Kunststof pennen

Kunststof pennen

Bij Primapennen bestelt u simpelweg de mooiste en voordeligste pennen, die u kunt laten bedrukken met logo of tekst. Een pen met logo helpt uw bedrijf vooruit. U kunt op eenvoudige wijze uw logo of bedrijfsgegevens in omloop brengen. We helpen u daar graag bij. In deze categorie vindt u alle kunststof pennen. En het zijn er veel! Pennen in allerlei vormen, modellen en kleuren. Doorgaans met blauwe vulling, maar genoeg mogelijkheden voor een zwarte vulling en zelfs een groene of rode vulling. Van goedkope tot goede kwaliteit A-merkpennen. Goedkope pennen bestelt u al voor minder dan € 0,10 per stuk. Onder A-merk pennen vallen merken zoals Toppoint, Senator, Bic, Schneider, Maxema en Prodir. A-merken hebben ruime en grote drukformaten. Voordelige pennen hebben vaak een beperkt drukformaat. Heeft u vragen over het bedrukken van pennen met logo? Mail of bel ons!

Kunststof pennen

Eenvoudig online pennen met logo bedrukken

Het is zo simpel om pennen online te bestellen. Natuurlijk gaat u eerst zoeken en scrollen. Dit kan op kleur en op prijs. Alle modellen worden ook nog eens in subcategorieën getoond. Zo doorzoekt u gemakkelijk onze webshop, op zoek naar uw ideale bedrijfspen. U kunt pennen altijd inzetten. Op beurzen en evenementen, maar ook gewoon binnen het bedrijf. Uw werknemers schrijven immers ook graag met een goedschrijvende balpen. Plaats een logo of tekst en laat uw bedrijf stralen. Gemakkelijk vanuit uw stoel, in overleg met uw werknemers kunt u kosteloos, tot € 3,00 per stuk, de mooiste pennen aanvragen. Natuurlijk kunt u ook meteen een bestelling plaatsen. Want onze pennen doen waarvoor ze gemaakt zijn, namelijk kilometers schrijfplezier afleggen. Vul de gegevens in bij het product en stuur meteen uw logo mee. Voordat we de pennen gaan bedrukken ontvangt u natuurlijk een digitale drukproef.

Koop geen kat in de zak en bestel proefpennen

Onze collectie pennen wordt altijd geselecteerd op een aantal kwaliteitskenmerken. Dit betekent dat onze pennen degelijk en goed zijn. Goedkope pennen hebben vaak een goedkopere vulling voor circa 1000 meter schrijfmogelijkheden. Duurdere merkpennen worden vaak geleverd met een jumbovulling. Voor beurzen zult u wellicht andere pennen aanschaffen dan voor uw medewerkers en klanten die een bezoek brengen. We bieden u de mogelijkheid vooraf pennen te proberen. Bestel daarom 1 of meerdere proefpennen. Ervaar het schrijfgenot, beoordeel de kleur en het materiaal. Na de testperiode kunt u dan bij ons via de site of via de mail uw bestelling definitief maken. Wilt u de pennen laten bedrukken met eigen logo? Stuur dan de gegevens voor de druk mee.

Lage aantallen pennen met logo bestellen

Een ideale bestelhoeveelheid bij lage aantallen is 250 of 500 stuks. Dit zijn de aantallen waarbij de prijs/kwaliteitsverhouding het meest ideaal is. Soms heeft u echter niet zoveel pennen nodig. Misschien bent u starter of heeft u een klein evenement. Een groot deel van onze collectie kan v.a. 100 stuks worden geleverd. Een lager aantal adviseren wij niet, omdat dan de prijs in verhouding tot de waarde van het artikel zoekraakt. Wilt u lage aantallen bestellen? Dit kan direct wanneer de pen aangeboden wordt v.a. 100 stuks. Een snelle offerte is zo gedaan door direct op de kleine aantallen button te klikken. Zo biedt PrimaPennen voor ider wat wils, ook bij kleineren aantallen pennen met logo.

U ontvangt altijd een digitale drukproef

Om er zeker van te zijn dat wij uw pennen goed bedrukken ontvangt u van ons vooraf een digitale drukproef. Dit betekent dat u in uw mailbox een soort foto van ons ontvangt. U ziet de pen in de bestelde kleur, met de gewenste kleurendruk op de best mogelijke drukpositie. Pennen kunnen we vaak op meerdere posities bedrukken. Diverse posities zijn er op het lange deel van de pen, zoals links, rechts of voor de clip en soms rondom. Soms is het bovenste gedeelte van de pen ook te bedrukken en uiteraard zijn er veel klanten die een website vermelding op de clip laten plaatsen. Voor een groot logo is de ideale plek de houder. Langwerpige logo's kunnen links en/of rechts van de clip gedrukt worden. Een digitale drukproef kunt u altijd wijzigen, totdat u tevreden bent.

Pennen bedrukken met zeefdruk

Vooral A-merk pennen maken gebruik van de druktechniek zeefdruk. Dit zijn meestal pennenfabrikanten die gespecialiseerd zijn in alleen maar pennen met logo. Deze fabrikanten, zoals Senator en Toppoint bieden dan ook de beste drukmethoden. Met zeefdruk kan bijna geheel rondom de pen worden gedrukt. Zeefdruk geeft een bijzonder scherp drukresultaat, is dus geschikt voor grotere oppervlaktes en kan uitstekend worden gebruikt bij een meerkleurendruk. Zeefdruk is mogelijk bij bestellingen van 250, 500 of soms 1000 stuks.

Tampondruk voor langwerpige logo's, tekst en clipbedrukking

Tampondruk is een druktechniek die bijzonder geschikt is voor bijzondere en kleine oppervlakten, zoals bijvoorbeeld de clip van de pen. Een clip is soms licht gebogen, dit maakt de keuze voor tampondruk ideaal. Tampondruk is een druktechniek waarbij de verf door een elastische tampon opgenomen wordt en het overdraagt op het te drukken opppervlakte. Goedkope pennen drukken we standaard met tampondruk en is soms ook aantrekkelijk bij een bestelling van 100 stuks.

Kleurrijke logo's plaatsen we met de superieure HD print

Bijna alle kunststof pennen kunnen bedrukt worden met full colour. We bieden echter een kleine categorie pennen aan met de briljante HD print. De voordelen van HD-print:

- unieke 3-dimensionele, voelbare bedrukking
- gedetailleerde weergave van complexe kleurverlopen
- foto-realistische weergavemogelijkheden
- ontelbare kleurschakeringen mogelijk

Nieuwsgierig? Vraag een proefexemplaar met voorbeelddruk aan. HD-print toont u een unieke manier van pennen bedrukken met voelbare logo!

Klantenservice