Usb pen bedrukken

Wilt u Usbpennen kopen en weggegeven als relatiegeschenk? Met een bedrukte Usb-stick pen koopt u in het digitale tijdperk een promotieartikel dat alom gewaardeerd wordt. Onze pennen met een Usb zijn met diverse geheugencapaciteiten voorhanden en kunnen naar wens voorzien worden van uw logo middels gravure of bedrukking. Druk uw waardering uit met een pen met Usb, voor uw klanten, maar ook uw medewerkers!

Klik hier voor het assortiment aan bedrukte Usb pennen

De mogelijkheden in bedrukte Usb pennen

Usb pennen bieden wij aan met verschillende geheugencapacitieten, beginnend vanaf 2 Gb. Naar wens kunnen de sticks voorzien worden van data, verwisselbaar of niet-verwisselbaar. De Usb sticks zijn geïntegreerd in de pennen, zo heeft u altijd extra geheugen op een eenvoudige manier bij de hand en eenvoudig mee te nemen in een tas of in uw jas! Een promotieartikel dat veelvuldig gebruikt wordt en dus op een eenvoudige manier reclame maakt voor uw bedrijf. Gemakkelijker reclame maken kan niet!

Eenvoudig online Usbpennen met bedrukking bestellen

U kunt kiezen uit een aantal modellen die wij standaard op voorraad hebben. Deze pennen met een usb bieden wij aan met een standaard geheugencapaciteit. Levertijd voor deze pennen bedraagt slechts 10 werkdagen. Voor grote aantallen en een grote capaciteit is het voordeliger om de pennen uit het Midden-Oosten te laten komen, uiteraard worden deze pennen door ons op kwaliteit gecontroleerd. Heeft u één of meerdere modellen gezien, vraag dan een gratis sample. Weet u welke usbpen u wilt. Bestel dan eenvoudig online via de site of onderstaand contactformulier.

Hieronder hebben wij alvast een aantal pennen met een Usb-stick voor u geselecteerd:

Metalen Usb balpenMetalen balpen met USB 8 gb

Usb pen met 8 GbPen met Usb-stick 8 gb

Andere klanten bekeken ook Usb stick als pennen en Usbpen kopen

Ook voor alle andere vragen m.b.t. tot de bestelling, aanvraag van de samples, een offerte of bedrukking kunt u onderstaand formulier gebruiken. Wij antwoorden binnen 2 uur.

Stuur ons een bericht