Goedkope metalen pennen

Prijs

t/m

Kleur

Goede en toch goedkope pennen graveren? PrimaPennen heeft een leuke en luxe collectie metalen en aluminium balpennen. Leverbaar in heel veel kleuren, modellen en uitvoeringen. Onze goedkoopste model bestelt u al v.a. 50 stuks voor een zeer aantrekkelijke prijs en ook nog eens met een stijlvolle gravure. Metalen pennen liggen steviger in de hand, terwijl aluminium balpennen licht in gewicht is. U bestelt net wat u prettiger vindt. Altijd voorzien van een logo of tekst of desgewenst zonder opdruk. In hoogglans en matte uitvoering, voorzien met vaak zilverkleurige detalis. Zoek, ontdek en bestel eenvoudig in onze shop. Voordat wij gaan graveren ontvangt u altijd een digitale drukproef.

Altijd keus in goedkope pennen graveren

In deze categorie vindt u goedkope, maar ook luxe en dus duurdere merkpennen. Ook onze goedkoopste pennen voldoen aan onze kwaliteitseisen en beloven waar ze voor gemaakt zijn, namelijk met trots weggeven en fijn schrijven. Onze bestsellers, zoals de Kalipso en de Ring balpen zijn ook nog eens met zwarte én blauwe vulling leverbaar. Daarnaast kunnen veel blauschrijvende pennen tegen een toeslag omgezet worden naar zwartschrijvend. Voor de zogenaamde Twistbalpennnen, pennen met een draaimechanisme, kan dit niet. Onze goedkope pennen zijn vaak gemaakt van aluminium. Deze voelen lekker licht aan in de hand en schrijven extra fijn. De pennen kunt u tegen voordelige graveerprijzen graveren met een logo of tekst. Bekijk ons aanbod en ontdek alle modellen. We hebben onze startafnames zo laag mogelijk gehouden.

Genoeg redenen om goedkope pennen te graveren

Er zijn genoeg redenen om pennen te bestellen, ook als deze zich in het goedkope segment bevinden. Goedkopere pennen geeft u namelijk sneller weg, waardoor uw logo vaker bij klanten onder de aandacht komt. Onze pennen schrijven fijn, waardoor iedereen graag met deze pennen schrijft. De vulling heeft een mooie schrijfdikte. Bedrijven die luxe, degelijkheid en duurzaamheid uitstralen kunnen met luxe pennen goed uit de voeten. U kunt deze pennen gebruiken voor het ondertekenen van een document en vervolgens meegeven. Ook is het mogelijk om een fraaie balpen in te sluiten bij een factuur. Op beurzen en andere evenementen is het mogelijk om de pennen mee te geven aan een klant die bijv. een offerte bij u heeft opgevraagd. Ook vaste klanten kunt u als extra waardering een mooie pen meegeven. Voor bijzondere gelegenheden, zoals jubilea, hebben we ook een fraaie collectie luxere pennen. Des te duurder de pen, des te steviger in de hand. Duurdere pennen zijn vaak gemaakt van metaal of roestvrij staal. Ontdek ons aanbod in het graveren van mooie pennen.

Haal kwaliteit in huis met pennen graveren

PrimaPennen graveert allerlei artikelen, waaronder pennen, vulpotloden, rollerbalpennen en schrijfsets. U mag kwaliteit van ons verwachten. Een balpen is immers het visitekaartje van uw onderneming. We bieden ondersteuning op allerlei manieren, zodat u komt tot een juiste bestelling:

- gratis samples vooraf, tot € 3,00 per artikel
- gratis drukproef vooraf
- gratis verzending van gegraveerde orders
- vakkundig advies
- garantie
- de beste drukopties

Pennen kunt u laten graveren, maar ook bedrukken. Graveren heeft een aantal voordelen. Het logo of de tekst wordt in de pen gelaserd, hiervoor is de gravure altijd slijtvast. De gravure verandert van kleur, de onderliggende kleur komt tevoorschijn, vaak is dit zilver- of goudkleurig. Hierdoor komt uw logo bij een gekleurde balpen goed in het zicht. Graveren is bovendien goedkoop. V.a. 50 stuks is het al aantrekkelijk om zonder hoge kosten pennen te graveren. 

Goedkope pennen graveren met een vergroot drukformaat

90% van ons aanbod graveren wij op een drukhoogte van circa 6 mm. Sommige bedrijven hebben echter hoge logo's. Daarom hebben wij een aantal penmodellen die op een vergroot drukformaat kunnen worden gegraveerd. We hanteren nog een tussenformaat van circa 8,7 mm hoog, daarna bieden wij een all around gravure aan. Dit betekent dat u de pen op het lange deel geheel rondom kunt laten voorzien van allerlei gegevens. Dit drukformaat hoeft u niet te gebruiken, het is ook bijzonder geschikt voor hoge logo's. Daarnaast is er natuurlijk voldoende ruimte voor bijv. uw adres, telefoonnummer of website vermelding. Deze drukmethode is mogelijk bij een bestelling van 50 of 100 stuks. Wilt u informatie hierover of weten welke modellen pennen dit zijn, mail ons even, dan sturen we u graag informatie.

Ook bij goedkope pennen altijd gratis drukproef vooraf

Door het grote aanbod is het soms lastig om een keuze te maken. Heeft u uw nieuwe bedrijfspen gevonden, dan maken wij voordat wij de pennen gaan graveren een digitale drukproef voor u. In de drukproef staat de pen in de juiste kleur, de opdruk op de juiste positie en in de gewenste, soms maximale, drukhoogte. Vindt u de drukproef naar wens, dan geeft u akkoord. Wilt u iets wijzigen dan kunt u uw wensen aan ons doorgeven. Soms is niet alles mogelijk, drukmachines kunnen niet altijd wat we graag willen. Maar advies geven kunnen we altijd. Wilt u dus goedkope pennen goed graveren, dan kunt u ons altijd mailen of bellen. We helpen u graag.

Doe inspiratie op door samples van goedkope pennen te bestellen

PrimaPennen heeft een grote kennis van promotionele pennen. We weten uit ervaring dat de meeste klanten een balpen graag even willen voelen. Ook is het schrijfgenot een belangrijke beweegreden om samples vooraf te bestellen. Vanaf een foto is ook de kleur altijd lastig in te schatten. Immers, van sommige modellen zijn soms wel drie kleuren blauw beschikbaar. Om te komen tot de juiste keuze kunt u geheel gratis een aantal proefexemplaren aanvragen. De sample-aanvraag button vindt u bij ieder product. Kies na beoordeling een onvergetelijke balpen en laat uw gegevens door ons op professionele wijze graveren. Of dit nu goedkope of luxe pennen of merkpennen, zoals Parker, Waterman of Cross pennen zijn. We staan voor u klaar.