Pennen geschenksets

Categorieën


Prijs

t/m

Kleur

De ideale manier om uw klant of relatie in het zonnetje zetten kan door middel van een leuke pennengeschenkset. Onze pennen geschenksets zijn te graveren of te bedrukken met eigen logo of tekst. In deze categorie vindt u hoogwaardige pennen geschenksets van onder andere het merk "Luxe", voorheen ook bekend als Balmain. De basis van een pennengeschenkset is een luxe balpen, vaak met chromen of metalen details. Als aanvulling kan gekozen worden uit een bijpassende etui, portemonnee, notitieboek of portfolio. Met het A-merk luxe leveren wij een topkwaliteit product. Dit relatiegeschenk kan worden besteld in kleine aantallen en is geschikt om te geven aan belangrijke klanten of relaties. Qua kwaliteit bevinden al onze pennen geschenksets met gravure in het hogere segment. U heeft de keuze uit verschillende sets. De pennen geschenksets zijn in elk gewenst aantal te graveren met eigen logo of tekst. Alle sets zijn direct uit voorraad leverbaar, de levertijd met gravure of bedrukking is circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Een snelle levering is ook mogelijk.

Luxe pennen geschenksets laten graveren

De basis van elke geschenkset is een hoogwaardige kwaliteitsbalpen. De pennen zijn gemaakt van metaal, waardoor deze geschikt zijn voor het plaatsen van een stijlvolle gravure. Het bijbehorende geschenkproduct, zoals een portemonnee, portfolio, notitieboek of etui kan ook voorzien worden van tekst of logo. Dit kan door middel van een kleurendruk, blinddruk, hotstamp of kleurendruk. Op een notitieboek kan op verschillende plaatsen, zoals voor- en achterkant, een logo worden geplaatst. Bij hotstamp. Door middel van hotstamp wordt met een folie uw logo in relief gedrukt, dit geeft een mooie uitstraling. Kiest u voor blinddruk, dan wordt er geen inkt gebruikt, maar wordt het logo in het onderliggende materiaal gedrukt. Ook deze druktechniek geeft reliëf. U kunt kiezen uit verschillende pennen geschenksets in verschillende prijsklasses, met verschillende aanvullingen op de balpen. Elke set wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking. Een bestelling is mogelijk in elk gewenst aantal, ook lager dan de op onze website getoonde minimale afname. Voordat wij luxe pennen geschenksets graveren ontvangt u van ons ter extra controle een digitale drukproef.

Luxe pennen geschenkset met portemonnee bedrukken

Onze prachtige giftsets kunnen een balpen en portemonnee bevatten. Met deze hoogwaardige geschenksets verwent u bijv. een jarenlange of nieuwe klant. Deze geschenksets bestaan uit een balpen en portemonnee, die naar keuze afzonderlijk of gelijkblijvend bedrukt kunnen worden. Bestellen is mogelijk in elk gewenst aantal. Onze site biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van online bestellingen. Onze eenvoudige bestelprocedure leidt u makkelijk door de bestelling. U kunt meteen uw logo invoegen of druktekst meesturen. Luxe geschenksets met portemonnee kunnen bedrukt geleverd worden in circa 8 werkdagen. Wilt u een proefexemplaar ontvangen? Bij ieder product vindt u een gratis sample aanvraag button. We sturen luxe pennengeschenksets op zicht of naar wens op factuur, waarbij u bij de laatste keuze de geschenkset kunt houden. Onze voordeligste geschenkset met portemonnee is model Baritone. U kunt deze sets al bestellen v.a. 5 sets. Een gravure of een kleurendruk op de balpen is mogelijk. U vindt bij ieder product alle productspecificaties.

Luxe pennen geschenksets met notitieboekjes graveren

Er is volop keuze in de combinatie balpen en notitieboekjes. Een voordelige cadeauset is ons product Aria, die bestaat uit een luxe metalen balpen met een notitieboek met flexibele omslag. U kunt deze sets al laten graveren v.a. 5 sets. Een gravure op de balpen is mogelijk, met daarbij een stijlvolle opdruk op het notitieboekje door middel van blinddruk of hotstamping. U hoeft niet beide artikelen te laten bewerken, u heeft hierin een vrije keuze. Nieuw in onze collectie is de Falsetto A5 notitieboek met een zwarte, luxe pen. De geschenkverpakking is bekleed met leerpapier.  

Luxe pennensets gegraveerd in kleine aantallen bestellen

Een pennen geschenkset kan gegraveerd online besteld worden. Een goede balpen is onmisbaar op elk bureau. Wanneer er ook nog een notitieboekje klaar ligt om alle gedachten en ideeën in op te schrijven, spreekt men met recht over een ideaal cadeau. V.a. de minimale afname is het mogelijk de sets online te bestellen. Wilt u kleinere aantallen pennensets laten graveren, dan is dit mogelijk. U kunt via de link "kleine aantallen aanvragen" een offerte op maat aanvragen. U kunt ons ook direct een mailtje sturen via info@primapennen.nl. Ook bij een kleinere afname aan pennen geschenksets ontvangt u voordat wij gaan graveren een drukproef ter controle. Na akkoord op de drukproef plannen wij de order in en ontvangt u van ons de definitieve orderbevestiging en leverdatum. In deze categorie vindt u verschillende luxe geschenksets. Kies uw favoriete uitvoering en vraag via onze site een proefexemplaar aan. Voor afwijkende aantallen kunt u ook gebruik maken van de offerte button. Heeft u vragen over het graveren van luxe pennen geschenksets, of wilt u een afwijkende druktechniek? Mail, bel of chat met ons, wij zijn alle werkdagen bereikbaar.

Snelle levering van luxe gegraveerde pennen geschenksets

Bent u vergeten op tijd een bestelling te plaatsen? Onze standaard levertijd voor een gegraveerde pennen geschenkset is circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. We kunnen ook echter v.a. de bestellingsdatum in 5 werkdagen leveren. De order gaat op moment van aanvraag in, u ontvangt dan nog dezelfde werkdag de drukproef. De snelle levering is alleen beschikbaar voor lasergravure, tampondruk of digitaal druk. Dus niet voor blinddruk of hotstamp. Een levering van gegraveerde pennen geschenksets in de snelle levering kan niet worden geannulleerd. U kunt bij aanvraag uw leverdatum doorgeven, waarna wij voor een tijdige verzending en levering zorgdragen. De snelle leveringsservice geldt v.a. elk gewenst aantal, er is geen maximum aan verbonden.