Schneider pennen bedrukken

Prijs

t/m

Kleur

Bedrukte Schneider pennen bestellen als relatiegeschenk? Koop dan uw schneider pennen voordelig bij ons. Schneider heeft een gevarieerd aanbod met een uitgebreide keuze aan inkt, kies uit pennen met zwarte, rode, groene of blauwe vulling. De hoogste bedrukkingskwaliteit, uitstekende vullingen en de allerbeste materialen zorgen voor een ijzersterk promotieartikel. Maak reclame met de populaire K1 of K15 of kies voor de goedkope Tops Promo. Ook voor fijnschrijvers en rollerbalpennen kunt u bij dit merk terecht.

* Gratis samples * Gratis drukproef * Gratis verzending * Uitgebreide garantie

Schneider pennen bij ons bestellen

Schneider balpennen kunt u eenvoudig online bestellen. U regelt alles vanuit uw kantoor of thuis. Van de gratis sample aanvraag tot aan de uiteindelijke levering. Voordat wij gaan drukken ontvangt u een digitale drukproef. Na akkoord op de drukproef (of een tussentijdse wijziging) gaan wij uw pennen bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of tekst. Ongeveer 15 tot 20 werkdagen later wordt uw bestelling afgleverd.

Schneider pennen laten bedrukken

Schneider beschikt over de modernste druktechnieken. Naast de kwaliteitszeefdruk, maakt Schneider gebruikt van tampondruk voor de clipbedrukking, een all over filmtransfer voor kleurrijke logo's en het weergeven van unieke details. Een gravure kan worden geplaatst op de metalen delen van een pen. Zowel pen, vulling en bedrukking valt onder de uitgebreide garantiebepalingen van Schneider.