Full colour pennen bedrukken

Prijs

t/m

Kleur
Kleurrijk adverteren door gebruik te maken van onze full colour druktechnieken. PrimaPennen kan uitstekend pennen full colour bedrukken. Hiervoor hebben we twee basistechnieken. Pennen in full colour op een drukhoogte van 6 tot 10 mm of pennen in full colour geheel rondom. Geef uw opdruk een extra dimensie, door bijvoorbeeld kleurschakeringen perfect weer te geven of gebruik te maken van foto's. DIt maakt uw pen nog aantrekkelijker. Wij overtuigen u graag met onze briljante full colour druktechnieken. Bestellen is mogelijk v.a. 50 of 100 stuks, voor de rondom druk v.a. 250 of 500 stuks. Vraag meteen via onze site een vrijblijvende drukproef aan.

Waarom pennen full colour laten bedrukken

Steeds meer bedrijven kiezen voor kleurrijke logo's, logo's met licht en schaduw of logo's met kleurverloop. Om deze logo's scherp te kunnen drukken, zonder kleurverlies, is een full colour bedrukking een uiterst geschikte oplossing. Bedrukte pennen worden steeds meer gezien als een manier om op een opvallende en toch voordelige wijze bedrijfsgegevens ond er de aandacht te brengen. Een pen met een eigen uniek design valt op, omdat naast het logo ook nog afbeeldingen of illustraties kunnen worden verwerkt. Steeds meer klanten kiezen daarom voor een eigen uniek ontwerp. Een opvallend en onvergelijkbare pen zorgt ervoor dat u langer in het geheugen van uw klant blijft. Op deze manier maakt u uitzonderlijke reclame voor uw eigen uitzonderlijk bedrijf.

Gratis sample mogelijkheid voor full colour pennen

U kunt gratis samples aanvragen van één of meerdere modellen in de gewenste kleurstelling. Wij sturen u deze kosteloos toe. U kunt de aanvraag doen via de chat, via de mail, via de sampleaanvraag bij elk product of even bellen. Wij maken het u graag gemakkelijk. U kunt zelfs de gewenste kleur van de pen aangeven. Voel en ervaar de pen door er een poosje mee te schrijven. Controleer de kleur met uw eigen logo kleuren. Bent u eruit? Dan kunt u via de mail eenvoudig de bestelling plaatsen. Liever online alles regelen? Plaats dan de bestelling voor het bedrukke van full colour pennen via onze site. Met weinig gegevens kunt u een volledige bestelling plaatsen.

Voelbaar full colour pennen bedrukken 

Op zoek naar een unieke, voelbare en 3-dimensionale bedrukking? Met onze High Definition Print laten wij logo's, teksten en afbeeldingen nog meer stralen. Dit zorgt voor nog meer reclame-impact. De beste Europese druktechniek die we u kunnen aanbieden, uiteraard op de beste A-merk pennen. Nieuwsgierig? Kijk dan bij ons aanbod van Senator. Wilt u meer weten over de voelbare opdruk, neem dan contact met ons op. Deze druktechniek is voor een aantal modellen en kleuren beschikbaar. De prijs valt heel erg mee! En is zelfs voordeliger dan eens standaard drie kleuren zeefdrukbestelling. 

Snelle levertijden en lage afnames mogelijk

De standaard full colour druktechniek op een maximale drukhoogte van circa 6 tot 10 mm heeft een aantal voordelen. Kleurrijke logo's worden in één drukgang gedrukt. Alle kleurweergaves, zoals schaduwen, rasters e.d. kunnen worden gedrukt. Een full colour druk is snel gereed voor verzending. Daarom is het mogelijk pennen binnen 3-5 werkdagen te leveren. Bijkomend voordeel zijn de lage startafnames. Full colour is namelijk mogelijk v.a. slechts 50 stuks. Staat bij de pen uw aantal er niet bij, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt gebruik maken van de kleine aantallen offerte button.

Let op: de voelbare of de rondom full colour druktechniek heeft een standaard leverdatum van minimaal 15 werkdagen. Ook is de minimale afname hoger, doorgaans 500 stuks, met uitzonderingen van een startafname van 250 stuks.

Welke merken bieden full colour aan?

Het is handiger zoeken wanneer u exact weet welke pennenmerken uitstekend pennen full colour kunnen bedrukken. Hieronder een overzicht:

- Senator pennen, kunststof pennen met witte houder
- Bic pennen, kunststof pennen, met als basis een witte houder
- Toppoint pennen, beperkte collectie
- Ritter pennen, beperkte collectie

Met folie druk kunnen pennen geheel rondom worden bedrukt. U ziet dan eigenlijk niets meer van de onderlaag, het lange deel van de pen. Folie druk zorgt eigenlijk voor een bijna geheel custommade pen. We informeren u graag over de mogelijkheden.