Avalon balpennen

Prijs

t/m

Kleur


Een bruikbaar relatiegeschenk heeft de grootste impact. Avalon balpennen bedrukken als promotiebalpen is een goede keuze. De Avalon balpen is een Toppoint design balpen. Verkrijgbaar in vele standaard kleuren, diverse uitvoeringen en is beschikbaar in de mix-and-match. Bij de mix-and-match variant kunt u zelf voor alle onderdelen van de pen de kleur kiezen uit het beschikbare kleurenpalet. De Avalon is in meer dan 5 uitvoeringen leverbaar. Met een keuze uit transparante of hardcolor kleuren en de keuze voor een luxere versie welke is voorzien van een metalen neusje. Dit model is tevens uniek door de keuze uit maar liefst 4 schrijfkleuren, te weten blauw, rood, zwart of groen. Zonder meerprijs. Avalon pennen laten bedrukken met logo is mogelijk v.a. 300 stuks. Met een uitgebreid kleurenpalet vindt u in deze categorie de pen die bij u past. Met de kwaliteitsjumbo vulling is de Avalon bij uitstek een balpen die geschikt is voor langdurig gebruik. Avalon balpennen worden bedrukt geleverd in circa 8 werkdagen.

Kenmerken van bedrukte Avalon balpennen

We overtuigen u graag van de voordelen van bedrukte Avalon balpennen. Naast scherpe prijzen bieden wij de mogelijkheid tot een gratis sample en snelle offerte aanvraag. Avalon balpennen zijn van het topmerk Toppoint. Hieronder vindt u de kenmerken voor deze balpen:

► minimale afname slechts 300 stuks
► ruime drukmogelijkheden op houder en clip
► opdruk mogelijk op meerdere drukposities
► folie opdruk in full colour mogelijk
► leverbaar in transparante of hardcolor uitvoering
► voorzien van stevige robuuste lichtgebogen clip
► voorzien van jumbovulling voor circa 4,5 km schrijfplezier

Bedrukte Avalon balpennen bestelt u online of via de mail. Maak uw keuze voor het model, de kleur en het aantal. Heeft u vragen over de te gebruiken druktechniek? Wij passen de druktechniek toe waarbij uw logo het meest tot zijn recht komt. Voordat wij gaan drukken ontvangt u een digitale drukproef. Uw bedrukte order wordt dan in circa 10 werkdagen na akkoord op de drukproef bij u afgeleverd.

Avalon balpennen van Toppoint laten bedrukken

Toppoint is een van de marktleiders op het gebied van pennen bedrukken. Toppoint heeft een collectie goedkope pennen en een collectie pennen die zelf worden ontworpen. De Avalon balpen is een Toppoint design pen. Dit heeft voor u als klant een aantal voordelen. Zo kan de Avalon combi balpen zelf samengesteld worden door de kleuren uit alle andere modellen te combineren. Daarnaast is er een ruime keuze in schrijfkleuren. De pen is verkrijgbaar, zonder toeslag, met zwarte, blauwe, rode of groene jumbo vulling. Avalon balpennen worden gekenmerkt door een brede clip en de mogelijkheid tot uitbreiding met metalen neusje. Bestellen is mogelijk v.a. 300 stuks. De goedkoopste Avalon balpennen van Toppoint laten bedrukken? Kies dan voor de Avalon balpen in hardcolor, leverbaar in meer dan 11 kleuren, waaronder roze en limoengroen. De Avalon is tevens verkrijgbaar in transparante versie. Vraag een gratis sample aan van uw favoriete model.

Avalon pennen met logo bestellen

Onze website maakt gebruik van verschillende prijzen. De startafname is 300 stuks. Bij een afname van 600, 1200, 3500 of 5500 geniet u van steeds meer korting. Avalon pennen met logo worden in circa 8 werkdagen na akkoord op de drukproef geleverd. Kies uw model, kleur, aantal en gewenste kleurendruk. Met de bestelling kunt u meteen uw logo meesturen. Het is mogelijk om bij het logo ook nog tekst te plaatsen, ondanks dat de Avalon balpen geen groot drukformaat heeft. Bekijk ons aanbod en maak gebruik van de mogelijkheid om een sample of offerte aan te vragen. Deze worden u bovendien gratis toegestuurd.

Avalon pennen met opdruk in de mix and match versie

De Avalon combi is beschikbaar in een kunststof uitvoering en in een kunststof uitvoering met metalen neusje. U kunt hardcolour en transparante delen en kleuren combineren. U kunt de balpen dus samenstellen op basis van uw huisstijlkleuren. De Avalon combi wordt geleverd met een jumbo vulling voor circa 4,5 km schrijfplezier. Een opdruk plaatsen we op de houder of op de clip in één of meerdere drukkleuren. Kies de kleur voor de houder, het bovendeel en de clip. We maken op basis van uw kleurwensen een gratis drukproef. Uiteraard kunt u hier nog wijzigingen op aanbrengen. Ook de Avalan combi pennen bestelt u met opdruk v.a. 300 stuks.

Avalon balpennen bedrukt met folie druk

Wat maakt de Avalon balpen nog meer bijzonder? Deze pen is geheel rondom te bedrukken met foto's, teksten, logo's en illustraties. In kleur en in hoogglanzende uitvoering. Om de pen wordt een soort folie gewikkeld, die hele houder van de pen bedekt. De drukmogelijkheden voor deze druktechniek zijn onbegrensd. Foliedruk is mogelijk bij een afname van 300 stuks. De levertijd voor Avalon pennen bedrukt met deze druktechniek bedraagt circa 30 dagen. U heeft dus wel even een lange adem nodig. Maar dit zal dan worden beloond met unieke balpennen. Vraag een gratis voorbeeldsample van een pen met foliedruk om de scherpte van bijv. fotodruk te kunnen beoordelen. Een Avalon balpen die bedrukt wordt met foliedruk heeft een drukformaat van 36 x 85 mm. Kies zelf de kleur van het neusje, het bovendeel en de clip. Heeft u vragen? Wij zijn alle werkdagen bereikbaar via chat, telefoon en mail.