Prijs

t/m

Kleur

Beste Deals

Beste Deals zijn goedkope én goede bedrukte pennen tegen de beste prijs. Pennen met een groot drukformaat, met of zonder grip en keuze uit diverse standaard kleuren. Een pen als relatiegeschenk hoeft niet duur te zijn. Goedkoop pennen bedrukt met logo vindt u hier in diverse aantrekkelijke prijsklasses. Met een gegarandeerde lage aanschafprijs, lage startafnames en snelle levertijden vindt u hier onze voordeligste deals. Pennen bedrukt met eigen gegevens zijn geschikt om uit te delen op een beurs, kunnen dienen als giveaway aan bezoekers of als presentje tijdens festiviteiten. Altijd handig om als relatiegeschenk bedrukte pennen op voorraad te hebben. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, een goedkope pen, bedrukt met 1 kleur, kost bij een afname van 1000 stuks nog geen € 0,25 per stuk. Goedkoper kunnen we het niet maken.

Weergave:LijstTegels
Sorteer op
 • Athos Nash balpen zilver

  Athos Nash balpen zilver

  Vanaf € 0,12
  Minimale afname: 100
  werkdagen
  Beschikbare kleuren:
  Athos Nash balpen zilver

  Athos Nash balpen zilver

  vanaf € 0,12
Per pagina:

Beste Deals

Diverse soorten pennen die goedkoop zijn

Pennen zijn doorgaans van kunststof, deels kunststof, deels metaal of bijna van geheel metaal. De kunststof uitvoeringen zijn het goedkoopst. Bovendien hebben pennen van kunststof de meest uitgebreide drukmogelijkheden. Van bedrukking in 1 kleur tot full colour. Met diverse drukposities, zoals houder- of clipbedrukking biedt een kunststof pen u de meeste drukmogelijkheden. Vanwege ons enorm veelzijdig aanbod hebben wij voor u een aantal pennen gekozen die vanwege een aantal kenmerken voldoen aan onze beste deals pennen. Zo geven onze beste deals u de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn het vaak de meest populaire modellen in de meest verkochte gangbare kleuren. U kunt zonder meerprijs goedkoop pennen bedrukt met logo bestellen die tevens voorzien zijn van een zachte softgrip. Uw vingers glijden dan minder snel van de houder. Mag het ietsje meer kosten? U vindt ook voordelige modellen met een metalen clip of metalen boven- of onderdeel. U kunt onze pennen bedrukt of onbedrukt bestellen. Een bedrukte bestelling kan al in 6 werkdagen geleverd worden.

Blauwe of zwarte vulling

De meeste klanten kiezen voor pennen met blauwe vulling. Toch bestaan er genoeg mogelijkheden voor het bestellen van pennen met zwarte vulling. Zelfs goedkope pennen met rode of groene vulling is bij PrimaPennen mogelijk. Doorgaans alle modellen van Senator kunnen met zwarte vulling worden geleverd. Bestel goedkoop pennen bedrukt met eigen tekst via de site, bij opmerkingen kunt u de gewenste schrijfkleur kwijt.

Graveren

Luxere pennen vragen om een luxe bewerking van uw logo of tekst. Metalen pennen of de goedkopere pennen met een metalen clip kunnen worden gegraveerd. Metalen pennen kunt u ook redelijk goedkoop aanschaffen. De gravure is bij kleinere aantallen zelfs voordeliger dan een kleurendruk. Mooi bewerkte metalen pennen bestelt u al v.a. slechts 100 stuks. In glanzende of matte uitvoering, voorzien van zilverkleurige ringen, accenten of bewerkingen. Goedkope gegraveerde pennen verzenden we in slechts 6 tot 8 werkdagen. Liever een kleurendruk? Met metaaldruk kunnen we ook metalen pennen bedrukt leveren.