Markeerstiften bedrukken

Markeerstiften bedrukken? Dit zijn promotionele artikelen die altijd prima van pas komen. Je kunt ze bedrukken met bedrijfslogo of treffende tekst. Een markeerstift is een handig kantoormiddel om teksten in een document te kunnen onderstrepen. Zo weet je wat belangrijk is en vind je het gauw terug. Je hebt de keuze uit felle of neon kleuren. Ze zijn zelfs beschikbaar in combinatie met een balpen. In slanke en brede modellen, net wat je prettiger in de hand vindt. In deze categorie kun je voldoende inspiratie halen. We hebben allerlei verschillende kleuren en modellen. De kleur van het artikel geeft meestal de kleur van de stift aan. Bestellen kan in verschillende hoeveelheden. Wil je indruk maken bij de ontvangen, laat dan de markeerstiften bedrukken. Hierbij is ook full colour druk mogelijk. Bestellen doe je gemakkelijk online.

Stabilo markers

Diverse markeerstiften als promotiemateriaal

Als promotiemateriaal doen markeerstiften het bijzonder goed. Scholen, hoge scholen en allerlei bedrijven met een kantoor bestellen graag dit artikel. We hebben ze daarom ook in diverse uitvoeringen. Zo kun je markeerstiften bestellen die meerdere bonte markeerkleuren omvat. Kies bijvoorbeeld de bloem markeerstift, markeerstift in handvorm, de ronde of de vierkante variant. We hebben ook fijn in de hand liggende brede modellen. Daarbij kun je ook terecht voor duurzame markeerstiften, kies dan bijvoorbeeld voor het merk Staedtler of Stabilo. Het hele assortiment van deze topmerken is bij ons verkrijgbaar. We helpen je graag een handje op weg:

✔ markeerstiften in bijzondere vormen met meerdere inktkleuren
✔ brede markeerstiften in felle en neon kleuren
✔ combinatie van markeerstift en balpen

Daarnaast vallen ook de volgende uitvoeringen hieronder:

✔ Universele stiften
✔ Whiteboardmarkers
✔ Flipoverstiften en droge stiften

Sneldrogende inkt zorgt ervoor dat je document niet gaat vlekken. Wil je naamsbekendheid generen, dan kun je dit promotiemateriaal voorzien van allerlei gegevens. Je kunt zowel de voor- als de achterkant laten bedrukken. Stel je bedrukking helemaal af op je bedrijfskleuren, zodat je makkelijker herkenbaar wordt. Wij leveren promotiemateriaal al vanaf kleine aantallen.

Grappige markeerstiften bedrukken 

De beste promotie heb je zelf in de hand. Met grappige markeerstiften bedrukken weet je zeker dat je op scherp staat. Een artikel waar mensen met verwondering naar kijken. Denk daarom eens buiten de box en bestel een van de volgende opties:

● markeerstift vis, in meerdere kleuren leverbaar.
● injectiespuitmarker, in meerdere kleuren leverbaar
● balpen 2-in-1, markeerstift in balpen inéén
● 4 kleuren balpen met tekstmarker
● 2 kleuren tekstmarker in één pen

Uitzonderlijke vormen vallen altijd op. Dit betekent in de regel ook dat uw logo of tekst extra opvalt. Grappige markeerstiften laat je bedrukken vanaf kleine aantallen. Wij zorgen voor de perfecte opdruk. Leveren doen we in circa 7 werkdagen en sneller als het moet. Ben je nieuwsgierig, vraag dan een gratis proefexemplaar aan.

Bedrukte markeerstiften bestellen

 

Eerst een sample, dan markeerstiften met opdruk bestellen

Wilt u onze artikelen eerst uitproberen, voordat u markeerstiften met opdruk bestelt? Bij iedere uitvoering vindt u een sample button. Klik er op, vul uw aflevergegevens in en wij sturen u een gratis proefexemplaar. Misschien wilt u de markeerstiften voor een bepaald materiaal gebruiken, dit kunt u dan rustig op uw gemak testen. Vervolgens kunt u alsnog de bestelling plaatsen. Een opdruk kan in één of meerdere drukkleuren geplaatst worden. Er is ruimte voor een logo links en/of rechts van de clip, soms is rondomdruk mogelijk. We helpen u graag bij de opmaak. Eps-logo's kunnen kosteloos worden aangepast aan het drukformaat. Ook kunt u zonder extra kosten tekst bijplaatsen, denk bijvoorbeeld aan een email- of websitevermelding.

Bedrukte markers in full colour

Met een full colour druk zijn de kleurweergaves op een markeerstift eindeloos. Er zijn geen beperkingen in het aantal drukkleuren. Full colour wordt in cmyk-kleuren gedrukt. Hierdoor kunnen we ook foto's plaatsen. Stuur een hoge resolutiefoto in voor een perfecte weergave op de stift. Full colour is ook aantrekkelijker voor kleinere aantallen markeerstiften. U kunt dan 80% van ons aanbod al vanaf 50 stuks bestellen. Ontdek eens de mogelijkheden door een geheel vrijblijvende offerte en drukproef aan te vragen.

Markeerstiften in sets kopen

Helemaal gek van alle kleurtjes die we aanbieden? Bestel dan eens een voorraadpotje met 5 kleurtjes. Ook zijn de luxere modellen verkrijgbaar in setjes van 2 of 4. Stabilo heeft de Boss mini uitvoering beschikbaar in sets van 2 of 4. Of ontdek de Boss executive bureauset, Een bestseller is de Boss original, verkrijgpaar in pak van 2 of 4 stuks. Hierbij is naast de markeerstift ook de verpakking te personaliseren. Het totaalaanbod vindt u op de website van Stabilo en Staedtler.