Relatiegeschenken pennen

Wilt u een pen als relatiegeschenk weggeven? Laat dan uw pennen bij ons bedrukken of graveren. Bedrukte pennen staan al jarenlang op nummer 1 als geliefd en gewaardeerd geschenk voor uw relaties. Kies een pen dat aansluit bij uw doelgroep en past bij het beeldmerk van uw bedrijf. Tenslotte is een pen als relatiegeschenk een paradepaardje van uw onderneming.

Ons aanbod van pennen als relatiegeschenk

Voor elk budget en elke gelegenheid hebben wij de juiste pennen of schrijfwaren. Voor beurzen en evenementen hebben wij kwalitatief goede en voordelige budgetpennen. In het middensegment kunt u ook kiezen voor pennen met metalen onderdelen of met touchscreenfunctie. Bijzondere pennen vindt u bij ons afdeling pennen in verschillende vormen.

In het duurdere segment kunt u kiezen voor metalen of kunststof pennensets. Populair zijn de Parker pennen en sets. Het voordeel van een pennenset is dat u kunt kiezen uit een combinatie van schrijfwaren: vulpen, rollerballpen, vulpotlood of balpen.

Samples van een pen als relatiegeschenk aanvragen

We hebben een breed assortiment en wellicht ziet u een meerdere modellen die u aanspreken. Bestel kosteloos de pennen als sample en probeer ze thuis of op het werk uit, zodat u een goede keuze kunt maken. Wij staan graag voor u klaar.

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen:

 

 

 

Balpen Hawai

 

Hawai color balpen vanaf 300 stuks

Balpen Baron

Baron balpen Stilolinea vanaf 300 stuks

Balpen @-Pen Transparant

 

Andere klanten bekeken ook pennen bedrukken en pennen met logo

 

Stuur ons een bericht