Metalen pennen

Een metalen pen is net even steviger en luxer dan de kunststof versie. Bij PrimaPennen kunt u voordelig metalen pennen bedrukken. Plaats een logo of een pakkende tekst op een model naar keuze. We hebben een divers aanbod in kleuren, modellen en materialen. In deze categorie vindt u namelijk metalen en aluminium balpennen. Metaal is iets zwaarder dan aluminium en ligt hierdoor steviger in de hand. Wilt u graag een lichtere versie, kies dan voor aluminium balpennen. Metalen pennen worden met een speciale druktechniek, metaaldruk, voorzien van uw gegevens. Daarnaast vindt u ook allerlei mogelijkheden voor het fraai graveren van pennen. Bekijk ook onze afdeling Verpakkingen. U kunt dan uw metalen pen voorzien van een eenvoudig of luxe pennenverpakkingen. Er zijn diverse mogelijkheden in verschillende prijsklasses.

Kurken pennensets
Rubber softtouch pennen
Metalen pennen
Goedkope metalen pennen
Metalen touch pennen
Rollerball pennen graveren
Parker pennen graveren
Pennensets

Bij PrimaPennen metalen pennen bedrukken

Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het bedrukken van metalen pennen. Bij ons kan heel veel. Zoals kleine aantallen bestellen, snelle leveringsservice en gratis sample verzending voor pennen beneden de drie euro. Bestel bij ons online, u maakt dan een betrouwbare keuze met kwaliteitsgarantie, zowel voor het artikel als voor de druk. Ons aanbod is erg ruim, we bieden de mooiste modellen aan van verschillende pennenfabrikanten. U heeft dus een veelzijdige keuze in kleuren, modellen en uitvoeringen. Veel van onze modellen zijn standaard blauwschrijvend. Er zijn echter ruime mogelijkheden om vullingen om te zetten naar zwart. Uiteraard vindt u bij ons ook pennen met een standaard zwartschrijvende vulling. Onze populaire modellen zijn verkrijgbaar met zwarte én blauwe vulling. Pennen bedrukken wij met metaaldruk. Metaal is namelijk hard en glad, hierdoor gebruiken we niet dezelfde druktechniek als voor kunststof pennen. Metaaldruk is duurder, maar biedt u wel meer garantie voor een blijvende druk.

Tevredenheid staat bij metalen pennen voorop

Onze medewerkers kunnen u haarfijn helpen met al uw vragen. Er is maar één ding belangrijk en dat is uw tevredenheid over onze producten. Om fouten in de opdruk te voorkomen maken we gebruik van digitale drukproeven. Plaats u dus de bestelling van uw metalen of aluminium balpen, dan ontvangt u altijd een drukproef vooraf. Niet alleen ter controle van de tekst of het logo, maar ook om te beoordelen of het geheel in samenspraak is. U kunt altijd een wijziging aanbrengen. Na akkoord op de drukproef is de bestelling definitief en plannen wij uw order in. We bedrukken de metalen pennen volgens de drukproef. U ontvangt doorgaans in circa 8 werkdagen uw bedrukte order.

Creër uw verhaal met een drukproef aanvraag voor metalen pennen

Een pen heeft voldoende ruimte om uw verhaal met klanten te delen. De ene klant kiest voor een logo, de andere voor een pakkende tekst. Logo en tekst gaan ook samen, mits het logo niet te groot is. Doorgaans worden metalen pennen op een beperkt drukformaat bewerkt. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen op de regel. Heeft u een hoog logo. Vraag ons dan om hulp. Draag uw logo uit en kom onder de aandacht bij uw klanten. Zorg dat klanten gefocust blijven op uw gegevens en plaats eens een leuke tekst bij het logo. Alles draait immers om herinneringen. Zorg daarom dat uw balpen de favoriete pen wordt van uw klant. Vindt u ons aanbod veel te groot en weet u niet welke metalen pen u moet bedrukken? Vraag dan gratis een aantal testexemplaren aan. Ook is een drukproef aanvraag mogelijk. Stuur dan uw logo of drukgegevens in.

De start naar metalen pennen bedrukken

Onze website toont u overzichtelijk alle metalen pennen. We geven u een overzichtsafbeelding van alle kleuren van de pen. Uiteraard kunt u bij onze filteropties ook zoeken op kleur, dit kan trouwens ook op prijs. Scroll eerst eens door de mogelijkheden. Door op het product te klikken komt bij alle informatie terecht. Hier staan de drukmogelijkheden, de prijzen, de minimale afnames en de levertijden. U kunt hier ook meteen de bestelling plaatsen. Kies uw aantal, kies het aantal te drukken kleuren en vul uw basisgegevens in. Uw logo kunt u meteen of laten meesturen. Tekst kunt u bij opmerkingen plaatsen. Liever persoonlijk contact. U kunt ons altijd bellen. Direct een mail sturen met de bestelling kan ook. Na bestelling hebben wij contact met u en loodsen wij u door het hele bestelproces. U hoeft alleen nog maar de drukproef goed te keuren of te wijzigen. In een expresse levering is het mogelijk om metalen pennen nog sneller te bedrukken. Voor die mogelijkheden kunt u ons ook altijd even contacteren.