Tarwestro balpennen bedrukken

Prijs

t/m

Kleur

Op zoek naar iets nieuws onder de zon? Laat dan eens tarwestro pennen bedrukken. Je bent dan direct ook milieuvriendelijk bezig. Het is een mooi en net zo goed alternatief voor kunststof pennen. De naam zegt het al, de pennen in deze categorie zijn (grotendeels) gemaakt van tarwestro. En dat is in iedere uitvoering te zien. Verras jouw klant of relatie met een van onze modellen, zo zet je jouw bedrijf meteen goed in de spotlights. Tarwestro pennen kun je al laten bedrukken vanaf 100 stuks. Dit kan met een logo, maar ook met tekst.

Mooie modellen tarwestro pennen

Je kunt bij ons allerlei mooie modellen tarwestro pennen bedrukken. Ons aanbod wordt steeds groter, omdat ook PrimaPennen meer in wil zetten op duurzame artikelen. Zo zorgen wij samen voor een beter milieu. Bekijk eens:

● Balpen speedy eco van tarwestro
● Nash balpen van tarwestro
● Bern pecas balpen van tarwe stro
● Tidore balpen van tarwestro
● Punto eco balpen van tarwestro

Er valt nog veel meer te kiezen. Zo kun je ook een extra gebruikselement toevoegen. Er is een pen van tarwestro waarbij in de dop een markeerstift is verstopt. De Medan balpen heeft meteen ook een telefoonhouder. En ga je voor bijna 100 procent duurzaam, dan raden we je aan te kiezen voor een combinatie van twee natuurlijke materialen. Zo vind je bamboe en kurken pennen die afgewerkt zijn met tarwestro clip of neus.

Tarwestro pennen bedrukken op verschillende manieren

Je komt bij ons niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij bedrukken jouw tarwestro pennen met de juiste druktechniek. Zo heb je lang plezier van deze goedkope weggeefartikelen. Zeefdruk is de meest populaire druktechniek, omdat deze ook het grootste drukoppervlakte heeft. Gegevens plaatsen kan tot wel 4 drukkleuren. Soms zit bij een model de clip in de weg, we maken dan gebruik van tampondruk. Je hebt iets minder ruimte, maar langwerpige logo's en twee regels tekst kan voldoende zijn. Bovendien houd je het artikel dan iets rustiger. Logos die uit veel kleuren bestaan kunnen digitaal verwerkt worden. We kunnen dan tarwestro pennen bedrukken in full colour. Natuurlijk adviseren wij voor ieder artikel de beste druktechniek.

Sample of drukproef

Weet je nog niet wat je weg wilt geven of uitdelen? Vraag dan eerst een of meerdere samples aan. Je kunt dan tot een betere keuze komen. Ben je eruit, dan maken we de drukproef voor je op. Wat jij wilt laten bedrukken is helemaal aan jou. De drukproef is een drukvoorbeeld waarbij je nog allerlei wijzigingen kunt aanbrengen. Ben je tevreden met ons voorstel, dan plannen we de opdracht in. Wil je de artikelen uitdelen op beurzen, dan adviseren we om minimaal 1000 stuks te bestellen. Voor kleinere evenementen kun je beginnen met ons startafname, zo kun je eerst eens uitvinden of je positieve reacties ontvangt op jouw promotieartikel. Een nabestelling is namelijk zo geregeld.