persoonlijke boodschap mee kunt geven. Met een enkelvoudige naamsgravure maakt u uw relatiegeschenk helemaal persoonlijk. Heeft u een kleurrijk logo? Kies dan voor een full colour bedrukking op de Parker Jotter balpen of de Parker Vector. Een scherp kleurenspel op een unieke pen. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wij helpen u graag bij het vinden en personaliseren van de juiste Parker pen!