Touchscreen/Stylus pennen bedrukken

Prijs

t/m

Kleur
Touchscreen balpennen laten bedrukken? Wij hebben een uitgebreid aanbod in touch en styluspennen. Bedrukt met jouw eigen logo of bedrijfsgegevens beschik je over een populair promotieartikel dat uitermate gewaardeerd wordt. Pennen met een touchscreenfunctie hebben een zachte tip aan de boven of onderzijde voor het krasloos bedienen van je smartphone of I-pad. Het assortiment aan touchscreenpennen is veelzijdig, gekleurd en gevarieerd. Bestel een moderne stylus balpen met touchfunctie en geef een balpen die je gebruikt om te schrijven en om mee te werken. Wij bieden je:

- Gratis testpennen - Bedrukt vanaf kleine aantallen - Snelle leveringsservice - Gratis filmproef -Gratis verzending.

Touch Stylus balpennen gebruik je tweezijdig. De ene zijde om te schrijven, de andere zijde voor het bedienen van je Ipad, Iphone of ieder ander merk met een touchscreenscherm. Sommige balpennen hebben beide functies aan dezelfde zijde. Kies een balpen die past bij jouw bedrijfsuitstraling. Onze pennen zijn aantrekkelijk geprijsd, vanaf kleine aantallen bedrukt te bestellen en worden desgewenst snel geleverd.

Bestellen kan via de site, chat, mail of telefoon. Heb je vragen over afwijkende aantallen, andere druktechniek of een combinatie van meer kleuren. Stel ze aan ons, wij staan graag voor je klaar.