Grappige pennen bedrukken

Prijs

t/m

KleurOp zoek naar aparte pennen? Laat dan grappige pennen bedrukken. In deze categorie vindt u leuke, bijzondere, funny, grappige én aparte pennen. Laat u inspireren door alle opvallende modellen. Pennen in verschillende vormen, zoals hart model of injectiespuitbalpen. Pennen met een voetbal op de top of gewoon een rare pen. Meestal verkrijgbaar in diverse kleuren. Hier vindt u ook dé balpen voor een bepaalde branche. Zo is er voor de zorg een echte dokterspen of injectiespuitbal en zelfs een balpen in de vorm van een tube. Bestellen is doorgaans mogelijk v.a. kleine aantallen. Heeft u dus een bijzonder of leuk evenement en wilt u extra opvallen? Dan is het leuk om grappige pennen met logo te bedrukken. Succes gegarandeerd!

Grappige pennen bedrukken voor bijzondere gelegenheden

Wilt u exta opvallen of een bepaald statement maken? Laat dan eens grappige pennen bedrukken. Deze pennen zorgen ervoor dat u de aandacht van de klant langer vasthoudt. Deze modellen doen het erg goed bij bijzondere, feestelijke aangelegenheden. Verras een medewerker, klant of relatie met een aparte balpen. U vindt alle modellen overzichtelijk in één categorie. In een oogopslag ontdekt u alle verschillende kleuren en mogelijkheden. Meer dan 90% van ons aanbod is te bedrukken met eigen logo of tekst. Door de vaak bijzondere vorm is er een beperkt drukformaat. Dit beperkt drukformaat is ideaal voor langwerpige logo's of tekst, minder geschikt voor hoge logo's. Ontdek en kies, bestellen is mogelijk v.a. lage startafnames.

Aparte pennen voor de zorgbranche

Hoe leuk is het om de pen af te stemmen op de branche waarin u werkt. Voor de zorgbranche hebben we verschillende mogelijkheden. Ontdek bijv. onze verschillende injectiespuitbalpennen en -markers. Leuk voor de medewerkers, maar ook leuk voor bezoekers of mensen die in het ziekenhuis verblijven. De dag wordt er vrolijker door. Beschikbaar in diverse kleuren. Daarnaast is er ook een fraaie pen in de vorm van een tube. Uiteraard te bedrukken met logo, maar een onbedrukte levering is ook mogelijk. Daarnaast zijn er potloden beschikbaar, met op de top een zuster-poppetje. Bekijk ons gevarieerd aanbod. Heeft u vragen over deze bijzonderen pennen en potloden, stel ze ons, via de mail of per telefoon. Een gratis sample voordat u een bestelling plaatst, is altijd mogelijk.

Bijzondere pennen voor Valentijnsdag

Bent u content met uw medewerkers? Valentijnsdag is dé dag om bezoekers, klanten en medewerkers extra in het zonnetje te zetten. Valentijnsdag is niet alleen de dag van de liefde, maar is de dag dat u extra aandacht schenkt aan mensen die belangrijk voor u zijn. Ontdek de mogelijkheden, zoals een hart pen met oplichtend lampje, natuurlijk in de kleur rood. Bijzondere pennen kunnen natuurlijk op elk moment worden gegeven, altijd met een glimlach, en naar wens bedrukt of onbedrukt. Plaats een pakkende tekst en u heeft een leuk item om met een knipoog weg te geven. Bestellen is mogelijk v.a. slechts 100 stuks.

Grappige pennen bestellen in kleine hoeveelheden

Wanneer u een grappige pen uitkiest is dit doorgaans voor een aparte gelegenheid. Misschien om een jubileum te vieren of om extra aandacht te besteden aan het vertrek van een van uw collega's/medewerkers. U heeft dan niet zoveel pennen nodig. Bij PrimaPennen kunt u daarom ook in kleine hoeveelheden bestellen. Naar wens met een bedrukking of gewoon zonder opdruk. De startafnames zijn meestal rond de 100 stuks. Staat uw aantal er niet bij, mail ons dan voor een offerte. Er is vaak veel mogelijk. U kunt online meteen de offerte voor kleinere hoeveelheden aanvragen, ook wanneer dit met bedrukking is.

Aparte, funny of gekke pennen bestellen met proefexemplaar vooraf

Zeker weten dat u iets leuks na bestelling ontvangt? Vraag dan een gratis proefexemplaar op van de pen naar keuze. U kunt dan op uw gemak bekijken of de aparte of funny pen past voor het gebruik dat u voor ogen heeft. Ook is het mogelijk om geheel vrijblijvend een digitale drukproef aan te vragen. De drukproef is een soort foto van de gekozen pen met een voorstel voor de druk. Zo krijgt u een indruk van de gekke of bijzondere pen met uw gegevens. Is de drukproef akkoord, dan gaan we de artikelen bedrukken. Wilt u een wijziging aanbrengen, dan kunt u uw wensen mailen en passen we de drukproef hierop aan. 

Levertijden voor grappige pennen

Onze pennen worden door verschillende fabrikanten aangeboden. PrimaPennen maakt een selectie op basis van prijs/kwaliteitsverhouding en levensduur. Daarom vindt u een uitgebreide collectie in onze webshop. Iedere fabriek heeft andere levertijden. Doorgaans kunt u uitgaan van een maximale levertijd van circa 10 werkdagen, dit zijn dan pennen met bedrukking. Een onbedrukte, dus blanco, levering is ook mogelijk, dit verkort de levertijd naar circa 2/3 werkdagen. Een snellere levering is mogelijk door gebruik te maken van onze expresse-service. Dan worden de pennen doorgaans de volgende werkdag geleverd. Dit brengt wel een toeslag met zich mee. Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Al u vragen over het bedrukken van bijzondere en aparte pennen kunt u stellen, direct via het product of via onze algemene mailadres.