Rollerbalpennen

Prijs

t/m

Kleur

Rollerbalpennen laten bedrukken? Een rollerbalpen schrijft anders dan een balpen. Een rollerbalpen is voorzien van dunnere inkt, het vloeit makkelijk over het papier zonder veel druk te zetten. Rollerbalpennen zijn los verkrijgbaar of in een set, vaak in combinatie met een balpen. Rollerbalpennen zijn vaak voorzien van een zwarte vulling, daarnaast zijn ook een aantal blauwschrijvende rollerbalpennen verkrijgbaar. Het aanbod is divers. Zo kunt u luxe rollerbalpennen laten bedrukken, maar ook goedkope modellen. Rollerbalpennen van kunststof zijn te bedrukken tot max. 4 drukkleuren. Aluminium of metalen rollerbalpennen kunnen gegraveerd worden. In deze categorie vindt u tevens rollerbalpennen van bekende merken. Zo is bijv. Parker, Waterman en Luxe vertegenwoordigd. Rollerbalpennen kunnen bedrukt geleverd worden in circa 6 tot 8 werkdagen, een snelle levering is mogelijk in 5 werkdagen. U kunt via onze site een proefexemplaar aanvragen.

Kunststof rollerbalpennen laten bedrukken

De goedkoopste rollerbalpennen in deze categorie zijn de kunststof modellen. De kunststof rollerbalpennen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Deze rollerbalpennen zijn uitstekend te bedrukken met logo of tekst. Een bedrukking is mogelijk met max. 4 drukkleuren, op aanvraag is een full colour druk mogelijk. Rollerbalpennen kunnen bedrukt worden voor intern gebruik, door bijv. de werknemers, of als relatiegeschenk. Gebruikers van de rollerbalpen vinden de vloeiende manier van schrijven erg aantrekkelijk. Bestseller en tevens A-merk rollerbal is het model van Bic, de Bic Grip rollerbalpen. Deze is uitgebreid met nieuwe kleuren, waardoor deze rollerbal leverbaar is in meer dan 10 kleuren. Dit model schrijft vloeiend over papier. Dankzij de sneldrogende inkt veegt u uw geschreven tekst niet uit. De pen is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Een rollerbalpen bevindt zich qua schrijfwijze tussen een balpen en een vulpen in. U kunt rollerbalpennen laten bedrukken in elk gewenst aantal. Onze levertijden variëren van slechts 6 werkdagen tot circa 15 werkdagen. Rollerbalpennen van Schneider hebben bijv. een levertijd van 15 werkdagen, terwijl u Bic of Bullet markers al in 6 tot 7 werkdagen kunt ontvangen. Bekijk al onze modellen. U vindt bij ieder product alle drukspecificaties.

Metalen rollerbalpennen met logo

Metalen rollerbalpennen met logo liggen iets zwaarder in de hand dan de kunststof uitvoeringen. Deze rollerbalpennen zijn stijlvoller en vaak voorzien van een metalen rollerbalinkt. Metalen rollerbalpennen zijn merkloos te bestellen. Deze rollerbalpennen liggen vaak gunstiger in prijs dan de rollerbalpennen van bijv. Parker, Luxe of Waterman. U vindt in deze categorie rollerbalpennen in diverse prijsklasses, allen zijn te voorzien van een logo. Op een metalen ondergrond wordt doorgaans het logo gegraveerd. Het bovenste laagje van de pen wordt dan gelaserd, waardoor de onderliggende kleur te voorschijn komt. Het voordeel van een gravure is de stijlvolle uitstraling en de slijtvastheid. Doordat de opdruk als het ware in de pen ligt, is een gravure niet onderhevig aan slijtage. Populaire metalen rollerbalpennen zijn de Parker Jotter, Parker IM en Parker Urban rollerbalpennen. De goedkoopste versie van Waterman is de Waterman Graduate rollerbalpen. Al deze pennen worden voorzien van een elegante gravure. Waarbij logo- of tekstgravure mogelijk is. Waterman en Parker rollers kunt u in elk aantal bestellen. Daarnaast is het mogelijk om een rollerbalpen in combinatie met een balpen te bestellen. Gunstig in prijs zijn de pennensets van het merk Luxe, voorheen Balmain. Heeft u interesse in het graveren of bedrukken van rollerbalpennen met eigen logo? U vindt op onze site een sample aanvraag button. U kunt van uw favoriete model dan een (soms gratis) proefexemplaar aanvragen. 

