Prijs

t/m

Kleur
Wilt u een stijlvol relatiegeschenk als promotieartikel weggeven? Laat dan luxe balpennen met een USB stick bij ons bedrukken of graveren. Al vanaf kleine aantallen bestelt u usb pennen met opdruk van logo of bedrijfsgegevens. Onze USB sticks voldoen aan alle EU gestelde normen en kunt u in alle gangbare capaciteiten bestellen. Van 1 Gb tot 16 Gb. Vele modellen uit voorraad leverbaar, grote aantallen kunnen op aanvraag voordelig en in elke capaciteit geleverd worden. Het meest populaire pennenrelatiegeschenk bij uitstek!

* Gratis dummyaanvraag * Gratis verzending * Gratis drukproef * Snellere levering op aanvraag

De meeste pennen hebben een ingebouwde USB-stick. U kunt de USB ontkoppelen van de pen, waarna de connector te voorschijn komt. Plug het in de beschikbare USB-poort en u kunt aan de slag. Als extra service kunnen wij, voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties, gegevens vooraf downloaden. Naar wens verwijderbaar of niet verwijderbaar. Voor een extra opvallende presentatie is het mogelijk de pennen met USB-stick te leveren in een mooie geschenkverpakking.

Uw bedrukking op een USB-pen plaatsen

Wij ontvangen graag de gegevens voor de bedrukking of gravering op de pennen. Daarna ontvangt u van ons een digitale drukproef via de mail. De drukproef geeft de positie, kleur en grootte van uw opdruk weer. Op deze manier krijgt u een visueel beeld van de USB-pen met logobedrukking. U kunt altijd een wijziging aanbrengen op de drukproef. Liever toch een meerkleurendruk of een kleinere bedrukking. Wij drukken pas als u akkoord heeft gegeven op de drukproef.