Pennensets balpen - vulpotlood bedrukken

Prijs

t/m

Kleur

Pennensets in de combinatie balpen/vulpotlood graveren of bedrukken met uw eigen logo of tekst. Een op maat gepersonaliseerd luxe geschenk die uw boodschap vertelt aan de ontvanger. Toon uw blijk van waardering. Ontdek alle materialen, kleuren en uitvoeringen. Altijd geleverd in een bijpassend geschenkdoosje, altijd geleverd met een mooie gravure of kleurendruk. Voor iedere promotie geschikt, of het nu gaat om kleine of grote aantallen. Selecteer het juiste cadeau voor uw medewerker, jubilaris, geslaagde of klant. De standaard levertijd bedraagt tussen de 5 en 10 werkdagen. Te weinig tijd, bestel dan met onze expresse-service, levering al mogelijk in 3 werkdagen.

Tegen scherpe online prijzen pennensets laten bedrukken

U kunt natuurlijk een showroom bezoeken, maar PrimaPennen biedt nagenoeg hetzelfde als alle bedrijven met een showroom. Onze afbeeldingen zijn duidelijk en worden vaak van meerdere kanten belicht. Zo ontdekt u alle details van een pennenset. Natuurlijk gaat niets boven het voelen en proberen van een echte set. Tot 3 euro sturen we u gratis een sample toe. Boven deze 3 euro sturen we de samples op zicht, het kost u dus nog steeds helemaal niets. Voldoet het artikel aan uw wensen, dan kunt u eenvoudig via het mailverkeer de bestelling plaatsen. En dat tegen scherpe online artikel- en drukprijzen. U betaalt de PrimaPennen nooit teveel voor het bedrukken of graveren van een mooie pennenset.

Gegarandeerd goed en snel geleverd

Voor iedere budget en ieder bedrijf hebben wij een geschikte pennenset. Blijf binnen uw budget door op prijs te selecteren. Kies uw kleur door direct op kleur te filteren. Bij ieder product vindt u alle productinformatie. Van materiaal tot druktechniek en drukgrootte. Fouten in de gravure of bedrukking voorkomen we door de digitale filmproef. Zo kunnen we typefouten uit tekst filteren. Uw bestelling wordt verwerkt na goedkeuring van de filmproef. Tussendoor kunt u altijd iets wijzigen, ook van pennenset. Onze pennensets voldoen aan alle kwaliteitseisen die u van een set mag verwachten. We leveren goed en snel. De standaard levertijd is de goedkoopste optie. In circa 7 werkdagen heeft u uw pennensets in huis. Liever sneller ontvangen? Kies dan voor de expresse levering. Op aanvraag en tegen een toeslag is levering in 3 werkdagen een optie.

Een sterke promotie door pennensets bedrukken

Pennensets bedrukken: de beste ideeën komen op de meest onverwachte momenten. PrimaPennen helpt u om ideeën waar te maken. Daarom vindt u in onze shop de mooiste pennensets tegen de beste prijzen. Pennensets die geselecteerd zijn op schrijfprestaties, populariteit en prijs. Zet kracht bij uw boodschap door een mooie set te kiezen, een set waarvan u verwacht dat deze ook in de smaak zal vallen bij de ontvanger. We zetten een aantal mogelijkheden alvast voor u op een rijtje:

● voordelige aluminium pennensets met leuke details
● gekleurde pennensets die een promotie nog krachtiger maakt
● stijlvolle, luxe pennensets van A-merken
● metalen pennensets van hoge kwaliteit
● metalen pennensets met een rubberized afwerking, feel the touch

Laat een pennenset door ons bedrukken in uw huisstijlkleuren. Een opdruk kan tot wel 4 kleuren. U kunt allerlei gegevens zowel links- als rechts van de clip plaatsen. Dit is een handige optie wanneer u net iets meer informatie wilt geven.

Uw bedrijf staat centraal bij PrimaPennen

Vindt bij ons de pennenset zoals u die wilt. De perfecte opdruk maakt het item geheel af. Daar zorgen we graag voor. Er valt veel te kiezen, maar we helpen u zo goed als we kunnen:

● gratis proefexemplaar tot circa € 3,00
● gratis digitale filmproef
● gratis verzending van bedrukte orders
● snelle leveringsopties
● snelle respons op mail
● 5 dagen in de week bereikbaar via telefoon en chat

Laat mensen aan uw bedrijf denken, we plaatsen geheel in stijl uw logo, tekst of een individuele naam. Pennensets zijn nog een van de meest populaire geschenken om te geven.