Potloden bedrukken

Prijs

t/m

KleurPotloden bedrukkenEen potlood laten bedrukken met logo of tekst. Bij ons kunt u v.a. kleine aantallen potloden of vulpotloden bestellen. Wilt u een snelle levering van potloden met logo? Ook dat is mogelijk. Binnen 4/5 werkdagen uw potloden bedrukt met eigen logo snel in huis. Wist u dat u ook vulpotloden kunt laten personaliseren met een gravure. Al onze metalen vulpotloden kunnen wij graveren met uw logo of tekst. Kijk hieronder voor ons compleet assortiment en laat leuke potloden bedrukken met logo.

- gratis testpennen - gratis drukproef -gratis verzending - laagste prijzen -vakkundig advies

Samples van potloden met logo gratis bestellen

Vraag gratis samples aan van al onze potloden die u kunt laten bedrukken met logo. Om een goede keuze te maken kunt u meerdere samples tegelijk aanvragen. Vraag uw samples meteen aan in de juiste kleur. Wilt u weten hoe groot en waar uw logo op het potlood geplaatst wordt? Voordat we uw potloden met een logo gaan bedrukken ontvangt u van ons een drukproef via de mail. Vaak kunt u kiezen uit een opdruk van logo die bestaat uit afzonderlijke drukkleuren, maar we bieden voor ons assortiment ook full colour bedrukte potloden aan. Een drukproef via de mail geeft een goede weergave van uw potlood met eigen logo. 

Onze potloden met logo snel geleverd

Snelle levering van poltoden met logo? Bent u iets te laat met bestellen of heeft u een onverwacht evenement? Vraag dan om een snellere levering en geef bij de bestelling van uw potloden de gewenste leverdatum door. Vaak lukt het ons uw potloden met logo eerder te versturen. Afhankelijk van hoe u de potloden wilt bedrukken kunnen wij tegemoet komen aan de uiterste levertermijn. Overleg met ons vooraf of ook uw potloodkeuze hieronder valt.