Texas balpennen

Prijs

t/m

KleurTexas balpennen laten bedrukken als ideale promotiebalpen? Een goede keuze! Een Texas balpen is een door Toppoint zelf ontworpen balpen. De pen is in diverse uitvoeringen leverbaar. De pen wordt gekenmerkt door een licht gebogen, sterke clip en valt op door de zilverkleurige details. De Texas balpen is leverbaar met of zonder metalen clip. U kunt Texas balpennen laten bedrukken v.a. 300 stuks. Bij 600 en 1200 stuks wordt de stuksprijs lager. U kunt dan profiteren van aantrekkelijke kortingen. De pen is in transparante en hardcolor uitvoering leverbaar. De optimale schrijfkwaliteit wordt verhoogd door de jumbo vulling. een jumbo vulling schrijft beter en langer dan een standaard X20 vulling. Draag uw boodschap uit met bedrukte Texas balpennen. U heeft de mogelijkheid tot een gratis sample aanvraag.

Texas balpennen met logo - de mogelijkheden

Voordat u Texas balpennen met logo bestelt geven we u graag even een overzicht van de mogelijkheden:

► keuze uit metalen clip
► keuze uit hardcolor of transparante versie
► keuze uit diverse kleuren
► keuze uit diverse drukposities, echter wel beperkte drukhoogte
► bestellen v.a. 300 stuks
► scherpe kortingen bij hogere afnames
► snelle levering in circa 7 werkdagen

Heeft u uw kleur en model gevonden? Via de site kunt u eenvoudig een bestelling voor Texas pennen met logo plaatsen. U stuurt uw logo of gewenste druktekst meteen mee bij de bestelling. Na de bestelling en eventueel overleg over de druk ontvangt u een drukproef via de mail. Na akkoord op de drukproef ontvangt u in circa 7 werkdagen fraaie Texas pennen met uw eigen logo.

Texas pennen met opdruk in eigen huisstijlkleuren

Texas pennen kunnen met een opdruk in eigen huisstijlkleur geleverd worden. We drukken deze pennen in pms-kleuren. Op aanvraag is een opdruk mogelijk in CMYK-kleuren, dit zijn full colour kleuren. Met PMS-kleuren kunnen wij exact uw eigen huisttijlkleuren drukken. U kunt natuurlijk ook uw huisstijlkleur in de pen zelf terug laten komen. We kunnen dan eenvoudig uw logo omzetten in een neutrale drukkleur, zoals wit of zwart. Een opdruk plaatsen we door middel van tampondruk op de clip en zeefdruk op de houder. Alle modellen zijn voorzien van een blauwe vulling. De drukker en het neusje zijn gemetallsieerd, alleen de clip is van echt metaal. Bestellen is mogelijk v.a. 300 stuks. Daarnaast profiteert u van aantrekkelijke kortingen bij een hogere afname. Geïnteresseerd in Texas pennen met eigen logo? Stel uw vragen via de chat, mail of per telefoon. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Texas balpennen bedrukken met een full colour logo

Onze standaard drukmethode voor de Texas balpen is zeefdruk of tampondruk. Dit betekent dat uw logo per kleur wordt gedrukt. Heeft u een logo dat uit meerdere kleuren bestaat met bijv. kleurverloop of schaduwen? Dan kunnen we Texas balpennen bedrukken met de full colour druktechniek. U kunt v.a. 300 stuks kiezen voor deze optie. Een bedrukking vindt dan plaatst met CMYK kleuren, alle kleuren en verlopen worden in één drukgang geplaatst. De levertijd voor deze pennen bedraagt slechts 5 werkdagen. De hoogte van de opdruk mag max. 7 mm zijn. Deze druktechniek is daarom alleen beschikbaar voor langwerpige logo's. 

Bedrukte Texas balpennen met sample vooraf

Liever eerst ons product testen? Vraag dan via onze site een gratis sample aan van het model en kleur naar keuze. U kunt daarna eenvoudig een bedrukte order plaatsen. Bedrukte Texas balpennen bestelt u online of in antwoord op de sample aanvraag. U vindt bij ieder product diverse buttons. Zo kunt u een offerte en sample eenvoudig aanvragen. Ook kunt u een pop-up invullen voor een afwijkende drukmethode, zoals de full colour druk. Kleinere aantallen Texas balpennen bestellen is niet mogelijk. De minimale afname is 300 stuks. Met onze optimale druktechniek zorgen wij voor een blijvende herinnering aan uw bedrijf. De pen heeft een ideale schrijfcomfort en een pakkend design. Maak gebruik van onze scherpe kortingen bij hogere afnames. Heeft u vragen?Stel ze aan ons via de chat, mail of telefoon.