Goedkope pennen bestellen

Wit u goedkoop pennen bestellen? Dan bent u bij de specialist in bedrukte en onbedrukte pennen, PrimaPennen, aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan pennen, naar wens onbedrukt of bedrukt met uw logo, tekst, foto of afbeelding. Liever een iets luxere pen, van bijvoorbeeld metaal of aluminium, ook hierin hebben wij een goedkope keuze. Koop daarom goede bedrukte pennen bij ons. Wij hebben een jarenlange ervaring en beschikken over de allernieuwste drukmachines en zijn op de hoogte van de allernieuwste technische ontwikkelingen. U zult er geen spijt van krijgen. 

Klik hier om goedkope pennen direct te bestellen

Hieronder vindt u een overzicht van goedkope pennen:

Roxy balpenRing aluminium balpen

Star balpennenCoco pennen groot drukformaat

Kan ik samples aanvragen van pennen voordat ik een bestelling plaats?

Wilt u eerst een aantal goedkope metalen of kunststof pennen beoordelen? Dat kan. Kies de gewenste kleuren en vraag de samples aan via de chat of via de samplebutton. We sturen u de pennen kosteloos toe. Uiteraard voorzien wij uw pennen van een gravure of bedrukking. Maar een onbedrukte bestelling kunt u ook plaatsen. Pennen mét een bedrukking zijn een uitstekende manier om reclame te maken.

Gemiddeld wisselt een reclamepen 7 keer van eigenaar. Wanneer u 1000 pennen bestelt zullen uiteindelijk zo'n 7000 mensen uw pen onder ogen krijgen. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 80% van de mensen onthoudt van welk bedrijf een pen is! Maak daarom indruk met een permanente opdruk! 

Ik wil graag pennen bestellen.

Bestellen kan via ons overzichtelijk bestelsysteem. De bestelprocedure is eenvoudig. Wij nemen daarna altijd contact met u op betreffende de bedrukking. Wij houden u op de hoogte middels een digitale drukproef, we laten u de leverdatum weten en naar wens een track en trace. En wilt u tussentijds iets wijzigen? Bij ons is dat geen probleem zolang de drukproef nog niet is goedgekeurd. Wij willen graag dat u met een gerust hart goedkope pennen bij ons kunt bestellen!

 

Andere klanten bekeken ook bamboepennen bedrukken en usb stick als pennen.

Vragen? Vul onderstaand contactformulier in, wij reageren binnen 2 uur na ontvangst van uw mail.

 

Stuur ons een bericht