Kartonnen pennen bedrukken

Prijs

t/m

Kleur


Je hebt er misschien niet zo gauw aan gedacht, maar je kunt ook uitstekend kartonnen pennen bedrukken. Kartonnen pennen worden ook wel papieren pennen genoemd. De houder is gemaakt van samengeperst karton. Je boet niet in aan kwaliteit, de pennen werken en schrijven net zo goed als de kunststof varianten. Je hebt keus uit verschillende modellen met gekleurde clip en neusje. Je bent dan ook meteen milieuvriendelijk bezig, want de meeste modellen zijn gemaakt van gerecycled karton. Je kunt de kartonnen pennen al laten bedrukken vanaf kleine aantallen. Zo maak jij een krachtige reclame voor je bedrijf met een dagelijks te gebruiken artikel.

Milieuvriendelijke kartonnen pennen in allerlei varianten

Kartonnen pennen bedrukken als relatiegeschenk is een goede keuze. Onze omgeving en milieu is nu eenmaal erg belangrijk voor ons. Je kunt hier positief aan bijdragen door eens te kijken naar de volgende modellen:

● Paper pen color van karton
● Cardboard balpen van karton
● Touchscreen balpen paper color van karton
● Paperwrite kartonnen pennen
● Berk balpen van gerecycled karton en tarwestro

Voor iedere merkpresentatie kun je iets leuks uitkiezen. Ga je voor de Berk balpen dan heb je de meest duurzame variant in handen. Tarwestro is namelijk ook milieuvriendelijk. Wil je wat extra gebruiksgemak toevoegen dan kun je gaan voor de touchscreen balpen paper color. Deze heeft namelijk een touchtip. Jouw klanten kunnen dan meteen ook een smartphone of tablet bedienen. Bestellen doe je vanaf lage aantallen en als het echt moet leveren we supersnel. Bekijk het op je gemak. Heb je vragen over het bedrukken van kartonnen pennen dan staan we graag voor je klaar.

Kartonnen pennen bedrukken met logo of tekst

Je kunt kartonnen pennen bedrukken met allerlei gegevens. Dit kan een logo, pay off, slogan of informatiegegevens naar je website zijn. We kunnen jouw gegevens plaatsen met tampondruk en in sommige gevallen met rondom zeefdruk, maximaal 1 kleur. We staan garant voor een optimale weergave van datgene waar je reclame voor wilt maken. Zo maak jij eenvoudig een onuitwisbare indruk met jouw artikelen. Wil je echt opvallen, kies dan voor een donkere of juist lichte kleur. Zwart als opdrukkleur doet het altijd goed, ook kun je mee gaan in de kleuronderdelen van de pen. We zoeken de juiste kleur er graag voor je bij. Het is zelfs mogelijk om kartonnen pennen te laten bedrukken in een mix van kleuren.

Ga je voor een sample of direct de drukproef

Heb je even tijd, dan hoef je niet meteen te bestellen. We hebben gratis samples voor je beschikbaar. Zo weet je vooraf zeker wat je gaat bestellen. Uiteraard maken we ook graag een drukproef voor je op. Hiervoor hoef je alleen maar de drukbestanden te mailen. Op de drukproef tonen we het artikel met de drukwensen in de juiste kleur, grootte en positie. Wil je nog iets veranderen, dan mail je ons dit even. Je kunt verschillende aantallen bestellen, kies je voor een groter aantal, dan wordt de stuksprijs lager. Bij ons kun je eenvoudig een nabestelling doen omdat wij alle gegevens bewaren. Zet jij de artikelen in voor klantenbinding of voor de groei van je bedrijf? In ieder geval doe je iedere ontvanger er een groot plezier mee.