Bamboepennen bedrukken

Wilt u pennen van bamboe laten bedrukken of graveren? Wij hebben een uitgebreid assortiment bamboepennen. Pennen van bamboe vallen onder de categorie eco-vriendelijke producten. Bamboe is een natuurproduct, een grassoort dat qua eigenschappen vergelijkbaar is met het beste kwaliteit hout. Bamboe is uitstekend te bedrukken of te graveren. Al vanaf kleine aantallen kunt u deze pennen bestellen. De pennen zijn duurzaam en hebben een luxe uitstraling.

Assortiment

Bamboepennen bedrukken met oog voor de natuur

Bamboe groeit sneller dan bomen. al na 3 tot 5 jaar kan het geoogst worden. Het belangrijkste is dat bamboe ieder jaar geoogst kan worden zonder de moederplant te beschadigen. Bamboe is geschikt om verarmde grond te herstellen en te beschermen tegen erosie. U helpt met de aanschaf van een bamboepen de natuur een handje. De vulling van een bamboe pen kan na gebruik verwisseld worden, zo heeft u lang plezier van uw pennen.

Samples van bedrukte bamboepennen bestellen

Bent u overtuigd van de uitstraling van een bamboepen? En wilt u een duurzaam relatiegeschenk bestellen? Vraag dan gratis één of meerdere samples aan van onze pennen. Naast pennen kunt u ook pennensets van bamboe bestellen, vaak een combinatie van balpen en vulpotlood. Uiteraard voorzien van een luxe geschenkverpakking. En heeft u uw keuze gemaakt? Voordat wij gaan drukken of graveren ontvangt u van ons een digitale drukproef. Hierop staat een afbeelding van de pen met de bedrukking op de gewenste positie in de juiste drukkleur(en). Wij drukken pas als u akkoord geeft op de drukproef. Wel zo zeker!

Hieronder vindt u alvast een aantal voorbeelden van bamboepennen:

Houten set RioBamboowrite balpen

Bamboe pen ColorBamboebalpen met rubbergrip

Heeft u een vraag? Wilt u bovenstaande pennen als sample bestellen of meteen een bestelling plaatsen? Vul onderstaand contactformulier in, wij reageren binnen 2 uur op werkdagen.

Andere klanten bekeken ook houten pennen bedrukken en eco pennen bedrukken.

 

 

Stuur ons een bericht