MAXEMA pennen bedrukken

Wanneer u mooie kwaliteitspennen wilt aanschaffen, denk er dan eens serieus over na om Maxema pennen te bedrukken. Dit Italiaans bedrijf ontwerpt prachtige modellen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Elke pen heeft uitgebalanseerde details en is met precisie, na grondig onderzoek, ontworpen. Iedere lijn is in meerdere uitvoeringen leverbaar. Dit betekent dat u per model kunt kiezen uit fraaie oppervlakteafwerkingen. Diverse modellen zij hierdoor leverbaar in mat, hardcolor, transparant, rubberized en gemetaliseerde uitvoeringen. De beschikbare kleuren zijn overweldigend, waardoor er een pen beschikbaar is in uw bedrijfskleur of erg dicht in de buurt komt. Bestellen kan al vanaf 500 stuks. Ontdek bijvoorbeeld eens de Pixel drukbalpen met licht gebogen clip. Of kijk eens naar de brede range van de Icon serie, die tevens in een luxe metallic uitvoering beschikbaar is.

Maxema Dot pennen bedrukken
Maxema Ethic pennen bedrukken
Maxema Next pennen bedrukken
Maxema Flow Pure pennen bedrukken
Maxema Flow pennen bedrukken
Maxema Bay pennen bedrukken
Maxema Pixel pennen bedrukken
Maxema Icon pennen bedrukken
Maxema Tag pennen bedrukken
Maxema View pennen bedrukken
Maxema Zink pennen bedrukken

Maxema pennen bedrukken met logo

Uw logo is het uithangsbord van uw bedrijf, op Maxema pennen kunnen we uw logo op een ruim drukoppervlakte laten bedrukken. Maxema pennen zijn er in iedere prijsklasse, van de goedkope Pixel en Bay balpen tot de luxe Icon balpen. Ook de goedkopere uitvoeringen zijn van degelijk Italiaanse kwaliteit. Met een gering budget kunt u al reclamepennen bestellen en uitdelen. Het blijft gewoon een van de beste advertentiemogelijkheden. Een goede kwaliteitspen gaat langer mee en wordt door meerdere mensen gedeeld, uw logo komt dus veelvuldig onder de aandacht. Bestellen kan al vanaf 500 stuks, bestelt u meer dan wordt de prijs steeds lager. Deel ze uit op beurzen en evenementen of geef ze mee aan klanten die uw bedrijf bezoeken. Bestel eens meerdere kleuren in één bestelling, zo heeft de klant ook nog iets te kiezen. Stuur uw logo eens in, we maken gratis een filmproef, zodat u zelf kunt zien hoe mooi we uw logo kunnen plaatsen.

Ervaar de schoonheid van Maxema pennen

Italianen weten wat ontwerpen is, niet alleen op modegebied maar ook door het ontwerpen van prachtige modellen pennen. Maxema pennen zijn opvallend en net even anders dan een standaard pen. Als beurspen kunt u uitstekend de Pixel of Bay balpen gebruiken. Wilt u van uw reclamebalpen een echte gadget maken, dan is er keuze in:

● Icon balpennen
● Flow balpennen
● View balpennen
● Dot balpennen
● Zink balpennen

Ieder productlijn heeft meerdere materiaaluitvoeringen. Populair zijn de soft touch uitvoeringen, deze zijn afgewerkt met een rubberized bovenlaagje en voelen fluweelzacht aan uw vingers. Iedere pen heeft uitstekende drukmogelijkheden, zowel op de houder als op de clip. Vraag gerust eens een sample aan, u kunt ook de gewenste kleur aangeven. Zo is blauw soms beschikbaar in 4 blauwtinten, om te komen tot de juiste kleurkeuze, kunt u meerdere kleurtinten aanvragen.

Maxema pennen bedrukken, van alle markten thuis

Er is voldoende keuze om een mooie Maxema pen te laten bedrukken. Maxema staat niet stil en ontwerpt en verbetert voortdurend de kwaliteit en vergroot de collectie. Naast de standaard kunststof modellen, die gemaakt zijn van hoogwaardig kunststof, kunt u terecht voor:

● anti-bacteriële balpennen
● gerecyclede balpennen
● anti-bacteriële en gerecyclede balpennen

Waarom plastic maar één keer gebruiken? Met Maxema wordt plastic opnieuw gebruikt, wat resulteert in prachtige gerecyclede modellen reclamepennen. Maak uw en het leven van anderen veiliger door anti-bacteriële pennen te bestellen. De oppervlakte van de anti-bacteriële balpen doodt tot 99,9% alle bacteriën. Zo blijft u goed beschermd. Wat u ook kiest, PrimaPennen helpt u graag, van sample aanvraag tot aan levering. Heeft u vragen, bel ons dan gerust of stuur een mail uit.

Redenen om Maxema pennen te bestellen

Maxema pennen zijn reclamepennen die maanden en soms jaren meegaat, afhankelijk van de frequentie van het gebruik. Er zijn heel wat redenen om juist over te gaan op het bestellen van dit merk:

● Italiaans topdesigns
● bestellen vanaf 500 stuks
● ruim kleurenpallet
● ieder model in meerdere uitvoeringen leverbaar
● ruime drukopties, op houder en op clip
● keuze uit gerecyclede en anti-bacteriële pennen

Bestellen kan tegen de allervoordeligste prijs online. Vanaf de minimale afname bestelt u elk gewenste hoeveelheid. Met weinig gegevens kunt u ook een offerte aanvragen. Ook passen we uw logo gratis aan, bijvoorbeeld wanneer u maar 1 kleuropdruk wenst.

Mogelijkheden in materialen voor Maxema pennen met logo

Uw logo op een Maxema balpen, we kunnen het niet mooier maken. U maakt het, zoals u zelf wilt. De basic lijn omvat de standaard hardcolor uitvoeringen, die meteen ook het voordeligst zijn. Er zijn echter voldoende mogelijkheden om de pen net iets luxer aan te schaffen:

● Matte uitvoering met satinzilverkleurig neusje
● Frosted, licht doorzichtige, uitvoering
● Hoogglans hardcolor uitvoering met glanzend zilverkleurig neusje
● Metallic uitvoering met satinzilverkleurig neusje
● Aluminium painted uitvoering met hoogglans zilverkleurig neusje

Zo maar even een greep uit de mogelijkheden. Filter op prijs en zoek eenvoudig op kleur. Sommige modellen zijn in meer dan 20 kleuren leverbaar. Uiteraard zijn de pennen voorzien van een langschrijfvulling, voor kilometers lang schrijfplezier. 

Kunt u geen keuze maken uit het brede kleurenpalet, dan is het mogelijk om de pen geheel in eigen PMS-kleur te laten maken. Dichter bij uw logokleuren kunnen we niet komen.