Stoepkrijt

Prijs

t/m

Kleur

Stoepkrijt is voor kinderen een leuke buitenactiviteit. Met het geven van bedrukte stoepkrijt kunnen kinderen buiten spelen en tegelijkertijd heerlijk creactief zijn. Bedrukt stoepkrijt is een aantrekkelijk en tevens prijsvriendelijk cadeau. U doet er kinderen een groot plezier mee. Onze stoepkrijt wordt namelijk geleverd in vrolijke pastelkleuren. Kinderen gebruiken stoepkrijt niet alleen maar voor het maken van buitentekeningen, ze gebruiken dit ook voor allerlei zoekspelletjes. De stoepkrijtjes worden geleverd in een kartonnen doosje. Het doosje kunt u laten bedrukken met logo of tekst. Een opdruk van uw logo is mogelijk tot wel 4 kleuren. Daarnaast kunnen we full colour logo's met stickerbedrukking of doming plaatsen. U kunt v.a. de minimale afname direct online stoepkrijt met logo bestellen. Onze levertijden voor stoepkrijt met opdruk is circa 6 tot 8 werkdagen. Een onbedrukte bestelling kunt u ook plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om stoepkrijt te laten bedrukken in de snelle leveringsservice. U ontvangt dan stoepkrijt met uw eigen logo in circa 5 werkdagen.

Stoepkrijt laten bedrukken voor kinderen

Stoepkrijten kan heerlijk in de buitenlucht. De ideale bezigheid voor kinderen om creatief buiten te zijn. Stoepkrijt is makkelijk van kleding te verwijderen en eenvoudig met water weer van tegels te verwijderen. Bij PrimaPennen kunt u stoepkrijt laten bedrukken met eigen logo. We plaatsen uw logo op de kartonnen verpakking. Een opdruk is mogelijk op een groot drukformaat tot wel 4 drukkleuren. U kunt eenvoudig via het product een gratis sample aanvragen. Bij ieder artikel vindt u ook een offerte aanvraag button. U kunt deze button gebruiken voor het aanvragen van een offerte bij bijvoorbeeld grote, kleine of afwijkende aantallen. Na uw bestelling en akkoord op de drukproef leveren wij stoepkrijt met bedrukking in circa 6 tot 8 werkdagen. Stoepkrijt kunt u al laten bedrukken voor een laag budget. 

Bedrukte stoepkrijt online bestellen

Onze site is geschikt voor het doen van online bestellingen. Zo kunt u bedrukt stoepkrijt direct vanuit uw stoel bestellen. U kiest het artikel, het aantal, de gewenste kleurendruk en klikt op bestellen. In het volgende scherm vult u uw bedrijfsgegevens in, de gewenste verzendmethode en voegt u uw logo in. Er is ook voldoende ruimte om tekst te plaatsen. U kunt tekst afzonderlijk plaatsen, maar ook in combinatie met een logo. Voor tekst kunt u bijv. kiezen uit uw websitevermelding, uw adresgegevens of een pakkende slogan of pay-off. Voordat wij bedrukt stoepkrijt leveren ontvangt u van ons een digitale drukproef. Uw order drukken wij vervolgens na akkoord op de drukproef. De standaard levertijd voor bedrukt stoepkrijt is circa 5 tot 8 werkdagen. Wilt u vragen stellen over bedrukte stoepkrijt? U kunt ons elke werkdag bereiken via de telefoon, de chat of per mail. 

Stoepkrijt met logo op de verpakking

Uw logo drukken wij op de verpakking van stoepkrijt. Onze stoepkrijt is verpakt in kartonnen doosjes. Deze zijn uitstekend geschikt voor het drukken van logo's en tekst. We kunnen de verpakking met maximaal 4 kleuren bedrukken met allerlei gegevens. In het kartonnen doosje kunnen kinderen ook gemakkelijk de stoepkrijt meenemen naar buiten. En na gebruik kan het weer terug in het doosje. Bent u nieuwsgierig naar uw logo op stoepkrijt? U kunt geheel vrijblijvend uw logo insturen. Onze grafische afdeling maakt dan een drukproef ter beoordeling. U kunt dan definitief de bestelling plaatsen bij een akkoord op de drukproef. Uiteraard kunt u ook altijd wijzigingen aanbrengen. Wij leveren stoepkrijt met logo na akkoord op de drukproef.

Stoepkrijt bedrukt in de snelle levering

Standaard wordt stoepkrijt bedrukt geleverd in 6 tot 8 werkdagen na akkoord op de drukproef. Heeft u echter een onverwacht evenement of gebeurtenis? Bij PrimaPennen kunt u stoepkrijt bedrukt met logo of tekst in 5 werkdagen ontvangen. De werkdagen gaan meteen in na ontvangst van de bestelling. U ontvangt nog dezelfde werkdag de drukproef. Heeft u aan het eind van een werkdag besteld? Dan ontvangt u de drukproef direct de volgende ochtend. Na akkoord op de drukproef plannen we de order in. Heeft u een gewenste leverdatum? Wanneer u ons de datum doorgeeft, zorgen wij voor een tijdige bezorging. Stoepkrijt in de snelle levering is mogelijk v.a. elk gewenst aantal, met een max. van 1000 stuks. Grotere aantallen kunnen alleen in overleg met onze planning. Tot slot, een spoedorder kan tussentijds niet geannulleerd worden.

In kleine aantallen stoepkrijt met opdruk

Onze website maakt gebruik van staffelprijzen. Des te duurder het product des te lager de minimale afname. Stoepkrijt is een budgetvriendelijk product. Hierdoor zijn de aanvangstaffels hoger. Dit betekent niet dat u beneden deze minimale afname geen stoepkrijt met opdruk kunt bestellen. Op onze site tonen wij namelijk een beginstaffel. Wilt u kleinere aantallen stoepkrijt met opdruk bestellen? Dan bent u bij ons van harte welkom. U vindt bij ieder product een kleine aantallen link. Vul uw gegevens in en het gewenste aantal en wij bezorgen u binnen 2 uur de offerte. Voor grote aantallen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Voor grote aantallen kunnen we een zeer scherpe offerte afgeven? Of u nu kleine of grote aantallen stoepkrijt met opdruk bestelt, u ontvangt van ons altijd een drukproef ter controle vooraf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel, mail of chat met ons.