Waskrijtjes

Voor creatieve kinderen kunt u als geschenk waskrijtjes laten bedrukken. Bedrukte waskrijtjes zijn een budgetvriendelijk relatiegeschenk. Jonge en ook oudere kinderen mogen graag kleuren. Wanneer u waskrijtjes met logo aanschaft stimuleert u ook nog eens de fijne motoriek bij kinderen. Met waskrijtjes hebben kinderen urenlang speel- en tekenplezier. Met de vrolijk gekleurde krijtjes kunnen kinderen de mooiste tekeningen maken. Er is in deze categorie voldoende keuze om een leuke set waskrijtjes te kiezen. Waskrijtjes zijn afzonderlijk per doosje leverbaar, in een set met kleurpotloden of verf of in een complete kleurset. V.a. minimale afnames kunt u de bestelling meteen online plaatsen. Het leveren van kleinere aantallen bedrukte waskrijtjes is ook mogelijk. We leveren waskrijtjes met een eigen opdruk in circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef, waarbij in overleg een eerdere levering ook mogelijk is.

    Geen resultaten gevonden.

Waskrijtjes laten bedrukken als cadeau

De mooiste tekeningen kunnen worden gemaakt met waskrijtjes. Een ideale keuze dus om waskrijtjes te laten bedrukken voor kinderen. Een cadeau dat zowel door jonge en oudere kinderen wordt gewaardeerd. Bij bijzondere en feestelijke gelegenheden kunt u een waskrijtset cadeau geven. Onze site maakt gebruik van  minimale afnames. V.a. de minimale afname kunt u meteen online een bestelling plaatsen. Wij bedrukken waskrijtjes op de verpakking, dit kan een doosje, een etui of een kartonnen omslag zijn. Hierdoor heeft u wel de beschikking over een ruim drukformaat. Op sommige artikelen is zowel de voor- als achterzijde te bedrukken. Waskrijtjes zijn per pakje of in een combinatie met verf of kleurpotloden leverbaar. De pakjes zijn ook eenvoudig door de kinderen mee te nemen tijdens een bezoek of uitje. Voor ieder budget zijn er waskrijtjes leverbaar. Voordat wij waskrijtjes gaan bedrukken ontvangt u van ons een digitale drukproef.

Bedrukte waskrijtjes online bestellen

Voor de kunstenaar in spé kunt u bedrukte waskrijtjes direct online bestellen. In deze categorie vindt u alle mogelijke waskrijtsetjes. U ziet meteen de stuksprijs en de drukprijs. Onze site maakt gebruik van staffelkortingen. Bestelt u meer bedrukte waskrijtjes, dan kunt u genieten van hoge kortingen. Kies uw artikel, het aantal en de gewenste drukmethode. In het volgende scherm vult u uw gegevens in, kunt u een logo meesturen, of de gewenste tekst omschrijven. Na verzending van de order ontvangt u meteen de orderbestiging. Voordat wij bedrukte waskrijtjes leveren ontvangt u een filmproef ter goedkeuring. U ontvangt deze via de mail. Na akkoord of een wijziging plannen we de order in en ontvangt u de leverdatum. De reguliere leverdatum is circa 6/8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Een bestelling van een kleiner aantal waskrijtsetjes is mogelijk, hiervoor kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.

Waskrijtjes met opdrukmogelijkheden

Waskrijtjes hebben leuke tekenmogelijkheden. Met waskrijtjes kunnen kinderen kleurrijke tekeningen maken, maar de waskrijtjes kunnen ook gecombineerd worden met andere materialen, zoals ecoline. Ook zijn waskrijtjes geschikt voor een leuk effect door middel van krassen. Waskrijtjes met opdruk bestellen is dus een goede investering. We plaatsen de opdruk niet op de waskrijtjes zelf. Er is maximaal een 4 kleurendruk mogelijk op de omslag, het doosje of de etui. Hierdoor kunnen we wel uw logo of tekst op een groot drukformaat kwijt. Bestellen is mogelijk v.a. 25, 50 of 100 stuks. Voordat wij een opdruk op de verpakking plaatsen ontvangt u een digitale drukproef. De drukproef toont de gekozen waskrijtset met opdruk. Na akkoord op de drukproef gaan we de artikelen drukken. In circa 6 tot 8 werkdagen ontvangt u dan uw artikelen.

Waskrijtjes met logo, een sample aanvragen

Benieuwd of waskrijtjes met logo het juiste geschenk is? Bij ieder product vindt u een sample aanvraag button. Artikelen tot € 3,00 versturen wij gratis, daarboven op zicht of op factuur. U kunt ook een gratis visual aanvragen. Een visual toont het artikel met uw eigen logo. Een visual kunt u bij ons via de mail aanvragen. We ontvangen dan graag uw logo of tekst voor de opdruk. Na de visual kunt u beslissen of u een bestelling wilt plaatsen. Bij ieder product vindt u, naast de sample aanvraag button, ook een offerte button en een bestel button. V.a. de getoonde minmale afname kunt u waskrijtjes met logo ook direct online bestellen. Onze bestelprocedure is eenvoudig en leidt u gemakkelijk door het bestelproces. Heeft u vragen over het bestellen van waskrijtjes met logo? Mail, bel of chat met ons. We helpen u graag.

Waskrijtjes bedrukt in de snelle levering ontvangen

Soms zijn er van die onverwachte gebeurtenissen. U heef ineens het plan opgevat om kinderen een leuk presentje te geven, maar u heeft de artikelen wel snel nodig, Bij PrimaPennen is dit geen probleem. De reguliere levertijd bedraagt circa 6/8 werkdagen na akkoord op de drukproef, de snelle leveringsservice bedraagt 5 werkdagen, direct na ontvangst order. Hierdoor kan een bedrukte waskrijtjes order in de snelle levering niet worden geannulleerd. Geef ons meteen uw leverdatum door, zodat wij de waskrijtjes bedrukt met logo of tekst tijdig kunnen versturen én leveren. Ook in de snelle levering ontvangt u van ons een digitale drukproef. Wanneer het allemaal toch nog erg spannend wordt om de levertijd te halen, maken we gebruik van de expresse zending, met een gegarandeerde levering, de volgende werkdag.