Usb stick als pennen

Wilt u een Usb stick als een pen bestellen? Koop dan een usbpen bij ons! Combineer schrijfgemak met  extra geheugencapaciteit in het digitale tijdperk. Twee functies voor 1 prijs. Want in deze tijd dient gemak de mens. Eenvoudig is de pen in tas of jas mee te nemen en u heeft altijd extra geheugen bij de hand. Verras uw medewerkers of klanten met een usb stick dat ook als pen kan worden gebruikt. U zult er veel waardering voor krijgen.

Klik hier voor het assortiment Usb pennen

Usb stick als pennen kopen?

We hebben standaard een aantal pennen op voorraad die voorzien zijn van een geïntegreerde usb-stick. U kunt kiezen uit een standaard capaciteit van 8 gb of ieder ander geheugencapaciteit. Een pen als Usb-stick gebruiken is handig, veel gebruikt en kan bovendien voorzien worden van uw reclame. Op een makkelijke en eenvoudige reclame maken voor uw bedrijf of uw medewerkers voor hun inzet in het zonnetje te zetten. Dit is een uitermate geliefd promotieartikel. Pennen als Usb stick kunt u eenvoudig voorzien van een bedrukking of gravure. Personaliseer de pennen en maak uw eigen unieke relatiegeschenk.

Bedrukte pennen gebruiken als Usb stick

Heel eenvoudig kunt u de Usb-stick los koppelen van de pen. U kunt blijven schrijven en tegelijkertijd heeft u extra geheugen bij hand. Altijd en overal. Het is mogelijk om de bedrukte Usbpennen vooraf met data in te laden. Dit kan verwisselbaar of niet verwisselbaar. Uitermakte geschikt als u de pen tijdens een presentatie uit wilt delen. Het bedrukken van de pennen kan in uw eigen huisstijlkleuren in de zogenaamde PMS-kleuren. Ook is een gravure mogelijk.

Eenvoudig online uw Usb stick pennen bestellen

Een pen als Usbstick kunt u eenvoudig online bestellen. U kunt vooraf een sample van uw favoriete model aanvragen. Een bestelling, sample of offerte aanvragen kan eenvoudig via onze site of middels onderstaand contactformulier. Voordat wij gaan drukken ontvangt u van ons een digitale drukproef. Hierdoor krijgt u voor aanvang van het drukproces een visueel beeld van de pen met de bedrukking of gravure. Wij gaan pas drukken na akkoord op de drukproef. Wij willen dat uw relatiegeschenk het gewenste effect heeft. Reclame maken, waardering krijgen en geven gaat dan als vanzelf.

Hieronder hebben wij alvast een aantal populaire modellen van pennen die u als Usb-stick kunt gebruiken geselecteerd.

Metalen Usb penMetalen balpen met 8 Gb

Usb stick als pen 8 GbUsb stick als pen 8 Gb

Vragen? Vul onderstaand contactformulier in, wij reageren binnen 2 uur.

Andere klanten bekeken ook Usb pen bedrukken en Usb pen kopen

Stuur ons een bericht