Touchscreen pennen bedrukken

Wilt u touchscreen pennen met uw logo opdruk als relatiegeschenk? Bestel dan uw touch stylus pennen bij Prima Pennen en laat deze door ons bedrukken. Met een bedrukte touch stylus pen vergroot u uw naamsbekendheid en geeft u uw relaties en klanten een gewaardeerd promotieartikel. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan pennen die geschikt zijn voor tablets en smartphones.

Assortiment

Samples van bedrukte touchscreen stylus pennen bestellen

Door het grote aanbod kunt u misschien niet snel de juiste keuze maken. Kiest u daarom een aantal modellen die u graag, eventueel met uw medewerkers, wilt proberen en voelen. Zo kunt u samen een betere keuze maken voor een pen die aansluit bij uw promotie en uw doelgroep.

Naast het aanvragen van samples kunt u bij ons ook kosteloos een drukproef via de mail aanvragen. Hierop vindt u uw stylus pen in de gewenste kleur en met de gewenste kleurenopdruk. Zo krijgt u een visueel beeld van de pen met logo. Op de drukproef kunt u, indien gewenst, een wijziging aanbrengen. Wij drukken uw pennen nadat u de drukproef heeft goedgekeurd.

Het assortiment aan bedrukte touchscreen stylus pennen

U kunt kiezen uit kunststof of metalen uitvoeringen. Van belang is hierbij de tip voor de tabel of de smartphone aan de punt van de pen of aan de top. Uiteraard hebben wij ook opvallende pennen. Waardoor uw reclameboodschap net iets meer opvalt. En wilt u iets exclusiever, kiest u dan voor een elegante gravure op metalen pennen met touchfunctie.

Hieronder vindt u een aantal populaire modellen:

Balpen Cosmo Stylus

Cosmo stylus pen vanaf 300 stuks

Touch Screen Balpen Tablet

Touch pen met bedrukking of gravure vanaf 300 stuks

Stylus 2-in-1 Pen

Stylus 2 in 1 vanaf 300 stuks

 

Andere klanten bestelden ook promotie pennen en bannerpennen.

Stuur ons een bericht