Stylus pennen

Prijs

t/m

Kleur
Laat woorden druppelen uit uw vingertoppen. Bij PrimaPennen heeft u een ruime keuze om Stylus pennen te bedrukken. Stylus pennen worden gekenmerkt door een zachte touchtip aan de boven- of onderzijde van de pen. Er zijn vele modellen, kleuren en materialen beschikbaar. Met een stylus balpen kunt u schrijven én uw tablet of smartphone bedienen. Uw scherm wordt niet vies en de zachte aanraking zorgt voor onmiddellijke respons. U kunt kunststof, metalen en deels metalen stylus balpennen door ons laten bedrukken. De aluminium uitvoeringen kunnen ook gegraveerd worden. Bestellen is mogelijk v.a. slechts 50 stuks, kunststof uitvoeringen v.a. 300 stuks. Daarnaast zijn er stylus balpennen met lampjes, van gerecycled papier en met oplichtende gravure. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Stylus pennen bedrukken - de mogelijkheden op een rijtje

Er is een groot aanbod in stylus pennen. Alle stylus pennen zijn aan de voorzijde, bij de vulling, of achterzijde, waar normaliter een drukkertje zou zitten, uitgerust met een zwarte of gekleurde touch tip. De touch tip is gemaakt van zacht rubber voor een ideale bediening van touchscreen apparaten, zoals een tablet of smartphone. Een stylus balpen heeft altijd een draaimechanisme wanneer de touchtip zich aan de bovenzijde bevindt is. Duurdere stylus pennen kunt u bedrukt bestellen v.a. 50 stuks, de goedkopere versies v.a. 300 stuks. Kleinere aantallen, indien mogelijk, zijn op aanvraag. Hieronder geven we een overzicht van de mogelijkheden:

► pennen met touchtip aan de onderzijde
► pennen met touchtip aan de bovenzijde
► pennen met gekleurde touchtip
► modellen van kunststof, metaal of deels metaal
► stylus pennen met lichtfunctie of led-lampje
► gerecyclede stylus pennen

Alle modellen zijn leverbaar in meerdere kleuren. Voordat u stylus pennen laat bedrukken kunt u via onze site een gratis sample aanvragen. Wilt u afwijkende aantallen bestellen, vraag dan een offerte aan. Het is ook mogelijk om meerdere kleuren van één model in één bestelling te plaatsen. Zonder meerprijs kunt u bijv. 1000 stylus balpennen bedrukken, waarbij u bijv. 500 stuks in zwart en 500 stuks in het rood laat bedrukken. Mits de opdrukkleur en de opdruk hetzelfde blijft.

Stylus pennen met logo bestellen 

De bruikbaarheid van een artikel is het beste cadeau wat u aan klanten kunt geven. Een balpen met stylus functie is altijd bruikbaar. We willen soms onverwacht iets op schrijven, om te kunnen herinneren, en we gebruiken dagelijks de telefoon. Stylus pennen met logo bestellen als promotieartikel is daarom een perfecte keuze. Stylus pennen zijn budgetvriendelijk, u kunt goedkope of duurdere stylus pennen bestellen. Uw logo kunt u bij een bestelling meteen meesturen. Naast het bedrukken van een logo kunt u ook tekst laten bijplaatsen of 2 regels tekst laten drukken. Daarnaast kunt u ook stylus pennen met comfortabele grip bestellen. Dit maakt het schrijven nog optimaler. Kies uw model, kleur en aantal en de gewenste drukkleuren. U ontvangt voordat wij stylus pennen met logo leveren altijd een digitale drukproef.

Stylus pennen met opdruk in full colour

Stylus pennen kunnen ook full colour worden bedrukt. Deze druktechniek is geschikt voor kleurrijke logo's met bijv. kleurverloop of schaduwen. De opdruk wordt in één drukgang geplaatst en gebeurt door gebruik te maken van cmyk-kleuren. De meeste kunststof stylus pennen zijn geschikt voor een full colour opdruk. Metalen pennen worden per kleur bedrukt of met gravure bewerkt. Er is zijn slechts een aantal metalen stylus pennen geschikt voor een full colour druk. Vragen over deze druktechniek kunt u ons stellen via de mail of per telefoon. De minimale afnames van full colour is doordaans 50 stuks met een aantal uitschieters van 300 stuks. U kunt vooraf een digitale drukproef aanvragen. We tonen dan de full colour druk op de stylus pen naar keuze. U kunt via onze website eenvoudig een offerte aanvragen. Een sample aanvraag is ook mogelijk. Met weinig nformatie kunt u ook gebruik maken van de snelle offerte button. Bent u geïnteresseerd in onze stylus pennen met full colour opdruk? We staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bedrukte stylus pennen in de snelle levering

Bedrukte stylus pennen hebben een standaard leverdatum variërend tussen de 6 en 10 werkdagen. We bieden de mogelijkheid om stylus pennen in 5 werkdagen te leveren. Vaak tegen een spoedtoeslag. Wanneer het echt urgent is maken we ook gebruik van een expresse levering. Bijna 90% van ons aanbod in stylus uitvoering is leverbaar binnen 5 werkdagen. Daarnaast zijn er circa 3 modellen beschikbaar voor levering in 3 werkdagen. De snelle levering van bedrukte stylus pennen is op basis van tampondruk, dit in verband met een snelle drogingsproces. Geef bij uw bestelling de gewenste leverdatum door, zodat wij de order goed in kunnen plannen. Bekijk ons gevarieerd aanbod in bedrukte stylus pennen. Meer balpennen vindt u ook in de categorie touchscreen balpennen, een andere benaming voor stylus pennen.