Bedrukkingsmogelijkheden

Promotieartikelen kunnen bedrukt worden met uw logo middels onderstaande druktechnieken. De toegepaste druktechniek voor uw promotieartikel is afhankelijk van hoogte en breedte van uw logo, het aantal drukkleuren en het materiaal van uw artikel.

Zeefdruk: Bijzonder scherpe en gedetailleerde drukresultaat voor grote oppervlaktes. Perfect paswerk bij meerkleurendruk.

Tampondruk: Geschikt voor gebogen oppervlaktes en kleine onderdelen. Meerkleurenbedrukking mogelijk.

Full colour bedrukking: Bedrukking mogelijk tot aan rand van het artikel. Geschikt voor logo's met kleurverloop. Foto realistische bedrukking.

Rondom bedrukking: Groot drukformaat dat rondom het gehele artikel gedrukt kan worden. 

Digitale bedrukking: Realisatie van veelkleurige motieven en complexe verlopen. Weergave van foto realistische afbeeldingen.

Metaaldruk: Hecht op metalen oppervlakken, geeft briljante kleuren en is krasvast.

Foto bedrukking: Hoge resolutie zeefdruk, vaatwasmachinebestendig bij servies en porselein. Briljante kleurendruk.

Sublimatiedruk: Afbeeldingen worden middels warmte en druk op een speciaal gecoate mok of artikel aangebracht. Briljant hoogglanzend eindresultaat. Geschikt voor kleinere aantallen.

Lasergravure: Techniek waarbij logo of naam in het materiaal wordt gebrand. Geschikt voor fijne lijnen en details. Kleur van gravering hangt af van onderliggende laag van het materiaal.

Etsing: Duurzame en stijlvolle directe bewerking van het oppervlakte. Eindresultaat in vergelijking tot gravure altijd grijs-bruin.

Borduren: Middels draad en naald wordt door de borduurmachine het logo gestikt op textiel.

Zandstralen: Voelbare elegantie. Er wordt diepte en structuur middels zandstralen in het artikel aangebracht.

Debossing: Toepassing vooral bij leer. of kunstleer. Door middel van warmtepressing wordt een reliëf op het artikel aangebracht.

Doming: Zelfklevende labels van hars waarbij een 3D-effect wordt gecreërd. 

U ontvangt vooraf een digitale drukproef. Middels deze drukproef kunt u beoordelen of het logo in de juiste kleuren, op de gewenste plaats en in de gewenste grootte gedrukt wordt. U kunt altijd een wijziging in de drukproef aangeven. De gekozen druktechniek is afhankelijk van uw wensen.

Vragen over de verschillende druktechnieken of welke bedrukkingsmethode voor uw promotieartikel gebruikt zal/kan worden kunt u mailen naar: 

Info@primapennen.nl

Uiteraard staan wij u ook graag persoonlijk te woord:

085-7920094

Stuur ons een bericht