Parker pennen graveren

Prijs

t/m

Kleur

U kent ongetwijfeld het merk, daarom wilt u als luxe relatiegeschenk vast en zeker Parker pennen graveren. Een cadeau dat alom gewaardeerd wordt en die iedereen immers graag ontvangt. Gegraveerde Parker pennen bestelt u bij ons vanaf slechts 5 stuks. Hierdoor kunt u voor elke  mijlpaal binnen uw bedrijf Parker pennen schenken. Of u nu een groot of klein bedrijf heeft. Bedenk wat u graag op de pen gegraveerd wilt hebben. We kunnen een persoonlijke naam plaatsen, maar ook uw eigen logo of slogan of payoff. Leveren doen we supersnel, namelijk in slechts 5 of 7 werkdagen. Pennen met tekst of naamsgravure kunnen al in 2 tot 3 werkdagen geleverd worden.

Parker pennen graveren met logo, tekst of naam

U heeft het idee opgevat om Parker pennen te graveren. Koopt u de pen als relatiegeschenk dan is het natuurlijk mooi om de pen te bewerken met een logo, tekst of naam. De keuze voor de opdruk is afhankelijk van de inzet van de pen. Medewerkers die een julibleum vieren zult u gauw een gepersonaliseerde Parker pen geven. Wilt u belangrijke relaties en klanten in het zonnetje zetten, dan kiest u wellicht voor uw logo. Er is eigenlijk altijd wel een moment om een mooie gegraveerde Parker pen te schenken. Bijvoorbeeld wanneer u een gastspreker ontvangt, een bedrijfsuitbreiding of heropening heeft. Een belangrijke mijlpaal voor uw bedrijf is altijd een reden om net iets extra's te doen. Wij graveren subtiel alle Parker modellen. Bestellen is mogelijk vanaf slechts 5 stuks. De goedkopere versies, zoals de Jotter, heeft een startafname van 10 stuks.

Decoratie-opties voor Parker pennen

Een luxe pen vraagt om een luxe bewerking, vaak adviseren wij onze klanten om te kiezen voor een gravure. De Parker Jotter is tegenwoordig beschikbaar in meer dan 8 kleuren. De houder van de Jotter is van kunststof en leent zich daardoor ook voor een kleurendruk. Ook de Vector is in kleur te bedrukken. Een gravure geeft een stijlvolle weergave van uw logo, tekst of naam. Deze bewerking is bovendien slijtvast, waardoor u er veel langer plezier van heeft. Kies uit de volgende decoratie-opties:

● gravure
● tampondruk met maximaal 4 drukkleuren
● zeefdruk, maximaal 1 of 4 drukkleuren
● digitale full colour print, op onder andere de Vector en de Jotter
● full colour doming, geschikt op de de Urban serie
● full colour sticker bedrukking, geschikt op de Urban serie

Doming is een bijzondere decoreermogelijkheid. Bij Parker pennen kunt u op de kroon een doming plaatsen. Een tekst of logo kan in full colour worden geplaatst, waarna deze wordt afgewerkt met een doorzichtig harslaagje. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden op het model Urban. Bent u nieuwsgierig naar deze druktechniek? Vraag dan geheel vrijblijvend een digitale filpmproef aan.

Kom alles te weten over de verschillende Parker modellen

Parker kent u ongetwijfeld. U heeft ooit weleens een Parker Jotter balpen in uw handen gehad. Misschien bent u wel van de Parker Vector rollerbal of zoekt u nog iets meer klasse. We hebben voor u de volgende collectie:

● Parker Jotter, onbetwist favoriet, nog nooit in zoveel uitvoeringen leverbaar
● Parker Vector, essentieel en betrouwbaar
● Parker I.M., klassiek en eigentijds
● Parker Urban, modern en ergonomisch gevormd

Tenslotte zijn onderstaande modellen beschikbaar voor diegene die houden van een verfijnde stijl met een klassieke touch:

● Parker Sonnet, Parker Duofold, Parker Premier en Parker Ingenuity

Welk model u ook kiest, u ontvangt van ons volledige garantie op materiaal, vulling en bewerkingstechniek. Bestel in onze shop online tegen de allervoordeligste prijzen.

Gegraveerde Parker pennen in pennenset

U zult merken dat alle Parker modellen in verschillende uitvoeringen leverbaar zijn:

● balpen  ● rollerbalpen  ● vulpen

Dit betekent dat u ook een combinatiebestelling kunt plaatsen. Bestel een Parker pen uit dezelfde lijn maar in twee verschillende schrijfuitvoeringen. We maken er dan een extra mooie pennenset van, geschikt voor een heel leven lang schrijfplezier. Uiteraard leveren we beide modellen in een mooie verpakking. Ook kunt u beide schrijfwaren gelijkblijvend of wisselend graveren of bedrukken. Alle pennen worden direct schrijfklaar geleverd. De vulpen wordt geleverd met inkt, de rollerbalpen met rollerbalpen en uiteraard de balpen met een originele Parker vulling. En natuurlijk altijd navulbaar.

Parker pennen altijd individueel verpakt

Iets wat goed is dient goed verpakt te worden. Daarom leveren wij alle Parker modellen in een mooie Parker geschenkverpakking. Direct klaar om te geven. Alleen op aanvraag worden Parker pennen zonder verpakking geleverd. Gaat u naar een beurs en wilt u veel Parker Jotter pennen meenemen, dan kan de verpakking een belemmering zijn. Geef het bij uw bestelling door, zodat wij de pennen in trayverpakking kunnen leveren.

Verzendklaar in 3 of 5 werkdagen

We leven in een snelle wereld, bestellen we iets moois, dan willen we het graag snel ontvangen. Wij houden hier graag rekening mee. De standaard levertijd bedraagt circa 7 werkdagen. Kunt u niet zolang wachten, geef dan de leverdatum door, in de expresse zending, zonder toeslag, leveren we twee dagen eerder. Bent u erg laat met bestellen, dan hebben we een optie om pennen te leveren in 3 werkdagen. Overleg met ons over de mogelijkheden.

Profiteer van alle gemakken van PrimaPennen

Ongetwijfeld weet u dat Parker een goed merk is. Desondanks kan het voorkomen dat u uw favoriete model toch graag even in uw handen wilt hebben. We sturen daarom op zicht een Parker pen naar keuze. Ervaar of het model prettig in de hand ligt en of de kleur overeenkomt met uw voorstelling. Maak gebruik van alle gemakken die PrimaPennen u biedt:

● Proefexemplaar op zicht
● Gratis filmproef ter goedkeuring
● Gratis verzending van bedrukte order
● Gratis een snelle leveringsoptie
● Diverse decoratiemogelijkheden
● Gratis logo-aanpassing
● Gratis omzetten van tekst naar drukbestand

En uiteraard altijd gratis advies. Heeft u vragen, stel ze aan ons. Dit kan via de mail, de chat of per mail. Bel ons altijd voor urgente leveringen, zodat wij alles snel in gang kunnen zetten.