Bedrukte pennen

Goedkope of luxe bedrukte pennen bestellen in grote of in kleine aantallen? Prima Pennen heeft een breed assortiment pennen, van budget pen tot luxe design pen. Met pennen vergroot u uw naamsbekendheid. Pennen worden als relatiegeschenk of als promotieartikel erg gewaardeerd. Op eenvoudige en voordelige wijze worden uw bedrijfsgegevens bij klanten en relaties onder de aandacht gebracht.

Assortiment

Bedrukte pennen bestellen

Uw bestelling kunt u eenvoudig online plaatsen. U heeft de mogelijkheid uit diverse modellen pennen een pen te kiezen die bij u past. Na uw bestelling ontvangen wij graag het te drukken logo. U ontvangt, voordat wij de pennen bedrukken, een drukproef via de mail. Hierop ziet u de pen met de gewenste opdruk. Na goedkeuring van de drukproef gaan wij uw pennen pas drukken. En uiteraard kunt u altijd een wijziging op de drukproef aanbrengen. 

Een sample van een bedrukte pen aanvragen

Een pen is het visitekaartje van uw bedrijf. U wilt graag een pen weggeven die lekker schrijft en die een scherpe opdruk heeft. Wilt u daarom graag een aantal samples van pennen aanvragen om deze te proberen? Wij sturen u deze graag, kosteloos, toe.

Op uw gemak even met de pen schrijven en het materiaal voelen. Zo kiest u op uw gemak een pen waar u jaren mee vooruitkunt. Kent u de pen al, bestelt u dan eenvoudig online.

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen:

Balpen Avalon Hardcolour

Balpen Avalon vanaf 300 stuks

Balpen Apollo Hardcolour

Balpen Apollo vanaf 300 stuks

Balpen Slash Zilver

Balpen Slash vanaf 300 stuks

 

 

Stuur ons een bericht