Senator pennen bedrukken

Senator pennen bedrukken, Duitse kwaliteit met veel schrijfcomfort. Senator ontwerpt en produceert al sinds 1920 hoogwaardige schrijfwaren. En dat wereldwijd. Bij ons vind je de hele Senator collectie. Ontdek de goedkope modellen Dart en Super hit. Pennen met een opvallend karakter in het lage prijssegment. Bekijk de Liberty balpen, die verkrijgbaar is in de grootste kleurenrang. Of ga voor een model uit de bio-serie, je treft daar de Nature Plus en de Skeye bio aan. Alle modellen kun je inzetten als promotiepen. Zo wordt het uitdragen van je reclameboodschap een goede investering. Want je wilt pennen weggeven die geschikt zijn voor langdurig en intensief gebruik. Zo blijft je logo of tekst immers lang zichtbaar. Bij dit merk is de betrouwbaarheid gewaarborgd. Senator pennen laten bedrukken? Geniet van het veelzijdige aanbod in kleuren, materialen en modellen.

Alle Senator pennen
Max 1000 in 4 werkdagen
Max 5000 in 7 werkdagen
Senator metalen pennen
Senator klimaatneutrale pennen
Senator Dart pennen
Senator Super Hit pennen
Senator Challenger pennen
Senator Liberty pennen
Senator Bridge pennen
Senator Mix and Match pennen

Senator pennen van topkwaliteit

Senator pennen laten bedrukken is de beste keuze die je kunt maken. Een reclame pen moet een goed gevoel teweeg brengen. Alle modellen staan als een huis. Je kunt ze in verschillende materiaaloppervlakten bestellen. Zo omvat de Super Hit maar liefst meer dan 8 varianten. Wil je doorzichtig, hardcolor, mat, frosted of liever met grip. Het is allemaal mogelijk. De Liberty is het lievelingsmodel van velen, deze pen is in meer dan 10 varianten leverbaar. Je kunt kiezen uit maar liefst 25 verschillende kleuren. Wil je de kleur van jouw reclamepen zelf opbouwen, dan is dit zonder toeslag mogelijk. Dit kan allemaal:

✔ Kunststof pennen in mat, clear, frosted, hardcolor of met grip
✔ Kunststof pennen met uitbreiding naar metalen tip, metalen clip
✔ Geheel metalen pennen, vulpennen en rollerbalpennen
✔ Bio-lijn
✔ Big pen met tekstrol
✔ Liberty clip4u, waarbij de clip naar eigen vormgeving wordt geproduceerd

Er zijn 10 basiskleuren, 15 standaardkleuren en 25 Liberty-kleuren. Tal van mogelijkheden dus voor de perfecte promotionele balpen. Vind je onverhoopt toch niet de juiste kleur pen, dan kun je terecht bij de PMS-service. Geef je pantone kleurnummer door en Senator produceert de pen in de kleur naar wens. Senator kunststof pennen kun je laten bedrukken vanaf 500 stuks. De metalen versies vaak vanaf 100 stuks. Wij helpen je graag aan een nieuwe bedrijfspen. Het zijn de beste reclamedragers die je maar kan wensen.

Senator pennen laten bedrukken

Er is volop variatie, dus ga snel aan de slag en laat Senator pennen bedrukken. Er is voor ieder wat wils. Smalle uitvoering, brede clip, rubberen grip, metalen neusje of toch liever metalen clip. Wij kunnen het allemaal leveren. Jouw budget en jouw smaak is doorslaggevend. Behaal een sterk reclameresultaat door een perfecte weergave van jouw gegevens op houder of clip. Je zult zeker waardering krijgen van je klanten. Maak gebruik van:

✔ Zeefdruk rondom op de houder
✔ Tampondruk op de clip
✔ Lasergravure op metaal
✔ Metaaldruk in kleur op metalen versies

Wil je een foto of kleurrijk logo laten bedrukken? Kies dan voor clipbedrukking digitaal of houderbedrukking digitaal. Of maak gebruik van 2 druktechnieken waarin Senator uitblinkt, namelijk HD Print 360 graden of Houderbedrukking 360 graden plus. HD staat voor High Defintion. Wij plaatsen jouw ontwerp in briljante kleuren in 3-dimensionale uitvoering op de houder. En dat helemaal rondom. Kies voor bedrukken in ontelbare kleurschakeringen en foto-realistische weergave. Reclame doet echt iets met je als je kiest voor de Plus-bedrukking. Met een extra glanslaag zorgen we voor een glanzende voelbare 3D-bedrukking. Cooler kunnen we het niet maken. Heb je vragen of wil je een voorbeelddruk zien? Geen probleem, met een proefexemplaar laten we het je graag ervaren.

Voordelen van Senator pennen bedrukken

Voordat je Senator pennen gaat bedrukken bieden wij je de beste service. Hierdoor kun je ideale bedrukte Senator pennen bestellen. Je kunt gratis samples tegemoet zien, gratis visuals aanvragen en gebruik maken van vele extra voordelen:

✔ Snel leverservice voor de meest gangbare modellen, levering in 7 werkdagen na akkoord filmproef
✔ Extra snelle leverservice voor de bestseller uitvoeringen, levering in 4 werkdagen, maximaal 1000 stuks met full colour druk
✔ Mix-and match service, deze modellen heten ook daadwerkelijk mix & match
✔ PMS Service pennen, wanneer je niet de juiste standaard kleur aantreft
✔ Aantrekkelijke visualisaties voor één of meerdere modellen
✔ Duurzaam adverteren met Bio-kunststof uitvoeringen

Geef je reclame een boost! Laat een pen bedrukken met karakter, met keuze uit sprekende kleuren in combinatie met een smaakvol design. Volg je bedrijfskleuren, plaats je logo, tekst of slogan. Of plaats je website of 06-nummer. Er is heel veel mogelijk. Wil je Senator pennen laten bedrukken dan begeleiden we je tot aan de levering. We regelen alles voor je als het moet: samples, drukproef(ven) en goede bestanden. Kies je beurs-, strooi of bedrijfspen.

Gratis visual, gratis proefexemplaar

Ben je eruit welke Senator pennen je laat bedrukken? Bedenk dan hoeveel artikelen je wilt bestellen. Wil je pennen uitdelen op een beurs dan kun je beginnen met 1000 of 2500 stuks. Voor gebruik binnen je bedrijf volstaat vaak 500 stuks. De pennen zijn echter populair en de voorraad zal sneller slinken dan gedacht. Geen nood, wij bewaren na de eerste bestelling al jouw gegevens. Zo kun je nadien makkelijker een herhalingsopdracht geven. Het is met één mailtje zo geregeld. Wil je vooraf samples ontvangen om de kleur en inkt te testen? We sturen je deze gratis toe. Wil je weten hoe we de pennen bedrukken? Dan kun je terecht voor een gratis visual. Stuur hiervoor je logo, tekst, icoontjes of andere gegevens in. Op basis van jouw wensen maken we de drukproef op. Voor iedere presentatie vind je het beste model. Er zijn bedrijven die voor beurzen en evenementen de Dart balpen bestellen en als bedrijfspen gebruik maken van de Challenger. Als presentje voor belangrijke relaties en klanten volgt vaak een kleinere bestelling metalen pennen in geschenkverpakking. Ga jij voor kunststof, duurzaam of recyclebaar? We laten het helemaal aan jou, scroll er rustig op los. Wij staan voor je klaar als je vragen hebt