Waterverf

Voor kinderen die tekenen als hobby hebben is een bedrukte waterverfset een ideaal cadeau. Bij PrimaPennen heeft u de keuze uit verschillende waterverfsetjes. Deze zijn allemaal te bedrukken met eigen logo of tekst. Voor de jonge kunstenaar of hobbyist. Verfen is leuk tijdens een regenachtige dag. Maar je kunt een waterverfset in de zomer ook makkelijk mee naar buiten nemen. De sets worden namelijk in een handig doosje geleverd. Maak de gekleurde waterverfrondjes nat en ieder kind kan beginnen aan een leuke tekening. Waterverf met logo is te bestellen in afzonderlijke doosjes, in een kleurset of in een complete tekendoos. Kinderen kunnen volop genieten van het "kliederen" met verf, de sets worden namelijk geleverd met prachtige, vrolijke kleuren verf. Bestellen is mogelijk in elk gewenst aantal. Profiteer van hoge kortingen bij hogere afnames. Waterverfsets met opdruk worden in circa 6/8 werkdagen geleverd. Daarnaast is het mogelijk om in de snelle leveringsservice waterverfsets te laten bedrukken in 5 werkdagen.

    Geen resultaten gevonden.

Waterverfsets bedrukken als promotieartikel voor kinderen

Met verf kunnen kinderen de wereld ontdekken. Waterverfsets als promotieartikel bedrukken is daarom een goede keuze. Bijna alle kinderen vinden verfen namelijk leuk. Kinderen verwerken gebeurtenissen en ervaringen in tekeningen. Met verf ontstaan spontane en leuke tekeningen. Bij PrimaPennen kunt u in elk gewenst aantal waterverf laten bedrukken. V.a. de minimale afname kunt u een bestelling direct online plaatsen. Voor waterverf is er keuze uit een aantal mogelijkheden, in iedere prijsklasse. De voordeligste waterverfset is de set die bestaat uit waterverf met penceel. Deze set is makkelijk mee te nemen tijdens een bezoek. Ook kunnen kinderen met deze waterverf set buiten schilderen. Voor de professionele kunstenaar is er een houten koffer met meer dan 60 teken- en schilderonderdelen. Met deze koffer kunnen kinderen verf combineren met kleurpotloden, stiften en waskrijtjes. Waterverfsets bedrukken en leveren we in circa 6/8 werkdagen. Voordat we gaan drukken ontvangt u van ons altijd een digitale drukproef.

Bedrukte waterverf online bestellen

V.a. de minimale afname is het mogelijk om bedrukte waterverf sets online te bestellen. U kiest uw artikel, het aantal, de gewenste opdruk en klikt op bestellen. In het volgende scherm vult u uw bedrijfsgegevens in. U kunt kiezen uit een normale of expresse verzending tegen toeslag. U kunt uw logo meteen meesturen. Wilt u liever tekst laten bedrukken? Bij opmerkingen kunt u uw druktekst invullen, aangevuld met gewenste drukkleur en lettertype. Wij plaatsen uw logo of tekst op de verpakking. Dit kan op de omslag, het etui of op de koffer zijn. Voordat wij uw bedrukte waterverf leveren ontvangt u van ons een drukproef via de mail. De drukproef dient voor een controle van de opdruk, zodat er geen fouten ontstaan in tekst en kleur. Met bedrukte waterverfsets kunnen kinderen direct aan de slag. Met een beetje water en een tekenpapier kunnen kinderen meteen hun creativiteit kwijt. Waterverfsets zijn geschikt voor jonge en oudere kinderen. Vergeet als bedrijf niet de kinderen van uw relaties en klanten. U zult er hoge ogen mee gooien bij zowel kinderen als de ouders. 

Waterverf sets met opdruk in de snelle levering

PrimaPennen heeft een speciale snelle leveringsservice. In de standaard levertijd worden waterverfsets met opdruk geleverd in circa 6 tot 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. De snelle leveringsservice gaat echter in v.a. moment van bestelling. Hierdoor kunt u waterverf met eigen opdruk in 5 werkdagen ontvangen. U ontvangt nog dezelfde dag een drukproef ter goedkeuring. In de snelle levering kan een order niet geannuleerd worden. Een bestelling in elk gewenst aantal is mogelijk met een maximum van 1000 stuks. Grotere aantallen zijn alleen mogelijk in overleg met onze planning. Maak alleen gebruik van de snelle leveringsservice indien noodzakelijk. We berekenen namelijk een toeslag voor deze service. Geef bij een strakke deadline uw leverdatum door, zodat we alles in het werk kunnen stellen om uw artikelen tijdig te kunnen leveren. Heeft u vragen over onze snelle leveringsservice? Bent u benieuwd of wij uw leverdatum kunnen halen? Bel of mail ons. We helpen u graag.

Kleine aantallen waterverfsets bedrukt

We maken in onze webshop gebruik van minimale aantallen. De getoonde beginstaffel is het aantal waarbij prijs en drukprijs in evenwicht is. Voor kleine bedrijven, startende ondernemers of kleine evenementen kunnen wij elk aantal waterverfsets bedrukt leveren. Dus ook lagere aantallen dan de getoonde afnames. Hiervoor kunt u direct online een offerte aanvragen. Voor kleine afnames rekenenen wij een kleine order toeslag. Echter hoeft u dan geen te grote aantallen bestellen, die vervolgens bij u in het magazijn terechtkomen. U bestelt eenvoudig het aantal dat u nodig heeft. Mail, bel of chat met ons over de mogelijkheden voor het bedrukt leveren van kleine aantallen waterverfsets. Ook voor de lagere afnames geldt: u ontvangt altijd een drukproef vooraf.

Een sample van waterverfsets met logo aanvragen

Nieuwsgierig naar onze waterverf met logo? Bij ieder artikel vindt u een sample aanvraag button. U hoeft alleen maar uw afleveradres in te vullen. Samples van waterverf met een waarde tot € 3,00 sturen wij u gratis ter beoordeling. Duurdere artikelen sturen wij op zicht of met een factuur. De professionele tekenkoffer wordt bijv. alleen op factuur gestuurd. De goedkoopste waterverfset sturen wij gratis. Bij ieder product vindt u ook een sample button en de bestelbutton. Wilt u niet heel veel gegevens invullen? Maak dan gebruik van de snelle offerte button. En tot slot is er nog een directe link voor het aanvragen van kleine aantallen waterverfsets. Bekijk ons aanbod en maak uw keuze. Voor al uw vragen over waterverfsets met logo kunt u alle werkdagen contact met ons opnemen. Dit kan via de telefoon, via de mail of tijdens een chat.