Waterman pennen graveren

Prijs

t/m

Kleur
Luxe Waterman pennen graveren. Een van de mooiste relatiegeschenken om te geven, de pennen gaan een levenlang mee. Ontdek de Waterman Graduate, die gebaseerd is op een klassiek ontwerp. Bekijk ook de Waterman Hémisphère met zijn pure, strakke en tijdloze lijnen. Prijstechnisch is de Allure balpen aantrekkelijk, deze lijn heeft een eigentijds en stijlvol ontwerp en is beschikbaar in diverse kleuren. Of toch liever de Waterman Embleme, die geïnspireerd is op de Parijse skyline. Waterman is er voor iedereen die een mooie balpen waardeert. Bestellen én graveren met logo of naam is mogelijk vanaf kleine aantallen. Een gepersonaliseerde levering duurt standaard circa 7 werkdagen en in de expresse 5 werkdagen. Een nog snellere levering is op aanvraag.

Gegraveerde Waterman pennen bestellen

Waterman pennen subtiel laten graveren is mogelijk vanaf 10 of 25 stuks. U kunt gegraveerde Waterman pennen in slechts 5 of 7 werkdagen ontvangen. Bestellen kan eenvoudig online, ook de fillmproef die u gratis van ons ontvangt, krijgt u in uw mailbox. Waterman pennen zijn chique, stijlvol en origineel. Als relatiegeschenk weg te geven aan iedereen die u waardeert. De Watermancollectie bestaat uit hoogwaardige, vaak roestvrijstalen, pennen met uiterst goede schrijfprestaties. Uiteraard altijd navulbaar. Met zorg ontworpen en gemaakt in Frankrijk. De exclusieve ontwerpen zorgen voor een fijne schrijfervaring. U regelt een offerte, sample of bestelling direct online. Altijd geleverd tegen een scherpe artikel- en graveerprijs.

Prachtige collectie Waterman pennen 

Waterman pennen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. In alle modellen zitten vullingen uit eigen huis, dus echte Waterman vullingen. De vulling droogt niet tot nauwelijks uit. Gebruikt u de pen een tijdje niet, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Zo schrijft de balpenvulling minimaal 3500 meter. Om tot een bestelling te komen dient u eerst een keuze te maken uit onze mooie collectie, de populairste modellen zijn:

● Waterman Graduate, beschikbaar als balpen, rollerbalpen en vulpen
● Waterman Embleme, beschikbaar als balpen en rollerbalpen
● Waterman Allure, beschikbaar in balpen en rollerbalpen én tevens in mooie pasteltinten leverbaar

Voor de echte fan:

● Waterman Hémispère, beschikbaar als balpen en rollerbalpen
● Waterman Hémispère Core Fahion, beschikbaar als balpen, rollerbalpen en vulpen
● Waterman Expert, verkrijgbaar als balpen, rollerbalpen en vulpen
● Waterman Carène, verkrijbaar als balpen, rollerbalpen en vulpen

Diverse uitvoeringen zijn in verschillende kleuren leverbaar. Populaire kleuren om te geven zijn zilver, goud en zwart, of een combinatie. Wij adviseren als bewerking een gravure. Een gravure is stijlvol en slijtvast. We adviseren u graag. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een gratis filmproef.

Waterman pennen laten graveren

Waterman pennen kunt u onbewerkt bestellen, het is natuurlijk extra leuk om Waterman pennen te graveren. Dit maakt een cadeau net iets persoonlijker, u heeft er immers ook extra aandacht aan geschonken. De ontvanger zal dit erg waarderen. Heeft u binnen uw bedrijf regelmatig jubilarissen, dan kunt u de pennen personaliseren met een naamsgravure. Wilt u het vanuit uw bedrijf als geschenk weggeven, dan plaatsen we uw logo. Een gravure ligt in de balpen. Door middel van een laser wordt het bovenste laagje van de pen verwijderd, waardoor er een mooi effect ontstaat. Indien noodzakelijk kleuren wij de gravure nog extra in, zodat gravure en pen een geheel worden. Uiteraard kunt u naast een balpen ook een rollerbalpen of vulpen laten graveren. Ieder heeft zijn eigen schrijfwensen, daar spelen we graag op in.

Naast graveren is ook een kleurendruk mogelijk. Zo kan de Waterman Allure in maximaal 4 kleuren bedrukt worden. Ook is een rondom zeefdruk mogelijk, met maximaal 1 drukkleur.

Waterman pennen graveren op de kroon

De modellen van Waterman die aan de bovenkant vlak of schuin aflopen hebben een extra graveerpositie. We noemen dit de kroon van de pen. Ronde bedrijfslogo's kunnen gegraveerd worden op de top, de kroon, van de pen. Het is niet de enige personalisatiemogelijkheid:

● gravure op de kroon
● digitale druk op de kroon
● full colour doming op de kroon

De full colour doming geeft een extra 3-D effect. Het logo ligt namelijk onder een harslaagje. Het harslaagje beschermt, maar geeft tegelijkertijd een extra 3D-effect. Deze vorm van personaliseren kan bijvoorbeeld op de Waterman Hémisphère serie. De Graduate is daarentegen geschikt voor gravure op de kroon.

Waterman pennen alltijd in geschenkverpakking

Luxe pennen koopt u uiteraard niet zonder een bijpassende geschenkverpakking. Klaar om te geven aan die ene bijzondere klant, relatie of medewerker. Goed verpakt betekent tevens goed beschermd. Hoewel Waterman pennen tegen een stootje kunnen. De duurdere modellen hebben een iets luxere verpakkingsvorm dan de goedkopere modellen. Soms verandert Waterman tussentijds de verpakking. We proberen alle modellen met de meest actuele verpakking te leveren. 

Snelle levertijden, 5 of 7 werkdagen, soms nog sneller

Onze Waterman collectie is uit voorraad leverbaar, in alle beschikbare kleuren. Vulpennen en rollerbalpennen worden vanzelfsprekend geleverd met vullingen. De vullingen worden los meegeleverd, netjes naast de pen in de verpakking. Hierdoor kunt u meteen gebruik maken van een verse vulling. Alle vulpennen, rollerbalpennen en balpennen worden geleverd in een korte leveringstermijn van slechts 7 werkdagen. Op verzoek sturen wij uw bestelling, zonder extra kosten, per expresse, waardoor de levering in 5 werkdagen bezorgd kan worden. U kunt tijdens de bestelling altijd uw gewenste leverdatum doorgeven. Leveringen binnen 3 werkdagen zijn op aanvraag.