Bamboe pennen bedrukken

Prijs

t/m

Kleur
Je komt extra goed voor de dag door bamboe pennen te bedrukken. Bamboe is een natuurlijk materiaal, waardoor je milieuvriendelijke pennen geeft aan jouw relaties en klanten. Bamboe is net zo sterk als hout en heeft bijna dezelfde uitstraling. Toch is bamboe een grassoort. Bestel je deze pennen, dan is geen uitvoering hetzelfde. Je kunt terecht voor gewone pennen, maar we hebben ook modellen met touchtip. Deze kun je gebruiken voor het bedienen van je smartphone of tablet. Door bamboe pennen te bedrukken ondersteun je op een positieve manier je reclame-uiting. Hiermee help je jouw bedrijf groeien.

Diverse modellen bamboe pennen

Je kunt bij ons terecht voor de mooiste modellen bamboe pennen, die je vervolgens kunt laten bedrukken of graveren. Bamboe is razend populair, onze collectie wordt daarom ook steeds uitgebreider. Kies bijvoorbeeld uit de volgende succesnummers:

● Bamboe pen color
● Balpen Antartica bamboe
● Nash balpen bamboe
● Bamboe rubbergrip balpen
● Balpen Antartica stylus bamboe

Ga je voor een gewone uitvoering of kies je voor de modellen die net iets luxer zijn. Antartica balpen heeft namelijk een metalen clip. Je kunt je model ook uitbreiden met een grip, zo glijden je vingers niet van de houder. Natuurlijk kun je ook mooie sets bestellen. Deze kun je dan bij speciale gelegenheden uitdelen. Bamboe pennenset Rio is een combinatie van twee materialen. de set bestaat uit balpen en rollerbal. Wil je het nog wat luxer presenteren dan kun je de artikelen laten graveren. Uiteraard kunnen we de bamboe pennen ook bedrukken met logo of tekst.

Bamboe pennen bedrukken of graveren

In eerste instantie heb je misschien gedacht aan het bedrukken van bamboe pennen. Dat is ook niet zo bijzonder. Je kunt een logo, tekst of slogan in kleur presenteren. Dit kan in 1 maar bijvoorbeeld ook in 4 kleuren. Net wat je graag wilt. Een en ander is mogelijk op een klein maar ook op een groter drukformaat. Het is zelfs mogelijk om te drukken in de kleur van de gekleurde onderdelen van het artikel. Is de grip bijvoorbeeld donkerblauw, dan zoeken wij de juiste drukkleur erbij. Wat minder bekend is de mogelijkheid tot een gravure.. Dit gebeurt door middel van een CO2-lasermachine. We branden als het ware je gegevens in het materiaal. Deze druktechniek geeft jouw bedrijfsinformatie permanent weer, ook wanneer het logo uit fijne lijntjes bestaat. Je ziet het, je kunt op verschillende manieren bamboe pennen bedrukken.

Begin met een sample of drukproef

Spreekt een model jou aan? Dan kun je beginnen met het aanvragen van een sample. Wil je het drukresultaat zien op het artikel, dan maken we een drukproef op. Hiervoor kun je de drukgegevens insturen. Om een bijzonder scherp drukresultaat te behalen vragen we je om logo's in te sturen in eps-, ai- of pdf-formaat. De drukproef is een drukvoorbeeld, het toont de kleuren, de positie en de grootte van je drukwensen. Wil je iets veranderen, dan kan dit altijd. Weet je nog niet hoeveel pennen je wilt bestellen? Begin dan eens met het laagste startaantal. We bewaren jouw gegevens, waardoor je met één mailtje een herhalingsopdracht kunt plaatsen.