Universe balpennen

Universe balpennen laten bedrukken met logo? De Universe is een Toppoint design balpen made in Germany. Deze pen is voorzien van een metalen clip en drukker en is voorzien van fraaie, kleurrijke details. Universe pennen kunnen ook in de mix and match worden besteld. Universe balpennen kunnen we bedrukken op een groot drukformaat. U kunt naast een logo ook nog tekst laten drukken. De minimale afname is slechts 300 stuks. De pen zit in een hogere prijsklasse door de metalen delen die zorgen voor een luxe uitstraling. Het is de perfecte promotiebalpen voor uw bedrijf. Naast een kleurendruk kunt u een fijne gravure plaatsen op de clip. Voordat u Universe pennen laat bedrukken ontvangt u van ons een digitale drukproef. U kunt uiteraard ook eerst een sample aanvragen. De pen is beschikbaar in standaard uitvoering of in de mix and match. Bijkomend voordeel is de ruime keuze vulling. Zonder toeslag beschikbaar met blauwe, rode, groene of zwarte vulling.

    Geen resultaten gevonden.

Universe pennen van Toppoint bedrukken

Comfortabel een notitie maken? Een professionele uitstraling van uw bedrijf aan uw klanten tonen? Dan kiest u met het bedrukken van Universe balpennen de juiste pen. Hieronder schetsen we de voordelen:

► verkrijgbaar in standaard uitvoering en mix and match
► voorzien van metalen clip en drukker
► keuze uit blauwe, rode, groene of zwarte vulling
► voorzien van jumbo vulling voor 4500 meter schrijfplezier
► ruime drukmogelijkheden op de houder
► gravure mogelijk op de clip
► all around folieprint mogelijk
► Europese productie

Voordat wij Universe balpennen bedrukken ontvangt u van ons een drukproef via de mail. Na akkoord op de drukproef plannen we de order in voor productie. De vulling wordt in de pen geschoven, zodat u altijd pennen met verse vullingen ontvangt.

Bedrukte Universe pennen online bestellen

Gecharmeerd van de Universe balpennen? U kunt een bedrukte bestelling gemakkelijk online afronden. U kiest uw model, aantal, kleur en gewenste drukoptie(s). Bedrukte Universe pennen hebben een standaard levertijd van circa 10 werkdagen na akkoord op de drukproef. Wanneer u kiest voor bedrukte Universe pennen uit de mix and match serie: u kiest zlef de kleur voor de houder en het bovenste deel van de pen, uit het beschikbare kleurenpallet. De drukproef toont u ook de bestelde kleurcombinatie. Een bestelling plaatsen kan v.a. 300 stuks, voor zowel de standaard uitvoering als de combi uitvoering. Bijzonder is de opdruk op het bovenste gedeelte direct naast de clip. Heeft u vragen over uw online bestelling? U kunt ons op alle werkdagen bereiken via chat, mail of per telefoon. Heeft u vragen over de juiste druktechniek voor uw logo. We adviseren u graag over bedrukte Universe pennen.

Universe pennen met logo met oplopende kortingen

Onze website maakt gebruik van staffelprijzen. V.a. 600, 1200, 3500 en 5500 stuks geniet u van steeds hoger oplopende kortingen. Dit maakt het aantrekkelijk om meer Universe pennen met logo te bestellen. Bij de bestelling kunt u meteen uw logo invoegen. Tekst kunt u bij opmerkingen plaatsen. U hoeft tekst niet in een bestand aan te leveren, we zetten dit gratis voor u om naar een drukbestand. Een logo ontvangen we graag in een eps-, ai- of pdf-bestand. Voordat u Universe pennen met logo bestelt stellen wij u in de gelegenheid om een offerte op maat op te vragen of een sample aan te vragen. U vindt bij ieder product een button om dit snel te kunnen aanvragen. Onze website toont direct de prijzen per stuk. Zo weet u in één keer wat een pen bij een bepaalde afname kost.

Universe pennen met opdruk in de snelle levering

Wilt u Universe pennen met opdruk sneller ontvangen dan onze standaard levertijden? Wanneer u gebruik maakt van de druktechnieken tampondruk en gravure is een levering in 5 werkdagen mogelijk. Dit geldt alleen voor de standaard uitvoering. De minimale afname is 300 stuks. U ontvangt de drukproef nog dezelfde werkdag. Een Universe met opdruk in de snelle levering kan niet worden geannulleerd. Geef ons uw leverdatum door en wij zorgen dat de artikelen op tijd worden geleverd. Een opdruk in de snelle levering is mogelijk op de houder, het lange deel van de pen, en/of op de clip.