Gerecyclede pennen bedrukken

Prijs

t/m

Kleur

Wil je indruk maken op je klanten, laat dan eens gerecyclede pennen bedrukken. Zeker een goede keuze wanneer je omgeving en milieu erg belangrijk vindt. Want met deze keuze geef je plastic afval een tweede leven. De meeste varianten zijn gemaakt van Rpet-flessen. Dit zijn de drinkflessen die je inlevert bij de supermarkt. Onze artikelen kenmerken zich door een lange levendsduur, bovendien schrijven ze fijn met uitstekende vullingen. En ze zijn gewoon beschikbaar in allerlei varianten en kleuren. Grotere aantallen kun je bestellen voor een beurs, kleinere aantallen voor het uitdeelidee dat je zelf hebt. Gerecyclede pennen bedrukken we in iedere pms-kleur die je wenst. Zo maak jij de beste indruk.

Inspiratie voor gerecyclede pennen

Laat jij gerecyclede pennen bedrukken met oog voor een groenere toekomst? Dan hebben wij een leuke en afwisselende collectie beschikbaar. Er zijn verschillende modellen leverbaar in mooie, ook transparante, kleuren. Bekijk onder andere eens deze:

● Bottle balpen
● Bottle rPet balpen
● Nash PET-balpen
● Alessio gerecyclede balpen
● Balpen R-PET

Je kunt niet alleen terecht voor gerecyclede pennen die gemaakt zijn van PET-flessen. Er zijn ook modellen die gemaakt zijn  van allerhande ander ingeleverd kunststof. Ga je voor een transparante of een hardcolour variant. Bij de transparante uitvoering zie je de binnenkant van de pen. Een wit model is geschikt voor het plaatsen van bijna alle kleuren. Wit is tevens basic, net als zwart of grijs. Je kunt ook de kleur van de gerecyclede pen aanpassen aan de kleur van jouw logo. Een opdruk in wit staat ook altijd fraai. Je kunt gerecyclede pennen bedrukken vanaf 100 stuks.

Gerecyclede pennen bedrukken met logo of tekst

Wij maken gebruik van diverse druktechnieken voor het bedrukken van perfecte gerecyclede pennen. We leveren gegarandeerd snel en goed. Er is keuze uit tampondruk, zeefdruk en soms full colour druk. Zo gebruiken we de beste techniek voor een mooi resultaat. Tevens kun je tampondruk gebruiken voor clipbedrukking. Vaak net voldoende ruimte voor een website vermelding. Zo ziet de klant in één oogopslag al jouw gegevens.

Zeefdruk is geschikt voor hogere logo's. Daarbij is het mogelijk om in één drukgang nog extra tekst toe te voegen. Denk aan je instagram- of facebook url. Ook maakt een pay off het drukplaatje mooi af. Zowel tekst als logo is dus mogelijk. Gerecyclede pennen kun je bij ons laten bedrukken met snelle leveropties. Net wat je graag wilt.

Hoeveel gerecyclede pennen bestellen

PrimaPennen werkt met gratis samples en vrijblijvende drukproeven. Zo weet je zeker dat je datgene ontvangt wat je verwacht. De drukproef is een drukvoorbeeld via de mail. Deze dient ter controle, zodat wij alles wat je wenst goed en duidelijk plaatsen. Je kunt altijd nog een wijziging aanbrengen. Maar hoeveel gerecyclede pennen dien je nu te bestellen? We werken met minimale startafnames. Kleinere aantallen kan, maar is vanwege de hogere prijs niet aan te bevelen. Bestel je meer dan krijg je van ons steeds meer korting. Voor grote beurzen en mijlpalen bestel je misschien wel meer dan 1000 stuks. Voor kleinere toepassingen kun je terecht voor 100 of 250 stuks. De keus is geheel aan jou. Vast staat dat je een presentje weggeeft die langere tijd gebruikt kan worden. Zo ben je altijd in beeld.