Alle Senator pennen

Prijs

t/m

KleurSenator pennen met logo bedrukken? Het merk Senator heeft een mooie collectie hoogwaardige pennen die voornamelijk klimaatneutraal worden geproduceerd. Dit Duitse merk is voortdurend op zoek naar innovatieve pennen, waarbij zoveel mogelijk duurzamme grondstoffen worden gebruikt. Bij een goede pen hoort een goede druktechniek. Het is immers de bedoeling dat jouw boodschap niet gauw vergeten zal worden. Daarom kun je bij alle Senator pennen met logo kiezen uit meerdere drukopties en druktechnieken. Senator is vooral bekend om de prachtige digitale HD-print 360 graden. Een full colour logobedrukking, geheel rondom de pen. Alle druktechnieken van Senator zijn krasvast en worden geplaatst op basis van pms- of cmyk-kleuren. Ontdek alle mooie modellen, oppervlaktematerialen en kleuren. Zo is model Liberty in meer dan 20 prachtige kleuren verkrijgbaar.

Senator pennen met logo

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare pen, dan is de keuze voor Senator pennen met logo gauw gemaakt. Met Senator pennen maak je indruk bij uw klanten. De balpen zal aandachtig bekeken worden door perfectie en een krachtige uitstraling. Jouw logo wordt met de meest moderne drukmachines geplaatst. Een logo dat gedrukt is door Senator blijft altijd mooi. En dat is ook een klein beetje waar het immers om gaat. Wij zorgen er graag voor dat je naamsbekendheid wordt vergroot, je hebt er niets aan wanneer een reclamebalpen voor de zoveelste keer onderin een lade verdwijnt. Hoe je jouw gegevens ook geplaatst wilt hebben, wij zorgen voor de perfecte indruk. De spectaculaire druktechnieken zorgen voor een optimale weergave. Bestel bijvoorbeeld de meest voordelige Senator Dart balpen, beschikbaar vanaf 500 of 1000 stuks. Of kies voor het meest verkochte model, de Senator Super hit basic. Heb je iets meer budget, dan raden wij de Challenger serie aan. Een stoere, iets bredere balpen met een stevige clip.

Waarom Senator pennen bestellen

Een goede balpen zet jouw bedrijf goed op de kaart. Je wilt met jouw bedrijf kwaliteit uitstralen, met een promotieartikel wil je ditzelfde gevoel bewerkstelligen. Door Senator pennen te bestellen maak je gebruik van jarenlange expertise in ontwerp en druk. Dit is Senator:

✔ meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling van prachtige promotionele balpennen
✔ overtuigende reclamepennen die je de hele dag door kunt gebruiken, maanden- zelfs jarenlang
✔ pennen die vrij zijn van schadelijke stoffen en op groene stroom worden geproduceerd
✔ ruime drukmogelijkheden met snelle leveringsopties
✔ diverse certificeringen, zoals ISO 9001 en ISO 14001
✔ diverse modellen zijn bekroond met de "Red dot award"

Iedere modellijn van Senator is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Zo is de Senator Liberty beschikbaar in de basic versie, de polished versie, de transparante versie en de touch versie. De Liberty is ook meteen de meest populaire lijn. Wil je pennen met een comfortabele grip bestellen, dan adviseren wij de Senator Hattrix, voor een luxe touch kun je deze ook met metalen clip bestellen.

Duurzaam adverteren door Senator Bio pennen bedrukken

Wanneer je onze omgeving en het milieu erg belangrijk vindt, dan kun je terecht bij de Senator Bio pennen, je kunt deze al laten bedrukken vanaf 500 stuks. In iedere prijsklasse bevindt zich een bio-pen. Bijn 100% van het productieafval wordt hergebruikt of gerecycled. De Senator Bio-lijn wordt gemaakt van PLA, dit is afgeleid van hernieuwbare snelgroeiende grondstoffen, zoals suikerriet. Met de keuze voor een bio-pen geef je een hoogwaardige en duurzame reclameboodschap af, die vanwege hun kwaliteit, design en positief imago, lang gebruikt zal worden. De meest populaire modellen zijn vertegenwoordigd, ontdek de Liberty bio, de Skeye bio, de Super hit bio (de meest voordelige keuze) en de Nature plus bio. Uiteraard uitgevoerd in mooie natuurlijke kleuren.

Bestelvoordelen van Senator

De modellen zullen je verrassen, onze productinformatie is uitgebreid en door middel van duidelijke foto's tonen wij u de modellen, kleuren en uitvoeringen. Je kunt echter gebruik maken van veel meer bestelvoordelen:

✔ mix and match service: stel jouw pen naar eigen idee samen en kies uit het beschikbare kleurenpalet
✔ visualisatieservice: geef je wensen eens door, Senator maakt geheel vrijblijvend een presentatie, ook wanneer je twijfelt over het model
✔ snelle leveringsservice: pen express modellen, geleverd in 4 werkdagen, snel-leverservice, maximaal 5000 stuks in 7 werkdagen, opdruk op de houder
✔ groot kleurenscala, standaard in de basic lijn 10 kleuren, in volle kleuren standaard 15 kleuren, Liberty uitvoering standaard in 25 kleuren
✔ pms-service: pennen in geheel eigen pms-kleur, een unieke weergave van jouw eigen huisstijl kleur

Geef je reclame een boost met Senator pennen. Kies je favoriete model en laat professioneel uw logo plaatsten. Onze lage drukprijzen zullen je verbazen. Heb je vragen, dan kun je altijd bij ons terecht. Bestellen kan op ieder uur van de dag, ook 's nachts. Persoonlijk contact kan op iedere werkdagen van 8.30 tot 17.30.

Hoe Senator pennen laten bedrukken

Heb je jouw favoriete pen met karakter weloverwogen gekozen. Dan is het tijd om na te denken hoe je de Senator pennen wilt laten bedrukken. De meest gekozen optie is de 1 kleurendruk op de houder, dit is ook meteen de goedkoopste optie. Bestaat jouw logo uit meerdere kleuren, dan heb je ruime keuze uit drukformaten en drukopties:

✔ Zeefdruk per kleur op de houder, op een groot drukformaat
✔ Tampondruk op de clip, op een beperkt drukformaat
✔ Digitale full colour clipbedrukking, op een beperkt drukformaat, wel met oneindige kleurmogelijkheden
✔ Houderbedrukking rondom, op een maximaal drukformaat
✔ Voelbare HD-print 360 graden, op een maximaal drukformaat
✔ Gravure op metalen delen
✔ Houderbedrukking digitaal, op een beperkt drukformaat

We adviseren graag de beste druktechniek. We maken geheel vrijblijvend een digitale filmproef en overleggen met jouw de beste druktechniek. Bestaat het logo uit 3 of meer kleuren, dan adviseren we al snel de voelbare HD-print 360 graden. Je betaalt dan immers maar 1 keer instelkosten. Het nadeel van deze druktechniek is dat deze manier van drukken niet op elke balpenkleur mogelijk is.

Wil je gratis samples ontvangen? Ieder product heeft ook een sample aanvraag button. Vul gauw adresgegevens in, je kunt zelfs de gewenste kleuren invullen. Samples van Senator leveren wij in circa 2 tot 3 werkdagen.