Populaire pen bedrukt

Prijs

t/m

Kleur
Een pen bedrukt met logo is een goede aanvulling om jouw logo, beeldmerk of bedrijfsgegevens te verspreiden. Een voordelige investering voor een artikel dat iedereen gebruikt. Het is altijd handig om een of meerdere pennen in huis te hebben en deze ook onderweg mee te nemen. Een balpen past immers makkelijk in een tas of rugtas. Wanneer je gauw iets wilt noteren is het prettig om een fijn schrijvende balpen te kunnen pakken. Je kunt kiezen uit enorm veel modellen, kleuren en kleurcombinaties. Qua vulling kun je gaan voor blauw, rood, zwart en zelfs groen. Een pen bedrukt bestellen doe je bij ons eenvoudig online. We helpen je met alles.

Een pen bedrukt online bestellen

Het is heel eenvoudig om een pen bedrukt online te bestellen. Natuurlijk ga je eerst even op zoek naar de pen die geschikt is voor jouw bedrijf. Dat kan je doen op prijs en op kleur. Er is van alles mogelijk:

● Goedkope kunstof pen
● Senator pen
● Toppoint pen
● Bestseller pen
● Grappige pen

Een grappige pen voegt vaak een extra element toe. Je kunt dit gebruiken om je bedrijf extra aandacht te geven. Zo zijn er pennen met emoticons en handjes in allerlei posities. Ook kun je terecht voor een milieuvriendelijke pen. We hebben een mooie collectie bamboe, tarwestro en kartonnen varianten. Je kunt terecht voor hardcolor kleuren, maar veel uitvoeringen zijn ook beschikbaar in transparant of frosted en zelfs in de mix-and-match. Jouw pen bedrukt zit er vast tussen.

Pen bedrukt, maar hoe doen we dat?

Raak je geïnspireerd door ons aanbod en heb je jouw ideale pen bedrukt gevonden? Dan wil je deze natuurlijk voorzien van allerlei gegevens. Hierbij kun je denken aan logo, telefoonnummer, websitevermelding, facebook- of instagramlink. Wil jij dat jouw klant direct actie kan ondernemen, zet dan jouw directe bedrijfsgegevens op de pen. Een foto van jouw product of branche geeft de klant meer informatie over wat je precies doet. Ook dat regelen we graag voor je. We hebben tampon-, zeef- en full colour drukmachines. Wij regelen alles voor je en adviseren je graag. Aan het eind van de rit kun jij met trots jouw pen bedrukt uitdelen aan wie je maar wilt. 

Drukproef en sample

We laten je niet sparrelen, het enige wat jij hoeft te doen is een of meerdere pennen kiezen. Wanneer je dit wenst, sturen we je samples. Zodat je de artikelen eerst zelf even kunt uitproberen. Elke pen heeft een eigen drukformaat, het kan daarom wel eens voorkomen dat je favoriete pen niet geschikt is voor de druk van jouw logo. Gelukkig weten wij welk artikel geschikt is voor een logo. Hoe bijzonder dit logo ook is. Daarnaast kan je terecht voor een drukproef. Zo laten we je zien hoe wij de artikelen bewerken. Hierop kan je ook altijd een wijziging doorgeven. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Jij maakt daarna jouw bestaande en nieuwe klanten blij. En kunt werken aan een goede relatie met mensen die belangrijk voor je zijn.