Rollerbalpennen met opdruk in kleur

Metalen rollerbalpennen worden vaak voorzien van een opdruk met gravure. Op aanvraag kunnen wij echter de meeste rollerbalpennen met opdruk in kleur leveren. Kunststof rollerbalpennen drukken wij altijd in kleur. Om uw huisstijlkleuren zo veel mogelijk te benaderen maken wij gebruik van PMS-kleurnummers. We drukken per kleur in PMS kleuren, full colour in CMYK-kleuren. Voor wie houdt van superzacht schrijven adviseren wij de BIC XS Finestyle rollerbalpen. Dit is een superzachte roller voor een geweldige schrijfervaring. Deze roller is leverbaar in meer dan 6 kleuren en kan op een groot drukformaat met max. 2 PMS-kleuren gedrukt worden. Full colour logo's of foto's kunnen in CMYK-kleuren geplaatst worden. Het is de meest verkochte rollerbalpen van Bic en is beschikbaar v.a. 250 stuks. Vergeet u weleens om het dopje weer op de rollerbalpen te doen? Bestel dan eens rollerbalpennen met opdruk van Schneider. De Topliner serie wordt geleverd met blauwe of zwarte inkt en kan 2 tot 3 dagen open liggen zonder dat de inkt uitdroogt. Beschikbaar met rechte of gebogen metalen clip. De rollerbalserie Topliner bevindt zich tevens in een gunstige prijsklasse. Rollerbalpennen van Schneider hebben helaas een lange leverdatum, echter ontvangt u dan wel topklasse modellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor rollerbalpennen met opdruk? Stuur ons uw logo en wij maken van uw favoriete model een vrijblijvende drukproef.

Rollerbalpennen met stijlvolle gravure als relatiegeschenk

Rollerbalpennen kunnen afzonderlijk of in een luxe set worden besteld. Naast een opdruk in kleur is een fraaie gravure mogelijk. Een gravure is alleen mogelijk bij een metalen of aluminium onderlaag. In onze collectie hebben wij luxe rollerbalpennen van het merk Luxe, Parker en Waterman. Bijzonder is een gravure op bamboe of hout. Bamboe pennenset Rio, welke bestaat uit een bamboe pen en bamboe rollerbalpen, is te graveren. Bij de gravure op hout of bamboe wordt gebruik gemaakt van een CO-2 lasermachine. De opdruk wordt altijd donkerder dan de hout- of bamboekleur. Deze set is v.a. slechts 25 stuks te bestellen. Een bijzondere rollerbalpen is de Schneider ID Duo. Dit is een rollerbal pen marker inéén. Deze rollerbalpen is voorzien van een metalen clip. Op de clip kunnen wij de gravure plaatsen. Daarnaast zijn er nog rollerbalpennen met touchfunctie. Deze zijn ook geschikt voor de bediening van smartphones en tablets. Een gravure plaatsen is mogelijk in elk gewenst aantal. Onze luxe sets worden geleverd in geschenkverpakking. Bij ieder product vindt u de bestel-, de offerte- en de samplebutton. U kunt via onze site alles eenvoudig vanuit uw "luie" stoel regelen. Heeft u vragen over het graveren van rollerbalpennen? Wij zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Rollerbalpennen bedrukt in de snelle levering

Heeft u nog gauw een bedrukte rollerbalpen nodig? Meer dan 90% van ons aanbod in rollerbalpennen kunnen we extra snel leveren. Geef ons uw gewenste leverdatum door en we bekijken graag of de planning het toelaat om rollerbalpennen extra snel te leveren. De standaard levertijd voor rollerbalpennen bedrukt is circa 6 tot 15 werkdagen. In de snelle levering kunnen wij de levertijd verkorten naar 5 werkdagen. Dit geldt voor alle aantallen. U kunt een bestelling direct online plaatsen en de gewenste levertijd invullen. Een snelle levering is mogelijk voor aantallen tot max. 1000 stuks. Daarboven is alleen mogelijk in overleg. U heeft de keuze uit rollerbalpennen, rollerbalpennen twee-in-één, touch rollerbalpennen of rollerbalpennen in luxe set. De snelle levering is mogelijk voor metalen en kunststof uitvoeringen. Zowel voor een kleurendruk als een gravure. 

Kleine aantallen rollerbalpennen bedrukken

Onze webshop maakt gebruik van minimale afnames. Dat wil echter niet zeggen dat u niet minder dan de minimale afname kunt bestellen. U vindt bij ieder product een kleine aantallen link. Met deze link vraagt u een offerte aan voor het bedrukken van kleine aantallen rollerbalpennen. Alle modellen zijn moglijk, m.u.v. Bic, Schneider en Toppoint rollerbalpennen. Deze laatste 3 merken hebben een vaste minimale afname welke begint bij 250 of 300 stuks. Ook bij het bedrukken van kleine aantallen rollerbalpennen ontvangt u altijd een drukproef ter controle van de druk. Na akkoord gaan wij de order inplannen en ontvangt u de orderbevestiging met leverdatum. Bekijk direct in deze categorie het volledige aanbod aan kunststof en metalen rollerbalpennen en sets. Rollerbalpennen zijn leverbaar in diverse modellen en uitvoeringen en altijd met de bekende vloeiende inkt.