Markers bedrukken

Prijs

t/m

Kleur


Een goed idee om bij Primapennen markers te laten bedrukken. Markers met logo zijn beschikbaar in verschillende modellen, kleuren en inktkleuren. Ook de markeerbreedte varieert, van dunne schrijfbreedte tot een ruime schrijfbreedte. Met markers kunt u eenvoudig diverse teksten en notities markeren, zodat deze extra opvallen en u deze belangrijke teksten niet vergeet. Hierdoor zijn markers leverbaar in vaak opvallende, fluoriscerende kleuren. Er zijn permanente en non-permanente markers. Geschikt voor school en kantoor. Bestellen kan vanaf kleine aantallen. Uw logo bedrukken we enkelzijdig en soms dubbelzijdig. In deze categorie vindt u alle, soms bijzondere, modellen markers met meerdere schrijfkleuren, zodat u de verschillende teksten nog beter kunt markeren. In onze webshop vindt u ook een ruim aanbod in markeerstiften.

Markers met logo bestellen

Voor het accentueren van diverse belangrijke teksten is een marker, met of zonder logo, ideaal. Kiest u voor een marker mét logo, dan verspreidt u ook nog eens meteen uw beeldmerk. U zet het artikel dan in als promotiemiddel, waardoor uw bedrijfsgegevens permanent onder de aandacht blijven. Bestellen is heel eenvoudig. U plaatst de order meteen online. U kiest uw model, het aantal en het aantal drukkleuren. U ziet meteen de prijs inclusief bedrukking. We leveren exact het aantal markers, u weet dus precies waar u qua prijs aan toe bent. U ontvangt van ons een filmproef wanneer u de markers laat bedrukken. De meeste modellen kunnen dubbelzijdig bedrukt worden, naar wens met gelijke gegevens, maar u kunt andere andere zijde ook bijvoorbeeld uw adresgegevens plaatsen.

Markers beschikbaar in verschillende modellen

Wanneer u markers bestelt als promotieartikel, dan is het natuurlijk leuk om een opvallende marker te bedrukken met logo. Naast de meest verkochte driehoek- en vierhoekmarkers kunt u ook terecht voor de volgende bijzondere markers:

● Marker in de vorm van een bloem, met vijf inktkleuren
● Markers in de vorm van een hand, met vijf inktkleuren
● Markers in de vorm van een ster, met vijf inktkleuren
● Markers in de vorm van een "like", met vijf inktkleuren
● Markers in de vorm van een drop, met vijf inktkleuren

De meeste modellen zijn wit van kleur. Dit maakt het artikel ook bijzonder geschikt voor full colour druk. Extra bijzonder zijn de markeerstiften in de vorm van een vis. Kinderen zullen dit model ook erg leuk vinden. Markers worden immers veelvuldig gebruikt door scholieren en studenten. U kunt via onze site ook een gratis proefexemplaar aanvragen.

Markers bedrukken met allerlei gegevens

U heeft een keuze gemaakt voor markers, dan is het de tijd om na te denken over het bedrukken van markers. Welke gegevens wilt u het liefst op de marker plaatsen. De meeste bedrijven kiezen uiteraard voor een logo. Dit is immers het herkenbare uithangsbord voor ieder bedrijf. Markers kunnen per kleur of in full colour worden voorzien met allerlei informatie. Kiest u voor de digitale druk, dan is het zelfs mogelijk om foto's te plaatsen. Het drukformaat op een marker is ruim, u kunt bovendien beide kanten benutten. Stuur uw logo eens in, middels een vrijblijvende drukproef tonen we u graag de mogelijkheden voor een opdruk. Wilt u tekst bijplaatsen, dit zetten we geheel gratis om naar een drukbestand. Door de jaren heen hebben we verschillende lettertypen verzameld, waardoor u bij ons een mooi lettertype kunt kiezen.

Markers van bekende merken

De ene marker is de andere niet. Goedkoop markers bedrukken? Kies dan voor een merkloze marker. U bestelt dan al markers voor minder dan € 1,00. Bekende merken bieden vaak een ruime keuze in kwaliteitsmarkers. U kunt bij ons terecht voor promotionele markers van:

● Toppoint
● Staedtler
● Stabilo
● Bic Graphic

U heeft dan net iets meer keuze uit lijndiktes en kleuren. De inkt is vaak op waterbasis, met de ene zijde van de inktpunt kunt u een smalle lijn maken, houdt u de marker iets ander vast, dan kunt u een brede lijn zetten. Ook zijn deze markers vaak sneldrogend, waardoor de kans op vegen in uw werk enorm afneemt. 

Diverse gebruiksmogelijkheden voor markers

Tekst onderstrepen is wel een van de belangrijkste redenen om een marker aan te schaffen. Een marker die vijf inktkleuren heeft zorgt er voor dat iedere tekst een eigen kleur kan krijgen. Er is echter nog veel meer mogelijk:

● non-permanente markers op waterbasis
● permanente markers voor glas en dvd's
● uitwisbare markers
● whiteboardmarkers
● universele markers, voor bijvoorbeeld overhead sheets

Markers van bekende merken zijn vaak veeg- en watervast, kunnen tegen licht en droogt binnen enkele seconden na het aanbrengen. Heeft u vragen, stel ze ons. Op de website van Staetler promotieproducten en Stabilo promotieproducten vindt u het hele assortiment.