Snelle levering pennen bedrukken

Prijs

t/m

Kleur
Raak je licht in paniek omdat je vergeten bent pennen te bestellen? Geen zorgen, PrimaPennen helpt je met pennen bedrukken in de snelle levering. Met een levertijd van slechts 3 of 5 werkdagen en korter als het moet. In deze categorie vind je alle mogelijkheden. Sta je op die onverwachte beurs of evenement, laat je dan zien. We regelen het snel voor je.  Alle modellen kunnen in kleur bewerkt worden. De full colour druk is tevens de druktechniek met de snelste leveringsmogelijkheden. Ook nog eens voordelig wanneer je een kleurrijk logo wilt laten bedrukken. Geef jouw leverdatum door, zodat we pennen bedrukken in de snelle levering die ook daadwerkelijk op tijd geleverd worden. Zo maak jij jouw evenement tot een succes.

Mogelijkheden in pennen snelle levering

Er zijn mooie mogelijkheden in het bedrukken van pennen in de snelle levering. Je kunt kiezen uit een standaard balpen of een merkbalpen, die vaak langdurige schrijfprestaties heeft. Er valt behoorlijk wat te kiezen:

● Kunststof pennen in snelle levering 3 werkdagen
● Metalen pennen in snelle levering 3 werkdagen
● Kunststof merkpennen in snelle levering 5 of 7 werkdagen
● Biologische pennen in snelle levering 5 of 7 werkdagen
● Antibacteriële pennen in snelle levering 5 of 7 werkdagen
● Expresse levering 2 werkdagen

Het merk Senator biedt haar bestseller modellen aan met een levering in 7 werkdagen. Denk hierbij aan de populaire Dart, Superhit en Challenger balpen. Binnen dit tijdsbestek is het ook mogelijk om Biobased pennen te bestellen. Liever een zelfdesinfecterde uitvoering? Ook dat is mogelijk, de keus is helemaal aan jou. En wanneer het écht snel moet, dan is er zelfs een supersnel express, maximaal 1000 pennen die digitaal bedrukt wordt in 2 werkdagen. Je blijft uiteraard profiteren van onze hoge drukeisen, want wat goed is moet je goed laten. Zo kun je met een gerust hart pennen bedrukken in de snelle levering. 

Pennen bedrukken snelle levering, de druktechnieken

Je kunt goedkope of iets duurdere pennen laten bedrukken in de snelle levering. De keuze baseer je gemakkelijk op de stuksprijs. Voor al onze modellen maken we gebruik van 3 soorten druktechnieken. Allereerst zeefdruk rondom, die ook meteen de langste levertijd heeft. Dit komt door het droogproces. Ga hierbij uit van circa 7 werkdagen levering en 4 werkdagen wanneer je kiest voor 1 drukkleur. Daarnaast kun je kiezen voor tampondruk. Het voordeel is dat je dan maar 2 of 3 werkdagen hoeft te wachten. Het nadeel is dat deze druktechniek niet ideaal is voor hoge logo's. Tampondruk is geschikt voor langwerpige logo's of twee regels tekst. Natuurijk adviseren we je hierin graag. Kleurrijke logo's kunnen we ook full colour op pennen bedrukken, je geniet dan van een supersnelle levering. Waarbij je zelfs kunt gaan voor clipbedrukking. 

Drukproef aanvragen

In welk prijssegment je jouw keuze ook maakt, je ontvangt van ons altijd een drukproef. Je hoeft alleen maar je drukbestanden te mailen. Iets wijzigen kan altijd. Gelukkig zijn pennen relatief goedkoop, de uiteindelijke eindprijs zal daarom vaak meevallen. Veel voor weinig, zeg maar. Zo kun jij voldoende klanten en relaties blijmaken. Bevallen de pennen, dan mail je ons een herhalingsopdracht. Wanneer je dit tijdig doet, profiteer je ook nog eens van lagere prijzen. Een offerte aanvragen kan altijd. En heb je iets meer tijd, dan sturen we je ook nog een sample. Dan weet je in ieder geval zeker dat je iets goeds koopt.