Metalen touch pennen

Prijs

t/m

Kleur
Ervaar hier onze prachtige collectie Stylus touch pennen met logo. Een stylus of een touch pen is voorzien van een zachte rubberen tip die te gebruiken is voor het bedienen van touchscreen apparaten. De tip zit aan de bovenzijde of aan de onderzijde van de balpen. Het luxe aanbod is verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen. De metalen en aluminium varianten zijn verkrijgbaar met blauwe vulling, een aantal modellen kunnen worden omgezet naar zwart. Geef eens een stylus pen cadeau. Het is niet alleen voor een telefoon gemakkelijk. Ook restaurants maken vaak gebruik van een besteltablet. Hygiënisch een bestelling doorgeven wordt zo een stuk makkelijker, u hoeft immers het scherm niet meer aan te raken. Beschikbaar v.a. kleine aantallen en altijd snel geleverd. Plaats een logo of een leuke tekst en maak uw touch screen persoonlijk.

Mooie touch pennen met logo bestellen

Bij PrimaPennen bestelt u v.a. kleine hoeveelheden eenvoudig online de allermooiste touch pennen met logo. U kunt alles regelen via de computer of uw telefoon. Scroll door ons gevarieerd aanbod en vraag een aantal proefexemplaren. U ontvangt dan gratis onze modellen tot een productprijs van € 3,00. Het is altijd handig wanneer u van te voren ervaart hoe de pen schrijft, hoe het model in de hand ligt en of de kleur past bij uw bedrijf. Heeft u een keuze gemaakt, dan plaatst u de bestelling in een handomdraai online. Met het invullen van weinig gegevens drukt u op de bestel- en verzendknop en wij gaan voor u aan de slag. Na bestelling ontvangt u van ons een drukproef via de mail ter controle van de opdruk. Uiteraard kunt u op de drukproef een wijziging aanbrengen of deze meteen akkoord geven. Na akkoord van de drukproef is alles al afgerond, plannen we de order in en u ontvangt van ons de verwachte leverdatum. Heeft u geen logo, maar wilt u tekst op touch pennen plaatsen? Dit zetten wij gratis voor u om naar een drukbestand.

Stylus pennen, extra gemak, extra hygiëne

(Griep)virussen houden ons bijna dagelijks in de greep. Vooral tijdens de wintermaanden is het noodzakelijk om extra alert te zijn. Stylus pennen kunnen voorkomen dat u snel in aanraking komt met bacteriën en virussen. Gebruik uw eigen stylus pen, voor de bediening van uw eigen apparaat, maar zeker ook voor de bediening van apparaten die door meerdere mensen worden gebruikt. Een stylus pen heeft een handig formaat, u neemt het overal mee naar toe, in een tas, in de auto of in een jas. Stylus pennen kunnen namelijk ook met een dop geleverd worden. Graveer eens stylus pen met logo of tekst en u maakt meteen reclame voor uw bedrijf. U kunt stylus pennen geven aan allerlei klanten, relaties en medewerkers onder alle omstandigheden. Voordelige stylus pennen bestelt u online bij PrimaPennen.

Gevarieerd aanbod in stylus pennen met logo of tekst

Een onbedrukte bestelling is altijd mogelijk. Maar het is natuurlijk mooier om stylus pennen te personaliseren met logo of tekst. Onze metalen en aluminium uitvoeringen graveren we met de mooiste logo's en teksten. Bij een gravure wordt de toplaag van de pen verwijderd. Uw tekst of logo ligt als het ware in de pen. Dit geeft een opvallend en luxe effect. Bijkomend voordeel: de gravure is blijvend en heeft nauwelijks last van slijtage. Zo blijven uw gegevens extra lang in omloop. U kunt kiezen uit modellen van verschillende merken. Maak het extra aantrekkelijk door er een verpakkingsdoosje bij te bestellen. Ontdek onze hoogglans en matte uitvoeringen. Maar ontdek ook onze allergoedkoopste modellen, veel pen en stylus voor weinig geld. Met onze professionele lasergraveermachines voorzien wij iedere stylus pen met een logo of passende tekst.

Probeer onze touch pennen

U hoeft niet direct een grote of kleine bestelling te plaatsen. Vraag gerust een of meerdere proefexemplaren aan. U vindt bij ieder product een sampleaanvraag button. Het is leuk om samen met uw medewerkers de ideale touch pen te vinden en te bestellen. Maak uw keuze en stuur dan uw logo in. Wij regelen voor u de perfecte opdruk.

Vrijblijvende drukproef voor touch pennen met logo

Benieuwd hoe een touch pen er uiteindelijk uit komt te zien met uw logo? We maken voor u geheel vrijblijvend een drukproef. De drukproef toont de positie van de opdruk en de onderliggende kleur. Doorgaans is de gravure zilverkleurig. Sommigen modellen hebben een goudkleurige of bruine onderlaag. Een drukproef ontvangt u vaak nog dezelfde dag of de dag erna.