Touch pennen bedrukken met logo

Prijs

t/m

Kleur
Uw klant heeft ongetwijfeld een aantal touchscreenapparaten in huis, dan is het een goed idee om touch-pennen te bedrukken. Dit zijn pennen met twee functies, namelijk een balpen en touch-functie inéén. De touchscreen pen, ook wel stylus pen genoemd, is geschikt voor de bediening van bijvoorbeeld tablets en telefoons. De klant kan meteen iets opschrijven, maar kan ook meteen het touchscreenapparaat bedienen! Kies uit diverse modellen, kleuren en uitvoeringen. De touchtip is gemaakt van zacht rubber, waardoor het scherm niet beschadigd. Bestellen kan vanaf lage aantallen, en uiteraard bedrukken we de pen professioneel met een logo of tekst.

Touch of stylus pennen bedrukken met eigen logo

In onze webshop vindt u meer dan 50 touch of stylus pennen, die u kunt laten bedrukken met een eigen logo of tekst. Heeft u liever een gravure of een full colour druk, dan is dit voor een aantal modellen ook mogelijk. Er zijn zelfs 3-in-1 pennen, deze pen heeft bijvoorbeeld ook nog een markeerstift. Er zijn ook vierkleuren pennen met stylus, alles dus voor het gemak van de gebruiker. Bestellen kan direct online tegen de voordeligste prijs. Bij ons zijn kleinere aantallen ook geen probleem, de startafname kan al beginnen vanaf 25 of 50 stuks. Kijk rustig eens naar de modellen en kleuren, maak een keuze, en wij helpen u vanaf de eerste bestelling tot aan de levering. Uiteraard ontvangt u van ons een filmproef ter goedkeuring, zodat de druk naar wens wordt.

Belangrijke kenmerken van stylus touch pennen

Voordat u als promotieartikel stylus touch pennen wilt weggeven, willen we u graag nog een aantal belangrijke kenmerken van de pen meegeven:

● de zachte rubberen touch tip bevindt zich aan de boven- of onderzijde van de pen
● de pen is niet geschikt voor kleine kinderen, vanwege de kans op loslaten van het rubberen gedeelte en andere kwetsbare onderdelen van de pen
● touch pennen hebben vaak een beperkt drukformaat, dit komt doordat of de clip of een rubberen grip deels in de weg zit, rondomdruk is mogelijk, maar vaak met maximaal 1 drukkleur
● touch pennen zijn in verschillende materialen en oppervlakte uitvoeringen leverbaar, denk hierbij aan kunststof of metaal, al dan niet met rubberen grip
● de pen is ideaal voor het surfen op internet, bovendien is gebruik hiervan hygiënischer, doordat op het scherm vaak bacteriën kleven.

Bent u geïnteresseerd in een bepaald model? Bij iedere touch pen vindt u een sample button, met twee klikken vraagt u een gratis proefmodel aan. Ook kunt u direct een offerte aanvragen, altijd handig wanneer u afwijkende aantallen bestelt.

Luxe touchscreen pennen bedrukken of graveren

Naast voordelige kunststof en metalen touchpennen, die trouwens uitstekend presteren, kunt u ook luxe touchscreen pennen bedrukken. Dit kan zelfs van een aantal bekende merken. De minimale afname ligt lager, doordat deze pennen soms een stuk hoger in prijs liggen. De luxe modellen kunnen ook in een geschenkverpakking geleverd worden, soms standaard, u kunt ze echter ook bijbestellen door in de categorie verpakkingen te zoeken. Naast deze luxere modellen, treft u bovendien bijzondere modellen aan, zoals de touch pen met waterpas, de touch pen met telefoonhouder of de stylus pen met lampje. Ontdek ook onze geschenksets, naast touchpen ontvangt u dan ook een rollerbalpen of vulpotlood, of een leuk visitekaarthouder. Bij de luxere modellen adviseren we vaak een gravure, afhankelijk van het materiaal is echter ook een bedrukking in kleur mogelijk.

Touch pennen bestellen voor een moderne promotie

Met touch screen pennen kunt u nauwkeurig uw touchapparaat bedienen. Door de jaren heen zijn een aantal modellen gepromoveerd tot echte bestsellers. We noemen er graag een paar:

● Pyra kraftpapieren touch balpen, meteen een milieuvriendelijke aanschaf
● Athos colour touch balpen, in mooie kleuren leverbaar
● Balpen stylus metaal, een fijne, slanke balpen
● Ebony touch balpen, ook beschikbaar in de snelle levering
● Balpen Antarctica stylus bamboe, een combinatie van twee mooie materialen

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo ontdekt u diverse modellen van Toppoint en Bic Graphic. Ook zijn er grappige uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld model Smilehand balpen touch. Voldoende mogelijkheden voor een moderne promotie!

Prima drukwerk met de juiste bestanden van uw logo

Primapennen laat u indruk maken met uw opdruk. Met onze professionele drukmachines zetten wij allerlei gegevens op de pen. De uitstraling hangt af van de kwaliteit van de ingestuurde bestanden. Wij willen uw gegevens graag zo scherp mogelijk drukken, daarom ontvangen we logo's graag in de volgende bestandsformaten:

● eps-bestand ● ai-bestand ● pdf-bestand

Tegenwoordig willen de meeste bedrijven ook een website- of emailvermelding op de pen. Wanneer u dit niet in uw bestand heeft staan, plaatsen wij dit toch graag bij. Mail ons uw tekst en uw gewenste lettertype, wij maken er dan kosteloos een eps-bestand van. Heeft u vragen over uw logo, of een andere vraag, neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen u graag verder.