Goedkope pennen bedrukken

Prijs

t/m

Kleur


Pennen hoeven niet altijd duur te zijn, zeker niet als je een keuze maakt uit onze selectie goedkope pennen bedrukken. Speciaal voor jouw geselecteerde pennen die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Je treft hier allerlei modellen aan, uitgevoerd met verschillende materiaalafwerkingen en keuze uit een ruim kleurenaanbod. Mooie reclameartikelen die geschikt zijn voor het uitdelen op beurzen en evenementen. Kom in beeld door een logo of tekst te plaatsen. Ook goedkope pennen zijn uitstekend te bedrukken met allerlei gegevens. Voor een klein budget zet jij jouw bedrijf op de kaart.

Goedkope pennen van goede kwaliteit

In onze shop kom je er gauw achter welke pen het best bij je past. Zoek op prijs en kleur. In deze categorie vind je goedkope pennen die standaard in onze collectie voorkomen. Maar je vind ook de voordeligste merkpennen van Senator, Toppoint en Maxema. Kies je hiervoor, dan heb je het helemaal goed voor elkaar. Bekijk eens:

● Goedkope Dart balpennen van het Duitse merk Senator 
● Goedkope Cosmo balpennen het Toppoint
● Goedkope Slim balpennen van Dreampen
● Goedkope Cardiff white balpennen, bestseller
● Lotus balpennen met grip

Natuurlijk is de keus veel groter. Zo kun je ook antibacteriële pennen bestellen, deze zijn afwerkt met een coating die virussen doden. Ook kun je terecht voor milieuvriendelijke varianten. Tarwestro pennen hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Hiermee zet je jouw bedrijf duurzaam op de kaart. Het bedrukken van goedkope pennen kan in allerlei kleuren. Dat is wat je zelf graag wilt. Wil je pen rustiger houden, dan kies je voor zwart, zilver of goudkleur. Mag het allemaal wat feller, dan kun je jouw logo of tekst in allerlei kleuren drukken.

Goedkope pennen bedrukken op allerlei manieren

Heb jij je favoriete goedkope pennen ontdekt, dan wil je deze natuurlijk scherp en blijvend bedrukken. Je hebt er niets aan als jouw logo na enkele weken vervaagd. We maken daarom gebruik van verschillende druktechnieken. Ieder artikel heeft eigen specifieke drukkenmerken, zodat wij jou het beste resultaat kunnen garanderen. Zeefdruk en tampondruk zorgen voor pennen die voor een aantrekkelijke prijs bewerkt kunnen worden.

Zeefdruk is geschikt voor hogere logo's en tekst met meer dan drie regels. Wil je niet zoveel laten drukken, dan kun je ook goed met tampondruk uit de voeten. Maar stel, je kiest voor een foto bewerking, dan verzorgen wij jouw pennen met de full colour digitale druktechniek. Met andere woorden, alles komt goed, voor het goed bedrukken van jouw goedkope pennen.

Welke aantallen bestellen, veel of weinig

Hoeveel artikelen je ook wilt bestellen, bij ons zit je altijd goed. Onze lage startafnames beginnen bij 50 stuks. Zo kun je ook voor kleinere aangelegenheden, zoals cursussen of seminars toch mooie artikelen uitdelen. Bestel je een grotere hoeveelheid dan geniet je meteen van meer korting. Dat maakt jouw pen nog voordeliger. Met 250 of 500 pennen bereik je zo al duizenden mensen, want pennen wisselen gemiddeld 7 keer van eigenaar. Tel uit je winst. Ben je nieuwsgierig? Bestel dan eerst een sample. Natuurlijk helpen we je graag met de bewerking, daarom kun je ook een gratis drukproef aanvragen. We helpen je graag om je doel te bereiken, zoals klantenbinding of het aanspreken van nieuwe klanten. Bel of mail ons voor meer informatie.