Garantievoorwaarden

 

Alle producten op de site van Prima Pennen worden door o.a. Toppoint geleverd en gedrukt. In bijzondere gevallen, bijvoorbeeld bij kleine aantallen of spoedleveringen, bedrukken wij de artikelen zelf.

Wij garanderen dat de te leveren artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daar in alle redelijkheid aan kunnen worden gesteld en vrij zijn van gebreken ten tijde van aflevering. 

Indien de te leveren artikelen niet voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen zijn wij gerechtigd zorg te dragen voor herstel of vervanging. Dit naar keuze van de koper. In geval van vervanging worden de artikelen op het afleveradres opgehaald, waarna deze in eigendom vervallen aan Prima Pennen. Koper kan eventueel kiezen voor een financiële tegemoetkoming m.b.t. de geleverde artikelen. Een financiële tegemoetkoming wordt echter nimmer berekend over de gemaakte kosten m.b.t. artwork of instelkosten. 

Ondanks zorgvuldige zorg en aandacht kan het voorkomen dat een klein deel van de geleverde artikelen niet aan de gestelde eisen voldoet. Misdrukken of onherstelbare artikelen zullen gecrediteerd worden.

Bij een bestelling van (zeer) grote aantallen zullen wij eerst een bedrukt proefexemplaar maken. Naar aanleiding van het akkoord op dit exemplaar gaan wij de gewenste aantallen bedrukken. 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn geven wij u hier een overzicht van onze werkwijze:

1. U vraagt een sample op of plaatst een bestelling. Bij uw bestelling geeft u de gewenste bedrukkingstekst door en/of uw logo.

2. Wij controleren het logo, passen de bedrukkingstechniek eventueel aan en realiseren een digitale drukproef. De drukproef ontvangt u via de mail.

3. U controleert de drukproef op artikel, kleur, bedrukkingspositie, bedrukkingskleuren en bedrukkingsgrootte. U mag ten alle tijden een wijziging op de drukproef aanbrengen. Uw artikel wordt niet eerder gedrukt voordat wij uw akkoord op de drukproef hebben. 

4. U kunt de drukproef per mail akkoord geven. Na goedkeuring van de drukproef ontvangt u een orderbevestiging. In de orderbevestiging vindt u de aantallen, eventuele onder- en overlevering, prijzen en verzendgegevens. U dient de orderbevestiging goed te controleren. Fouten in de orderbevestiging dient u tijdig door te geven. Wij proberen de orderbevestiging zorgvuldig op te stellen, fouten in prijzen zijn in de orderbevestiging niet definitief. 

5. U ontvangt, eventueel separaat van de orderbevestiging, een verzend- of leverdatum. Deze leverdatum is indicatief en nimmer een fatale levertermijn. Spoedleveringen zullen op de vastgestelde en afgesproken leverdatum worden geleverd. Oorzaken van te late leveringen buiten onze invloedssferen geven u niet het recht de goederen niet af te nemen. Voor meer informatie zie onze garantievoorwaarden.

6. De artikelen worden geleverd op het door u opgegeven afleveradres. In verband met de waarde van de goederen dient voor ontvangst te worden getekend. Breekbare en gevoelige artikelen zullen met extra zorg worden aangeboden middels een verzekerde zending. Wij maken gebruik van diverse koeriersdiensten.

7. Graag ontvangen wij na ontvangst een reactie op de geleverde artikelen.

Wij willen u  voorzien van goede relatiegeschenken met een haarscherpe bedrukking. Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Een bestelling is niet definitief voordat de drukproef akkoord is. U kunt altijd van artikel of kleur wisselen. U kunt de aantallen wijzigingen. Heeft u afwijkende aantallen nodig of heeft u onze hulp nodig? Ons doel is u te voorzien van relatiegeschenken die bij u passen, in de juiste kleur en in de juiste aantallen. Wij hebben een flexibele en open instelling.

Onze leverings-voorwaarden en disclaimer geven aanvullende en meer uitgebreide informatie. De informatie in dit artikel geeft een beknopte weergave. Onze leveringsvoorwaarden en disclaimer zijn bindend. Maar ook dan proberen wij middels open communicatie aan uw wensen te voldoen.

Info@primapennen.nl

085-7920094

Stuur ons een bericht