Stylus touchscreen pennen graveren of bedrukken

Prijs

t/m

Kleur
Op zoek naar een relatiegeschenk met een vleugje techniek, dan is het tijd om metalen stylus touchscreen balpennen te graveren. Stylus pennen zijn twee schrijfwaren inéén. Met de balpen maakt u vloeiend notities, met de touchfuncitie kunt u elk touchscreenappararaat bedienen, tik, veeg of swipe, wat u maar wilt. Ontdek in onze shop de mooiste modellen, van voordelig tot stijlvol. Kies voor kleur of ga voor stijlvol zwart of zilver. In klassiek ontwerp of voorzien van prachtige detalis. Bestel vanaf kleine aantallen en maak eventueel gebruik van onze snelle leveringsoptie. Wij maken uw pennen geheel klaar om te geven, voorzien van een stijlvolle gravure of een mooie kleurendruk.

Stylus pennen graveren voor ieder budget

In onze webshop vindt u voldoende prijsvariaties om stylus pennen te graveren binnen uw budget. Zo betaalt u nooit teveel voor een kwaliteitspromotie. Een promotie die ook nog vaker wordt gebruikt dan alleen als schrijfwaar. Dit betekent dat uw logo nog vaker onder de aandacht komt van uw klant. De klant gebruikt de zachte rubberen tip immers ook tijdens het scrollen op de telefoon of tablet. U hoeft niet direct honderden of duizenden pennen inééns af te nemen. Ook onze lage afnames zijn nog altijd zeer scherp geprijsd. Bovendien is een vulling gevoelig voor uitdroging. Het is jammer wanneer u een voorraad pennen weg moet gooien, omdat de vulling na circa 2 jaar is uitgedroogd. Bestel daarom niet te veel, vanaf de minimale afname kunt u ieder aantal invullen. Zo blijft u altijd een goed promotieproduct weggeven. Uiteraard is onze gravure niet aan slijtage onderheving, deze plaatsen we met zorg, altijd blijvend, altijd stijlvol en altijd leesbaar.

Touchpennen, populair door de extra functies

Met touch pennen haalt u het maximale uit uw reclamecampagne. Klanten zijn gevoelig voor gadgets en gebruiksartikelen met extra functies. Touch pennen zijn prijsvriendelijk en niet mode-gevoelig. U hoeft  daarom niet meteen uw hele marketingbudget uit te geven. Zelfs de gravure is voordelig bij PrimaPennen. Maak bijvoorbeeld eens indruk met de volgende mogelijkheden:

● Balpen stylus metaal: metalen stylus balpen met metalen draadclip op de dop.
● Balpen Bold stylus metaal: metalen balpen met twist mechanisme en heeft een jumbo vulling
● Balpen Alicante stylus metaal, bestseller, aluminium balpen met twee ringen
● Balpen stylus Lima rubberised: Toppoint design aluminium balpen met stylus functie en een rubberised afwerking. 

Daarnaast zijn er pennen met een derde, en soms zelfs vierde functie. Bekijk bijvoorbeeld ook eens de touchpennen met markeerstift, of de touchpennen met een lampje.

Bijna alle modellen zijn in meerdere kleuren leverbaar. Wanneer de gravure gelijk blijft kunt u ook meerdere kleuren pennen in één bestelling plaatsen. De meeste stylus pennen zijn voorzien van een blauwe vulling, een klein deel van ons aanbod is beschikbaar met zwarte vulling.

Stylus pennen graveren of toch liever bedrukken?

Metalen stylus pennen kunnen op verschillende manieren bewerkt worden, u hoeft de pennen dus niet te graveren, maar kunt ook kiezen voor een kleurendruk. Dit is er mogelijk:

Graveren:

● lasergravure op metaal
● permanente weergave
● 3D effect, de opdruk ligt in de pen
● de onderliggende kleur van de pen komt naar boven
● voordelig vanaf kleine aantallen

Tampondruk:

● tampondruk op metaal
● meerdere drukkleuren mogelijk
● beste prijsoptie
● meest gebruikte druktechniek voor pennen
● scherp logo
● pms kleuraccuraat

Rondomzeefdruk:

● groter drukoppervlakte dan tampondruk
● krasbestendig
● vaak een limiet van 1 drukkleur
● grote kleurvlakken mogelijk

Bij ieder product staan de personaliseringsmogelijkheden. Staat uw gewenste druktechniek er niet bij? Mail ons dan uw wensen, wellicht kunnen we het toch realiseren. U kunt altijd een vrijblijvende digitale filmproef bij ons aanvragen. De gravure op een stylus touchscreen pen is op een filmproef iets lastiger te tonen, daarom geven we een schatting van de weergavekleur na graveren.

Betaalbare stylus pennen bestellen bij PrimaPennen

Medewerkers en klanten uw eigen stylus pennen aanbieden? Maak gebruik van alle gemakken die PrimaPennen u te bieden heeft:

● gratis sample aanvraag tot een waarde van € 3,00
● snelle offerte optie
● direct online bestellgemak
● logo-hulp
● snelle leveringsopties
● goed advies


Een perfecte promotie start u meteen hier, bij ons. Bestel een van onze populaire stylus touch pennen. Naast de multifunctionaleit beschermen deze pennen u ook nog eens tegen ziektekiezen en bacteriën. U kunt immers, zonder uw vingers te gebruiken, het scherm bedienen. Voorkom dus een vieze scherm en voorkom ook het intoetsen van een verkeerd getal of letter. Maak gebruik van ons contactformulier of neem via de telefoon, chat of mail contact met ons op.