Bedrukte potloden

Bedrukte potloden online bestellen? Koop dan uw potloden met eigen bedrukking goedkoop en snel bij PrimaPennen. Met onze budgetpotloden, voordelige HB potloden of iets duurdere kwaliteits merkpotloden bent u aan het juiste adres. Wij zijn een jong bedrijf en maken gebruik van de beste druktechnieken. Flexibel in het bestellen van de gewenste aantallen, groot of klein, in de gewenste druktechniek, opdruk of lasergravure en een prima aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen. Wij geven u de beste prijs en service met de snelst mogelijke levertijden. Bedrukte  potloden bestellen voor uw bedrijf is bij PrimaPennen gemakkelijk, overzichtelijk en voordelig.

Bedrukte potloden

Verscheidenheid aan bedrukte potloden

Welke keuze maakt u voor potloden met opdruk? U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan artikelen:

  • Huidskleurige geslepen/ongeslepen potloden met/zonder gum
  • Gekleurde geslepen/ongeslepen potloden met/zonder gum
  • Dierenpotloden
  • Bloemenpotloden
  • Potloden met een fluoriserende kleur
  • Timmermanspotloden ongeslepen
  • Grappige potloden, zoals een flexibel potlood

Uiteraard bedrukken wij al deze soorten potloden professioneel met uw logo of opdruk van tekst. Het is zelfs mogelijk enkele modellen te graveren met logo of tekst.

Naast al deze modellen kunt u ook kiezen voor bekende potlood merken: kwaliteitspotloden van Bic Graphic, Toppoint of Peekay. De meeste potloden hebben als hardheid de standaard HB-sterkte. 

Kleine aantallen potloden bedrukken

Potloden in eigen PMS-kleur

Wist u dat u uw potloden geheel naar eigen wens kunt ontwerpen. Met de full colour all around opdruk van Bic kunt u afbeeldingen, foto's, tekst of logo's op het potlood plaatsen. Wij bedrukken deze potloden scherp, met oog voor elk detail. Doordat u met deze techniek het ontwerp zelf kunt maken heeft u eveneens de mogelijkheid de kleur van het potlood zelf te kiezen. Een potlood die naadloos aansluit bij uw huisstijlkleuren? Met de bedrukte potloden van Bic kan het allemaal. Vraag advies of een werktekening.

Full colour bedrukte potloden, potloden in PMS kleur

Potloden snel bestellen

Heeft u een korte deadline en wilt u uw potloden snel ontvangen? Maak dan gebruik van onze speciale spoedservice, waardoor u uw artikelen snel binnen 4 of 5 werkdagen geleverd krijgt. Bijkomend voordeel is dat u de potloden in de spoedservice al vanaf zeer kleine aantallen kunt bestellen. Een bestelling plaatst u snel via onze website, waarna wij de drukproef en de order direct in behandeling nemen.

Bedrukte potloden snel geleverd

Promotie maken met een potlood

Potloden worden vaak gebruikt, in huis, op het werk en in allerlei branches, Denk aan de timmermanspotloden. We gebruiken potloden om formulieren of stembiljetten in te vullen of een examen te maken. We schetsen, we tekenen, we onderstrepen en we gummen. Dat is het ideale aan een potlood, wanneer u een bedrukte potlood met gum bestelt, kan de ontvanger correcties aanbrengen. Uw logo wordt meerdere malen door de gebruiker gezien, waardoor uw logo in het geheugen komt van de gebruiker. Een goedkoop of een duurder potlood vergroot uw naamsbekendheid en kan uw bedrijf onder de aandacht brengen van vele potentiële klanten.

PrimaPennen is er voor u

Wij zijn dagelijks voor u bereikbaar, voor al uw vragen en mogelijkheden. Voor grote afnames kunt u een op maat gemaakte offerte opvragen. Via onze website kunt u testpotloden of een offerte aanvragen en direct een bestelling plaatsen. Op diverse manieren kunt u contact met ons zoeken over bedrukte potloden. Via de live chat, de mail info@primapennen.nl of bellen naar 085 792 0094. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Stuur ons een bericht

Bewijs dat u geen robot bent